Jump to content

Feministkinje rasplakale naučnika koji je radio na projektu Rosetta

Оцени ову тему

Odahviing

Препоручена порука

Ok, nemaju starci od 80 godina koji su bolesni.... oni nemaju... :D

Dakke- nisu svi...

A inace imas neke zene koje imaju vise testosterona od nekih muskaraca...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Dakke- nisu svi...

A inace imas neke zene koje imaju vise testosterona od nekih muskaraca...

Imas, ako se uspricaju. Ajde mani me sesejlevizma :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ne znam da l' je neko već stavio. Pravo u centar!

Подели на овим сајтовима

Samo je jednu stvar promasila... kad je rekla "radikalni feminizam" to sto oni zovu "radikalni feminizam" je mainstream feminizam.

Mislim ako je kolumnista gardiana Jessica Valenti... radikalni feminizam a ne mainstream ne znam sta dalje reci..

http://www.theguardian.com/profile/jessicavalenti

Подели на овим сајтовима

Feminist Biology hahahahahah

Pa ovo je sve bolje i bolje...

Zao mi samo likova kao sto je ova "factual feminist" koji pokusavaju da kritikuju ovaj manistreamfeminizam :D

Svidja mi se ova feministkinja, prva koju sam sreo da kritikuje moderni feminizam, ovde prica za ono sto me je Paradoksikologija napada... da zene nisu manje talentovane za matematiku... a feministkinja prica isto to :D

Подели на овим сајтовима

Mladene oladi s klipovima, to niko ne gleda... Ja licno nisam ni jedini klip odgledao koji si do sad stavio.

Kako klip moze da ti sluzi ko argument nikako mi nije jasno...

Подели на овим сајтовима

Moram da se ispovedim: imao sam objektivizujucih primisli sprocu ove zene=ljudskog bica. Ali koristila je recnik koji nije odobren Pravilnikom, tako da me je malo sablaznila.

Takodje, naucnik nije smeo da nosi kratke rukave i da se celom postenom svetu ruga svojim tetovazama.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Mladene oladi s klipovima, to niko ne gleda... Ja licno nisam ni jedini klip odgledao koji si do sad stavio.

Kako klip moze da ti sluzi ko argument nikako mi nije jasno...

Ne sluzi mi ko "argument" vec kao izvor informacija. ;)

Koga zanima koliko je problematican danasnji feminizam, taj ce da gleda, da vidi ima li tu nesto ili nema.

To je veliki problem sad na zapadu i zenske privilegije su predaleko otisle.

Ja buraz sutra dan mozda se ozenim, necu da dodjem u situaciju da ako se razvedem ( za sta cu imati 60 % statisticke sanse) da me opeljesi ko pirocanac, niti da zaglavim na sest godina robije ako me udari pa joj vratim. Neka hvala.... takav feminizam treba saseci u korenu.

Подели на овим сајтовима

To je veliki problem sad na zapadu i zenske privilegije su predaleko otisle.

Ja buraz sutra dan mozda se ozenim, necu da dodjem u situaciju da ako se razvedem ( za sta cu imati 60 % statisticke sanse) da me opeljesi ko pirocanac, niti da zaglavim na sest godina robije ako me udari pa joj vratim. Neka hvala.... takav feminizam treba saseci u korenu.

Опусти се, не живиш на западу. У Србији идеш на робију тек кад убијеш жену (или било кога другог), ако и тад. Под условом да адвокати не штрајкују. А да би се развео мораш прво да се ожениш. Са таквим ставовима вероватно нећеш скоро. А и да се ожениш, па се онда разведеш, треба прво да имаш нешто да би жена могла да те опељеши. А да би имао нешто, мораш прво да радиш и зарадиш. А да би радио, мораш прво да престанеш да по цео дан гледаш неке тамо клипове о томе шта ти се може десити ако престанеш да гледаш клипове и да престанеш да пишеш по цео дан на форуму о томе шта ти се може десити ако престанеш да пишеш по цео дан на форуму и 1) радиш и зарадиш; 2) нађеш жену; 3) разведеш се. Кад све саберем и одузмем, рекао бих да си прилично безбедан :)

P. S.

А можда би, уместо што по цео дан постављаш клипове и свађаш се са ваздухом, могао да дипломираш, постанеш адвокат, те сутра на фињака и по закону спречиш да ти да будућа роспија узме пола иметка после развода.

Подели на овим сајтовима

Опусти се, не живиш на западу. У Србији идеш на робију тек кад убијеш жену (или било кога другог), ако и тад. Под условом да адвокати не штрајкују. А да би се развео мораш прво да се ожениш. Са таквим ставовима вероватно нећеш скоро. А и да се ожениш, па се онда разведеш, треба прво да имаш нешто да би жена могла да те опељеши. А да би имао нешто, мораш прво да радиш и зарадиш. А да би радио, мораш прво да престанеш да по цео дан гледаш неке тамо клипове о томе шта ти се може десити ако престанеш да гледаш клипове и да престанеш да пишеш по цео дан на форуму о томе шта ти се може десити ако престанеш да пишеш по цео дан на форуму и 1) радиш и зарадиш; 2) нађеш жену; 3) разведеш се. Кад све саберем и одузмем, рекао бих да си прилично безбедан :) P. S. А можда би, уместо што по цео дан постављаш клипове и свађаш се са ваздухом, могао да дипломираш, постанеш адвокат, те сутра на фињака и по закону спречиш да ти да будућа роспија узме пола иметка после развода.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Haha, pa nije ti to zbog modernog feminizma nego zbog zakona... domaci zakoni o tim brakorazvodnim parnicama su sigurno doneseni mnogo pre nego sto je iko u srbiji i cuo za "moderni feminizam", al to pretpostavljam, ajde vi pravnici cete to bolje znati od mene...

Mozes da ubijes feminizam... da ga satres u korenu i da vise nikad ne postoji... opet ces da delis bracnu imovinu na pola... to nece moz da izbegnes. A stoji i ovo sto je Juan reko i sto sam ti ja vec ranije pominjao- ne bih se mnogo bojao, mislim da si trenutno prilicno bezbedan ;)

Подели на овим сајтовима

Ne sluzi mi ko "argument" vec kao izvor informacija.

Youtube edukacija... moja omiljena :D 

Svakako nemoj to da radis jer na svaki tvoj bilo ko od nas moze da ti zalepi tri "suprotna" klipa i na sta bi onda tema licila?

Na svaki tvoj klip o zlim zenama ja cu da ti zalepim po tri klipa fizickog zlostavljanja u braku ili da ti linkujem statistiku sigurnih kuca, cisto da te zaprepasti odnos musakraca i zena koja traze njihovu pomoc... znaci- batali to... daj da lepo pricamo jer na primer ovaj klip dokazuje samo JEDNU JEDINU stvar a to je da  i ti i ova gospodja mislite slicno... a nigde dokaza da mislite ispravno ;)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...