cloudking Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Recimo: "Crnci generalno trče brže od belaca, jbg morali su tako ih evolucija naterala, na taj način su stizali antilope, zato danas vidimo da su crnci mnogo bolji trkači i najviše od svih rasa su osvajali takmičenja". To je skroz OK. Ali da kažeš:"Belci imaju generalno razvijeniji mozak, jbg morali su tako ih je evolucija naterala, jer su imali jednako inteligentne neandertalce, a sve životinje fizički su bile daleko fizički jače od njih, tako da danas vidimo da su belci mnogo bolji naučnici i više su što se nauke tiče doprineli čovečanstvu". Međutim ovo je ekstremno rasistička izjava i onog koga izgovori trebalo bi spaliti na sred trga za primer. Ne valja ti primer. Prvi ljudi su poreklom iz afrike i bili su tamne puti. Tek posle smo "pobeleli"... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Које сте ви стрине. Само нешто кукате. Нико вас не би спаљивао, не бојте се. Осим можда жене роспије... Само немате појма о животу. Понављам вам, о црнцима знам много више него ви. Са њима сам живео, радио, имам их у жениној фамилији. Они нису мање интелгентни од белаца у просеку. Нити су азијски народи интелгентнији од белаца. Нити су сви црнци ти снагатори и тркачи. Неки од ових мојих су мршави ко гране и физички слабији од мене. Зашто је то тако? Па зато што је људска популација релативно скоро (мерено на скали еволуције) била пред истребљењем, те стога сви имамо невероватно сличне гене. Чак је и наука, генетика (не левичари, не феминисткиње, не ЦИА и Ватикан), показала да је варијабилност у укупној људској популацији већа него између оних група које се традиционални класификују као расе. Не само да црнци нису мање интелигентни, него нема никаквих биолошких основа да се класификују у засебну расу. Биологија нам је толико слична да нема никакве сумње да су разлике културолошки и историјски условљене. Знам лично црнце рођене на четири континента, од којих многи припадају истим етничким групама, племенима и чему већ. Небо и земља. Али џаба то причати гејмеру и либертаријанцу. Обојица на свој начин живе у неким виртуелним световима. Остајте ми здрави, слепи и задрти. RYLAH, Млађони, nana and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Које сте ви стрине. Само нешто кукате. Нико вас не би спаљивао, не бојте се. Осим можда жене роспије... Само немате појма о животу. Понављам вам, о црнцима знам много више него ви. Са њима сам живео, радио, имам их у жениној фамилији. Они нису мање интелгентни од белаца у просеку. Нити су азијски народи интелгентнији од белаца. Нити су сви црнци ти снагатори и тркачи. Неки од ових мојих су мршави ко гране и физички слабији од мене. Зашто је то тако? Па зато што је људска популација релативно скоро (мерено на скали еволуције) била пред истребљењем, те стога сви имамо невероватно сличне гене. Чак је и наука, генетика (не левичари, не феминисткиње, не ЦИА и Ватикан), показала да је варијабилност у укупној људској популацији већа него између оних група које се традиционални класификују као расе. Не само да црнци нису мање интелигентни, него нема никаквих биолошких основа да се класификују у засебну расу. Биологија нам је толико слична да нема никакве сумње да су разлике културолошки и историјски условљене. Знам лично црнце рођене на четири континента, од којих многи припадају истим етничким групама, племенима и чему већ. Небо и земља. Али џаба то причати гејмеру и либертаријанцу. Обојица на свој начин живе у неким виртуелним световима. Остајте ми здрави, слепи и задрти. facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 cloudking and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Питао бих ове што се разумеју у генетску проблематику...да ли је истина да црна популација има просечно већи полни орган од белаца ?! Нека истраживања показују да је то тако, а ја се питам зашто?; ако нам је већ интелегенција на истом нивоу, што смо ускраћени за пар цм.... Забринути белац... Juanito and feeble је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Питао бих ове што се разумеју у генетску проблематику...да ли је истина да црна популација има просечно већи полни орган од белаца ?! Нека истраживања показују да је то тако, а ја се питам зашто?; ако нам је већ интелегенција на истом нивоу, што смо ускраћени за пар цм.... Забринути белац... хаха Не знам, али ја сам драгу мазн'о једном црнцу испред носа... feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Не знам, али ја сам драгу мазн'о једном црнцу испред носа... Zato što si inteligentniji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Ел истина што сам чуо да кад белац и црнац сретну Азијата, нема шансе да му отму дигитрон из руку, колко год да су јаки? Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Zato što si inteligentniji Па не знам баш, он је неки тамо доктор наука, бави се разним истраживањима које ти вероватно не би уопште разумео, а ја бих можда загребао по површини... Али јесам ”романтичнији”, да не кажем ”европскији” од њега... И некако нежнији. Он је онако више ко ти и твој друг Млађо, мисли да жене може да осваја тољагом, а да оне само треба да падају пред њим... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Па не знам баш, он је неки тамо доктор наука, бави се разним истраживањима које ти вероватно не би уопште разумео, а ја бих можда загребао по површини... Али јесам ”романтичнији”, да не кажем ”европскији” од њега... И некако нежнији. Он је онако више ко ти и твој друг Млађо, мисли да жене може да осваја тољагом, а да оне само треба да падају пред њим... Педер је, признај, па се то сазнало. Све остало се не уклапа никако. Odahviing and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Одахвиинг, доста је, неће се више толерисати такав говор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Али јесам ”романтичнији”, да не кажем ”европскији” од њега... И некако нежнији. Он је онако више ко ти и твој друг Млађо, мисли да жене може да осваја тољагом, а да оне само треба да падају пред њим... Ovde si me pogrešno razumeo, ja se sa Mlađom ne slažem oko žena, slažem se oko feminizma. I bliži sam tvom pristupu. Doduše jeste suša u posledenje vreme, ali kao što rekoh već za to krivim položaj Venere i Jupitera u odnosu na Zemlju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Sa crncOm obi-wan, Juanito, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Sa crncOm Чеки Чен са црнцОм, након што су прочитали приказ филма... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Које сте ви стрине. Само нешто кукате. Нико вас не би спаљивао, не бојте се. Осим можда жене роспије... Само немате појма о животу. Понављам вам, о црнцима знам много више него ви. Са њима сам живео, радио, имам их у жениној фамилији. Они нису мање интелгентни од белаца у просеку. Нити су азијски народи интелгентнији од белаца. Нити су сви црнци ти снагатори и тркачи. Неки од ових мојих су мршави ко гране и физички слабији од мене. Зашто је то тако? Па зато што је људска популација релативно скоро (мерено на скали еволуције) била пред истребљењем, те стога сви имамо невероватно сличне гене. Чак је и наука, генетика (не левичари, не феминисткиње, не ЦИА и Ватикан), показала да је варијабилност у укупној људској популацији већа него између оних група које се традиционални класификују као расе. Не само да црнци нису мање интелигентни, него нема никаквих биолошких основа да се класификују у засебну расу. Биологија нам је толико слична да нема никакве сумње да су разлике културолошки и историјски условљене. Знам лично црнце рођене на четири континента, од којих многи припадају истим етничким групама, племенима и чему већ. Небо и земља. Али џаба то причати гејмеру и либертаријанцу. Обојица на свој начин живе у неким виртуелним световима. Остајте ми здрави, слепи и задрти. Juane jesi ali i nisi u pravu. Bitna je razlika izmedju crnaca i belaca, ko je rodjen kao crnac ima vece predispozicije da je nasledio gene za "kondiciju" ko je rodjen kao belac ima predispozicija da je nasledio gene za "Snagu" Jer su se belci mesali sa neardetalcima. Ali ta prica da su crnci fizicki sposobniji, a bleci toboze nesposobni a pametni je glupostl. Stvar je samo u naslednom faktoru odnosa belog i crvenog misicnog tkiva. Inteligencija nikakve veze nema sa time... crnci nisu nista gluplji od belaca to je vec teska glupost. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Zene su fizicki slabiji pol. I ako si ti u pravu (a naravno da nisi) onda su muskarci najvece sonje u svemiru kad dozvoljavaju da ih fizicki zlostavlja nego ko je fizicki slabiji... i onda za bolje i nismo... i treba da budemo zlostavljani. Care jel shvatas ti da ako te zena udara, i ako joj uzvratis na zapadu, dobijes 4-5-6 godina robije? Ne kapiras? Ne? pa da si pogledao klipove znao bi. Cinjenice tipa : "ovo su cinjenice jer sam ja tako odlucio i ti ne smes da se drznes da ih ne sagledas jer su to nepobitne cinjenice koja sam izmislio" Svasta, nisu cinjenice jer sam ih ja izislio. u klipovima imas izvore cinjenica. Ali vidim da ti je lakse da ih otpises uz pricu "mladjoni je to izmislio, znaci to nije tacno" Sasvim mozda taj muskarac ima 30kg misica vise i duplo vise testosterona? Znas onog testosterona o kome si nam pricao da nam daje snagu, okretljivost, brze reakcije... sve ono sto zene nemaju Znaci ko je slabiji ima pravo i da vrsi nasilje, i da snosi manju kaznu kada vrsi nasilje, a ko je jaci treba da trpi nasilje i jos da trpi tebe kako mu pricas da je sonja jer joj nije zavrnuo samar nazad? Dobri su ti ti dupli standardi.. Do kog stanja? Slusajuci tebe sticem utisak da smo u sred nekog vanrednog stanja gde se muskarci nalaze na poslednjoj liniji odbrane i gde smo sistematski unistavani te je pitanje trenutka kada cemo u potpunosti biti prognani da zivimo pod zemljom u tom neo postapokalipticnoj amazonskoj matrijarhalnoj buducnosti gde ce zene da nas koriste samo za sex i da bez trunke.... e, cekaj malo... zasto odjednom ovo ne zvuci vise tolko lose...? U kompletnom zapadnom svetu je tako, a tako ce biti i u Srbiji. Muskarci ce postati sistemski diskriminisani i unisteni. Biti musko ruiniranost i sramota. Da si proucio malo realne slucajeve, cije sam klipove stavljao a ne da ih odbacas, jer ti mislis da sam to ja izmislio... i da si video kakvo je stanje.. shvatio bi sto ja shvatam... ne bi me trolovao vde, spinovao, vadio strawmanove, adhomineme i ostale gluposti ,nego se fokusirao na moj argument. Zamislio dve situacije, dolazi ti klinac iz skole i kaze ti: - Cale crnci su gluplji od belaca. ili - Cale, zene samo jure pare i planiraju kako da nas povrede. Zasto ces za jednu stvar da skocis da mu objasnis koliko su predrasude losa stvar a za drugu ces da se slozis sa njim? - Sine nije tacnom, ne postoj iveza izmedju rase i itneligencije, svi ljudi imaju vise manje isti mozak, inteligencija se gradi, ne radjas se sa njom. - Sine, relativno je tacno, zene su drustveno povlascene jer postoje likovi kao klaud king kod kojih je muskarac sonja ako dobije batine od zene, a nasilnik ako joj uzvrati, nemoj da se vezujes lako za zenu, nego dobro proveri da je to neka normalna osoba. Mnogo je kvarnih ljudi u svetu danas, kako medju muskarcima, tako i medju zenama, a ljudi vole da gledaju zene kroz "roze naocare" kao da su one nevinasca i andjeli. Inace da se pobijes ti sa nekim ko je sitan i mrsav.... jel bi primenio istu logiku kao na zene? Naravno da ne. jer si sexista.... ..; ali onaj koji se fokusira na pozitivne aspekte sexizma.. znash.. predrasude mogu biti i pozitivne.. npr "crnci imaju veliki.... alat" Zanimljivo da se niko ne bori protiv tvojih pozitivnih predrasuda.. ali ti smetaju moje negativne? Jos imas negativne predrasude prema muskarcima 1. Ako ga maltretira zena onda je sonja... 2. Muskarac je uvek nasilnik.... ti to znash.. ne znam odakle!? A da ti ... malo dokazes tvoje tvrdnje? Sta kazes? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука