Jump to content

Feministkinje rasplakale naučnika koji je radio na projektu Rosetta

Оцени ову тему

Odahviing

Препоручена порука

Kao što su gejmeri nekada igrali igre, a danas prete smrću i silovanjem i zastupaju mizogine i rasističke ideje. Dovoljno je otići na sajtove i forume gejmera i videti gde je to sve otišlo. Gejmerski pokreti su ekstremno štetni po društvo.

I onda odeš na mesta gde se okupljaju gejmeri i ne vidiš skoro nigde pretne smrću i silovanje, a  zatim odeš na mesta gde se okupljaju feministkinje i vidiš sve ono o čemu ja i Mlađo pričamo.

Подели на овим сајтовима

Maldjo, ja tebe mnogo volim (no homo), i ovo sto ti pricam je sve u cilju resenja tvog problema... kad bi me slusao vec koliko za bozic bi bio u lepoj vezi sa finom curom a ti si zabrazdio u nesto sto ce samo da te odvede u dublji ocaj a ja ne mogu da te gledam kako se zlopatis bez razloga jer si fin momak i dobra prilika ;) (domacin covek)... eto tolko.

Nemam sta puno da dodam na temu tako da cu malo da odem da se odmorim u temama o abortusu i gej paradi ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

pa istinu si reko sto si rekao za mene da sam balkanac.... nijesi pogresio puno.. i da sam "ratnoljubac" ja obozvm da se bijem, boks mi je omiljeni sport.. ja svoju agresivnost usmeravam na to....imam je na pretek...

sto se moze videti po mom agresivnom pristupu u diskusiji...

И ја сам балканац (рођен сам на балкану и одрастао у истом миљеу), па нисам ништа од тога побројаног. И кроз цело детињство сам имао проблема због тога што су сви мислили да дечак мора да буде "ratnoljubac" који ”obozаvа da se bije” и који мора да воли спортове и буде талентован за исте. Та такозвана ”балканска” култура, којој припада само део вас балканаца, не и сви ми, је подједнако штетна и за жене и за мушкарце који се не уклапају у те ваше калупе. Иди неко време да живиш ван Србије, па ћеш видети да има разних мушкараца и разних жена у разним културама. На све те негативне ствари које си побројао на овој теми далеко више утиче култура него хормони. Ја те нећу убеђивати да то прихватиш. Ако хоћеш, веруј да су хормони доминантни. Али мораш да знаш да ће такав став само теби штетити. ”Биологија је таква, жене су такве, мушкарци су такви и то је то. Тешко је променити се. Одустајем и кукаћу!” То је исто као оно чувено кривљење ”судбе клете” и ”више силе” за своје неуспехе. Ако је у питању ”судба”, ”виша сила” или ”биологија”, онда ја ту не могу ништа да урадим и осећаћу се лакше јер ћу имати изговор за своју интертност. Зато ћу одбијати да прихватим да, чим изађем из мог села, постоје некакви другачији мушкарци и другачије жене, који при томе имају исту биологију. Не кажем да су ти тамо људи бољи од нас, далеко од тога. Само што имају неке другачије врлине и мане. Што значи да су те врлине и мане далеко више условљене културом, еконосмком ситуацијом, религијом итд. него биологијом. Што даље значи да имамо далеко веће шансе да променимо себе, а својим примером и љубављу можда и друге. Пред тобом је избор - остани горак и тражи изговоре у биологији или се бори и труди без престанка, а ударце од тих лоших жена и падове подноси хришћански и према тим женама се односи хришћански. Никада немој да заборавиш да ниси ни за длаку бољи од њих, те да стога не смеш да их осуђујеш. Сви смо ми само мали људи, способни и за велико добро и за велико зло.

Подели на овим сајтовима

Maldjo, ja tebe mnogo volim (no homo), i ovo sto ti pricam je sve u cilju resenja tvog problema... kad bi me slusao vec koliko za bozic bi bio u lepoj vezi sa finom curom a ti si zabrazdio u nesto sto ce samo da te odvede u dublji ocaj a ja ne mogu da te gledam kako se zlopatis bez razloga jer si fin momak i dobra prilika ;) (domacin covek)... eto tolko.

tako brate, vidis kako svi mogu de volu i tako... :D  :)))​ 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Pa lako... na primer, cim si poceo da potezes lazne klipove za argumentaciju, mozda to znaci da gubis cvrto tlo pod stavovima? :D

Lazne klipove? Covek kome je zenaa polomila vilicu, svedoci o tome iz SIGURNE KUCE... ljudi koji se bave nasiljem u porodoici pricaju koliko su muskari zrtve nasilja - ti to nazivas laznim klipom.. hahh

Hahaha.. pa neverovatno koliko si ignorantan po ovom pitanju.... :)

Kad vidis muskarca da urada zenu - uskocio bi

Kad bi video zenu da udara muskarca - smejao bi se.

Kada bi joj taj muskaraac uzvratio - uskocio bi...

E slicno tako i postupaju i sudovi.. zene slbo osudjuju za nasilje, muskarce ne stite, kada muskarci iskoriste svoju snagu da se zastite od nasilnog paartnera - budu osudjeni i ztvoreni.

https://www.youtube.com/watch?v=2tPdJwrcssQ

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

И ја сам балканац (рођен сам на балкану и одрастао у истом миљеу), па нисам ништа од тога побројаног. И кроз цело детињство сам имао проблема због тога што су сви мислили да дечак мора да буде "ratnoljubac" који ”obozаvа da se bije” и који мора да воли спортове и буде талентован за исте.

Pa vidis meni to niko nije pricao.... ja sam sam zagotovio borilacke sporove. Bice da si ti terao inat..... druzi se jedno mesec dana sa mnom dodji na 5-6 treninga.. kad ti proradi testosteron i adrenalin.. pricacemo da li neces vise voleti da se bijes. :)

Подели на овим сајтовима

tako brate, vidis kako svi mogu de volu i tako... :D  :)))​ 

Nidzo tebra... volim ja i tebe. Sta radis sutra oko devetke? Milsio sam da odemo negde... u neku setnjicu... al dogovor otpada ako vodis Milojkova!

Подели на овим сајтовима

Lazne klipove? Covek kome je zenaa polomila vilicu, svedoci o tome iz SIGURNE KUCE... ljudi koji se bave nasiljem u porodoici pricaju koliko su muskari zrtve nasilja - ti to nazivas laznim klipom.. hahh

Mladene.

Klip koji si postavio u kojem devojka ulazi u wc i pokusava da siluje momka je -LAZAN. Isceniran. Fake...  ima milion izraza kojim mogu da ti to objasnim samo zato sto me mrzi da potrazim po netu...

Подели на овим сајтовима

Pa vidis meni to niko nije pricao.... ja sam sam zagotovio borilacke sporove. Bice da si ti terao inat..... druzi se jedno mesec dana sa mnom dodji na 5-6 treninga.. kad ti proradi testosteron i adrenalin.. pricacemo da li neces vise voleti da se bijes. :)

Nivo testosterona mnogo varira medju muskracima, neki ga imaju mnogo neki ga imaju vrlo malo. Ovi sto ga imaju mnogo su muzevniji ali i brzo ocelave, ovi sto ga nemaju puno (ko ja)  nisu tolko agresivnai al zato nemaju ni jednu dlaku na svom telu... ja ne znam sta je to depilacija i niakda necu znati  :)))

Подели на овим сајтовима

Mladene.

Klip koji si postavio u kojem devojka ulazi u wc i pokusava da siluje momka je -LAZAN. Isceniran. Fake...  ima milion izraza kojim mogu da ti to objasnim samo zato sto me mrzi da potrazim po netu...

Ma mani taj jedan, sta si se uhvatio za njega? Cak i da jeste on lazan ne menja ostale cinjenice....

previse posmatras zene kroz "ruzicaste naocare"

previse ih "uzdizes"

Zato su se toliko i razmzile i zaato se ponasaju ko djubrad. Jer ih previse uzdizete.

Vecina ljudi koja dobije drustvena povlascenja, ponasace se ko djubre.. muskrac ili zene.

Подели на овим сајтовима

Jbg mladjo, provalili smo sta pali ;)

Moljenje i slihtarenje? :)

Odlicna taktika! :)))

I bill o reill kapira.... cilj feminizma u zapadnom svetu...

Подели на овим сајтовима

Nivo testosterona mnogo varira medju muskracima, neki ga imaju mnogo neki ga imaju vrlo malo. Ovi sto ga imaju mnogo su muzevniji ali i brzo ocelave, ovi sto ga nemaju puno (ko ja)  nisu tolko agresivnai al zato nemaju ni jednu dlaku na svom telu... ja ne znam sta je to depilacija i niakda necu znati  :)))

U svakom slucaju, svi muskarci imaju vise testosterona nego zene.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...