cloudking Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Obidji me sa ad hominemima Ocigledno nisi objektivan. Nije be ad hominem? Stvarno mislim da je problem sa egom. Cure imaju vise notifikacija od bilo kog muskarca. E sad, ja kazem da je to normalno a ti kazes "a sto ja nemam tolko lajokva, poruka i komentaraaaa! NEPRAVDA" :-D Pa bate potrudi se pa ce imas i ti... Al jbg, ti si u fazonu da oko zene ne treba da se trudis nego da sedis i cekas da ti ona objasni kolko si suoer lik i kolko je ona jedina zena za tebe :-D Zebavam se malo, nemoj odma da ripas sa logickim falacijama i da me prozivas za razne ad- ove (homineme, argumentume i ostale ) :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 ajde vi ozenjeni / zauzeti tisina. Mnogo ste mi vi pametni tako zauzeti Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Feminizm me iritira, zene ne mrzim.. samo gledam realno na stvari. Jer dok sam gledao nerealno.. tako kako ti gledas, skupo me je kostalo. Ako kritikujem ponsanje (manipulaciju i laz kod zena) to ne znci da ih mrzim, vec da kritikujem ona ponasanja koja mi upadaju u oci i kojaa sam primetio kod velikog broja zena timestamp="1417264528"]Teligija me iritira, vernike ne mrzim.. samo gledam realno na stvari. Ako kritikujem ponsanje (zatucanost, lakoverje i agresivnost) to ne znci da ih mrzim, vec da kritikujem ona ponasanja koja mi upadaju u oci i kojaa sam primetio kod velikog broja vernika. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 ajde vi ozenjeni / zauzeti tisina. Mnogo ste mi vi pametni tako zauzeti Pa sama cinjenica da smo zauzeti govori da nesto radimo ispravno :-D Nego Mladju mi mnogo pogadja ova tema, mora iskuliram malo... :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 ajde vi ozenjeni / zauzeti tisina. Mnogo ste mi vi pametni tako zauzeti Ја ништа нисам рек`о. Само повремено дођем на тему да видим да л` неко не псује, пуши, пије и тако то... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Meni je najjače da ekipa na ovoj temi uopšte nije primetila da trolujem. Samo sam malo pisao kao što oni pišu o ženama + očigledno preterivao. Ta nisam juče doš'o na forum... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Nije be ad hominem? Stvarno mislim da je problem sa egom. Cure imaju vise notifikacija od bilo kog muskarca. Nemm ja nikakvih problema sa egom. To je fakat.. dovoljno je da pogledam fejsbuk mojih drugarica naspram fejsbuk mojih drugara... ne znam sto se sluzish tim nekim forama.. svako moje misljenje pokusavas da "osporis" tako sto ja razmisljam emocijima ergo nije tacno.. dakle tipican ad hominem.. onaj koji iznosi misljenje je takv i takav - znci to misljenje ne valja... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Meni je najjače da ekipa na ovoj temi uopšte nije primetila da trolujem. Samo sam malo pisao kao što oni pišu o ženama + očigledno preterivao. Ta nisam juče doš'o na forum... pa istinu si reko sto si rekao za mene da sam balkanac.... nijesi pogresio puno.. i da sam "ratnoljubac" ja obozvm da se bijem, boks mi je omiljeni sport.. ja svoju agresivnost usmeravam na to....imam je na pretek... sto se moze videti po mom agresivnom pristupu u diskusiji... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Али не разумем како Млађу доживљавате сада ту као неку тешку сировину која се упрегла против женског рода, па не да ли се, не да... Мислим, добро, мало претерујем, али мислим дајте, па то је Млађа + само покушава да укаже на негативне последице феминизма као правца који јесте на неки начин окренут га пригушењу мушкараца. Бар је Млађа европски настројен човек. А са друге стране воли да води реч, па мислим, има и жена које воле да воде ту исту главну реч. Ма бре, у истом смо сви сосу. Причали не причали. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 . Бар је Млађа европски настројен човек. Pu pu nedaj boze! Ja sam libertarijanac. Sad sto je evropa bliza libertrijanizmu od saudijske arabije pa mi je draza.. to je padez za sebe. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Pu pu nedaj boze! Ja sam libertarijanac. Sad sto je evropa bliza libertrijanizmu od saudijske arabije pa mi je draza.. to je padez za sebe. ok, u svakom slucaju, razumes sta sam hteo da kazem. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Ako si ti mladjo u pravu da su velika vecina zena vaginalni manipulatori, beskrupulozni amoralisti, srebroljubi koji ne zale sredstva za ostvarivanje svojih dijabolicnih planova, onda je seksualni sovinizam skroz na mestu i zapravo bi trebalo uloziti u taj pokret koji nas jedini moze zastiti od te posasti- zene! Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Али не разумем како Млађу доживљавате сада ту као неку тешку сировину која се упрегла против женског рода, па не да ли се, не да... Мислим, добро, мало претерујем, али мислим дајте, па то је Млађа + само покушава да укаже на негативне последице феминизма као правца који јесте на неки начин окренут га пригушењу мушкараца. Бар је Млађа европски настројен човек. А са друге стране воли да води реч, па мислим, има и жена које воле да воде ту исту главну реч. Ма бре, у истом смо сви сосу. Причали не причали. Zasto kaze ljubav a misli na sex? Zasto kaze feminizam a misli na zene? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Ako si ti mladjo u pravu da su velika vecina zena vaginalni manipulatori, beskrupulozni amoralisti, srebroljubi koji ne zale sredstva za ostvarivanje svojih dijabolicnih planova, onda je seksualni sovinizam skroz na mestu i zapravo bi trebalo uloziti u taj pokret koji nas jedini moze zastiti od te posasti- zene! Pa ako nisu srebreljubi zasto onda pljackaju svoje muzeve razvodima? Zasto misle da imaju pravo na tudje pre? Ako nisu mnipulatori zasto lazu? zasto se igraju sa po 3-4-5 muskaraca i zavlace ih slobodno, bez puno premisljanja? Zasto igraju raznorazne igre u emocijma i vezama? Da to su zene.. vecina njih.. A ako ti je z utehu.. da mi ne potezes temu... nisu ni muskarci nista bolji. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Zasto kaze ljubav a misli na sex? Zasto kaze feminizam a misli na zene? А зашто ти кажеш Млађа, а мислиш само на један аспект његове личности (који је, бај д веј, врло осетљив и проткан различитим сазнањима која се комбинују са жељама, надањима, али и искуственим закључцима)? Дакле, није Млађа само то. И не, сигурно није говорио само о сексу док је говорио о љубави. И сигурно не изједначава феминизам са женама, дај, па ко то чини. Али добро, са друге стране знам да си пицајзла и да све мора да се лепо и политички коректно дефинише, тако да и тебе разумем Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука