Jump to content

Feministkinje rasplakale naučnika koji je radio na projektu Rosetta

Оцени ову тему

Odahviing

Препоручена порука

10653401_1235838133192188_62248800418806

I normalno da svkai normalan roditelj treb da uci cerku da ne ide napolje previse i da se ne k*rva... isto kao sto treb da nauci muskarce da budu pristojni i smekeri.

Ne vidim smiso ovog postera..... sta kao.. nemoj da ucite cerke da se ne korvaju, smo muskarce da ne traze odma?

Ovakve gluposti degradiraju inteligenciju, muski i zenski pol u svakom smislu...prave od zena apsolutne nevine zrtve, od muskraca apsolutne agresore, zene vaspitane, muskarce nevaspitane..... prebacaju teret negativnog ponasanj na muskarce...

Toliko gluposti u jednoj recenici nisam video..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

I normalno da svkai normalan roditelj treb da uci cerku da ne ide napolje previse i da se ne k*rva... isto kao sto treb da nauci muskarce da budu pristojni i smekeri.

Ne vidim smiso ovog postera..... sta kao.. nemoj da ucite cerke da se ne korvaju, smo muskarce da ne traze odma?

Ovakve gluposti degradiraju inteligenciju, muski i zenski pol u svakom smislu...prave od zena apsolutne nevine zrtve, od muskraca apsolutne agresore, zene vaspitane, muskarce nevaspitane..... prebacaju teret negativnog ponasanj na muskarce...

Toliko gluposti u jednoj recenici nisam video..

Ju, kako si se odjednom setio da muskarci i zene treba da imaju podjednaku odgovornost za postupke i podjednak tretman! Zasto promena? Ja sam mislio da su zene pokvarena sorta koja vara muskarce, uzima im jadnima imovinu, vuce ih mucenike za nos i novcanik i generalno zagorcava zivot na svaki moguci i zamislivi nacin?

Odlican poster, gadja poentu ali slojevito tako da treba malo bolje da se obrati paznja... Ne otkriva se "na prvu" ;-)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

ne mogu da istraze iz dva razloga..

1. Previse je inteligencija "neprecizna mera" .. ne znamo ni sta uzrokuje inteligenciju. (koji sve faktori)

2. Imamo hypotezu koje sedrzimo, da inteligencija dolazi i razvojem, dakle da je osobina koja se razvija..koja je neispitana ali verovatno tacna...

3. Nema puno smisla istrazivati inteligenciju crnaca kada nemamo jasno odvojene genetike. Prvo svi vucemo iste korene, drugo danas ne postoje "Cisti" crnci odavno... ili barem ne moze da ihu tvrdimo. isto tako nema sanse da izdvojimo/izmerimo nekako precizno koliko je inteligencije nasledno a koliko "nauceno

4. Inteligencija je poprilichno diskutabilna mera.... nije jasn odefinisana imamo raznorazne teorije o raznoraznim inteligencijama.

:.mislise.

Подели на овим сајтовима

Ja sam mislio da su zene pokvarena sorta koja vara muskarce, uzima im jadnima imovinu, vuce ih mucenike za nos i novcanik i generalno zagorcava zivot na svaki moguci i zamislivi nacin?

Tebi kao da od jednom mozak uzeo neplaceno...

Izvini a kakve to veze ima sa jednakim tretmanom?

Drugo ja ovo nikad nisam rekao. Nije lepo lagati. ;)

Posebno ne ovo "pokvrena sorta" to si ti ishalucinirao. :P

A to da im veliki broj takvih zena to je cinjenica. Isto ko sto ima veliki broj takvih muskarac. Ti si taj koji ne pruza jednak tretman, a ne ja.

Ti si taj koji privilegovno gleda na zene, a ne ja.

Ne brukaj pol... :)

Подели на овим сајтовима

Tebi kao da od jednom mozak uzeo neplaceno...

Izvini a kakve to veze ima sa jednakim tretmanom?

Drugo ja ovo nikad nisam rekao. Nije lepo lagati. ;)

Posebno ne ovo "pokvrena sorta" to si ti ishalucinirao. :P

A to da im veliki broj takvih zena to je cinjenica. Isto ko sto ima veliki broj takvih muskarac. Ti si taj koji ne pruza jednak tretman, a ne ja.

Ti si taj koji privilegovno gleda na zene, a ne ja.

Ne brukaj pol... :)

Jao, opet ta rec "cinjenica"... Mladjo, ne dobija nesto epitet "cinjenica" na osnovu toga da li nam se i koliko svida... Free advice, you're welcome :-*

Подели на овим сајтовима

Jao, opet ta rec "cinjenica"... Mladjo, ne dobija nesto epitet "cinjenica" na osnovu toga da li nam se i koliko svida... Free advice, you're welcome :-*

Ne care, nije cinjenica zato sto mi se svidja/nesvidja vec zato sto se empirisjkim putem dolzi do takvog zakljucka. Free lesson, ure welcome <3

Подели на овим сајтовима

Ne care, nije cinjenica zato sto mi se svidja/nesvidja vec zato sto se empirisjkim putem dolzi do takvog zakljucka. Free lesson, ure welcome <3

Jel to ona empirika na bazi starog pravila "sto je babi milo..."? :-D

Подели на овим сајтовима

Ne care, nije cinjenica zato sto mi se svidja/nesvidja vec zato sto se empirisjkim putem dolzi do takvog zakljucka.

Поздравио те Аквилијус Кратус.

Види, Младене, мисли ти шта год оћеш. Твој проблем. А и више жена остаје нама осталима. С те стране би те заправо требало подржавати да останеш у заблуди. Само напред, Млааађоооо, жене су роспије! Клони се ти њих, кака то!

Али тако ти ајвара, престани да силујеш научни метод позивајући се на исти. Чињеница је да је жена X у околностима Y урадила ствар Z. Чињенице су појединачни резултати посматрања или експеримената. Генерализације нису чињенице. Генерализације су хипотезе или касније теорије и до њих се не долази индукцијом. Не једном у историји су се ствари до којих се дошло индукцијом (”хиљаду пута се десило, дакле у питању је правило”) показале погрешним, а биле су далеко јаче утемљене од твојих мизогиних тврдњи. Према томе научи шта је чињеница, па онда о њима причај.

Подели на овим сајтовима

Поздравио те Аквилијус Кратус.

Види, Младене, мисли ти шта год оћеш. Твој проблем. А и више жена остаје нама осталима. С те стране би те заправо требало подржавати да останеш у заблуди. Само напред, Млааађоооо, жене су роспије! Клони се ти њих, кака то!

Али тако ти ајвара, престани да силујеш научни метод позивајући се на исти. Чињеница је да је жена X у околностима Y урадила ствар Z. Чињенице су појединачни резултати посматрања или експеримената. Генерализације нису чињенице. Генерализације су хипотезе или касније теорије и до њих се не долази индукцијом. Не једном у историји су се ствари до којих се дошло индукцијом (”хиљаду пута се десило, дакле у питању је правило”) показале погрешним, а биле су далеко јаче утемљене од твојих мизогиних тврдњи. Према томе научи шта је чињеница, па онда о њима причај.

Не позивам се ја на научни метод, већ на лично искуство. На научни метод сам се позивао док је била прича о односужене-мушкарци и студирње, то јест зашто нема много жена инжињера(нешто си дакле помешао). Не знам где си ти видео научни метод у причи зашто су жене данса лоше карактером? А не мислим да су мушаркци генерлно много бољи, то клоудкинг покушава да наметне све време, ја мислим да су мушкарци подједнако ретарди.

А овде(по питњу жена= се позивам на чисту љдуску природу. Када једна група људи буде привилегована у друштву и закону(ко што су данас жене ), велики број људи из те групе ће да злоупотреби такве привилегије. Факат.

не знам шта вм се ту не свиђа.

Друго, ја нисам рекао д се одричем жена, само опрезно улазим у дубље односе са њима. :)

Не знам одакле ти да ћу да ти оставим ? :)

Џабе се надаш.

Не клоним се ја жена, него веза, и зато што их реално гледам ,третирам их као једнако вредне људе, а не као неке богиње. Што рецимо ради клауд..  а и ти реко бих...

Подели на овим сајтовима

Jel to ona empirika na bazi starog pravila "sto je babi milo..."? :-D

Не то је она емпирика - искуствене природе + бројке и статистике о разводима, подели имовине, приносу у дом + туђа искуства. :)

Али што је најјаче и ти имаш истса таква искуства, само си сад у срећном браку па их посматраш као ружичасте наочаре :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...