Jump to content

RUSSIA 2018 FIFA WORLD CUP

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 1 сат, Вилер Текс рече

Лепо је то што побеђујете у фудбалу. Тужно је то што губите у људскости као народ јер сте инфицирани усташтвом у глобалу. Па сад ти види ко се ту "фрига".

Tema je nogomet a ti ako imaš problema sa infekcijama potraži liječnika...molitva.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Isusovo magare рече

Tema je nogomet a ti ako imaš problema sa infekcijama potraži liječnika...molitva.

Ја не оправдавам нацистичке заставе и поздраве а ти се ногометај колико хоћеш!

Подели на овим сајтовима

Какав гол Тонија Кроса! Мајсторски, у милиметар! Свака част! :aplauz:

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

@Isusovo magare Поставио сам тему Опроштај као казна са врло конкретним питањем. Погледај па кажи искрено одговор

Ne zanima me tvoja tema..trolaš i još me upućuješ na teme..ja sam na temi SP 2018.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Isusovo magare рече

Ne zanima me tvoja tema..trolaš i još me upućuješ na teme..ja sam na temi SP 2018.

Ако те не занима оно што је камен спотицања између Срба и Хрвата, шта тражиш овде уопште? 

Није то тролање то су наши поклани ђедови под заставом која теби не смета и уз песме сличне оној коју чије певање оправдаваш "заносом".

Много си се ти занела.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Ако те не занимаоно што је камен спотицања између Срба и Хрвата, шта тражиш овде уопште? 

Није то тролање то су наши поклани ђедови под заставом која теби не смета и уз песме сличне оној коју чије певање оправдаваш "заносом".

Много си се ти занела.

Да ли си реалан? Уопште није у реду да јој се овако обраћаш!

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Srdjan Kotur рече

Međutim, da je sudija svirao, mi dali go i na kraju pobedili ili igrali nerešeno, to bi bilo sasvim nezasluženo jer je igra naše reprezentacije bila jako loša. Mi smo se branili 85 minuta.

Управо. Играли смо као да смо повели у 85. минуту и има још 5 минута да се игра, а не обрнуто.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Lady Godiva рече

Да ли си реалан? Уопште није у реду да јој се овако обраћаш!

Извини а како да се обратим некоме ко жели дијалог а не жели да прича о ономе што је проблем међу нама?

Отворио сам тему са конкретним питањем, ајде бре доста тих прича о љуууубавиии а прескакања онога што је главни проблем.

И да увек и на сваком месту ћу причати против истицања усташких симбола и певања усташких песама. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Извини а како да се обратим некоме ко жели дијалог а не жели да прича о ономе што је проблем међу нама?

Отворио сам тему са конкретним питањем, ајде бре доста тих прича о љуууубавиии а прескакања онога што главни пробелм.

И да увек и на сваком месту ћу причати против истицања усташких симбола и певања усташких песама. 

Она није дужна да одговори на неко питање само зато што си је цитирао. Нити су сад сви Хрвати са форума у обавези да пишу на твојој теми. 

Она је овде зато што жели да буде овде, не да би се теби правдала и извињавала или шта већ ти очекујеш од ње и њених сународника.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Lady Godiva рече

Она није дужна да одговори на неко питање само зато што си је цитирао. Нити су сад сви Хрвати са форума у обавези да пишу на твојој теми. 

Она је овде зато што жели да буде овде, не да би се теби правдала и извињавала или шта већ ти очекујеш од ње и њених сународника.

Нико није обавезан ни на шта а сви имају права и жеље. Срећно у земљи чуда.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Вилер Текс рече

Нико није обавезан ни на шта а сви имају права и жеље. Срећно у земљи чуда.

Браво, почињеш да капираш. Бар да је земља чуда, а не само досадна свакодневница. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Вилер Текс рече

Ако те не занима оно што је камен спотицања између Срба и Хрвата, шта тражиш овде уопште? 

Много си се ти занела.

Razočarao si me..smatrala sam te mudrim čovjekom.Lp

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Agentu Kremlja se opet donesla do ruku utajena fotografija iz Vatikana nastala evidentno poslije utakmice Argentina - Chorvatsko!

36064426_878377652363471_487126166127037

I ne samo na Medjugorje ..... !

Pope Francis visited by his football team (kliknite)

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Isusovo magare рече

I šta kažeš ti kao hrišćanka za ove ustaške pokliče vaše momćadi nakon pobjede nad Argentinom?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Lady Godiva рече

Браво, почињеш да капираш. Бар да је земља чуда, а не само досадна свакодневница. 

Pa da zato i mi recimo da uzmemo da pevamo no nakon pobede nad Brazilom Aj Slobo šalji nam salate biće mesa klaćemo hrvate.Mislim ipak je zemlja čuda ....treba da čuda budu što raznovrtsnija i što kreativnija...:ok:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...