Jump to content

RUSSIA 2018 FIFA WORLD CUP

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 10 минута, Lady Godiva рече

Када ти некоме кажеш да је шовиниста 12:smeha:

Сад озбиљно, мислим да овом коментару заиста није место на теми. Овде смо да грицкамо семенке, гледамо фудбал и навијамо. Ово ти скроз добронамерно и искрено кажем, а ти како хоћеш. :)

da, ja kazem a znam i zasto, a da li ti znas? da li poznajes istoriju uopste? na cijim kostima je stvorena drzava Hrvatska,  i da li te uopste zanima? ako ne, tvoj hendikep, jer to znaci da nemas svoj identitet,verovatno  ije imao ko da te nauci,ja ne mogu da kazem bravo hrvati kad znam sta vecina, pa evo i ti fudbaleri misle o nama, a i da pevaju bezveze treba ih kazniti jer kosti nase dece leze u silnim jamama po Hrvatskoj...tako da, devojcice draga, meni pamet ne mozes soliti...ako nije ko imao da te uci identitetu da znas ko si, sta si i ko su ti preci, moja iskreno saucesce.. i naravno, zabole me moja lepa zadnjica sto su bivsi Srbi pobedili, zabole me znas koliko... koliko god ih ne podrzavam, ne mrzim ih, ali im nikad necu tapsati jer od njih(vecine sovinista koji decu od malena uce da nas mrze) ljudi biti nece..tome nas je vec naucila istorija.. ali na zalost, tebe to ne zanima, a i verovatno te nije imao ko nauciti,tako da ti fino nastavi navijati za hrvate niko ti ne brani

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

@Sofija_, ниси схватила поенту поруке. Нема везе. :mahmah:

jelde, ti se radovala njihovoj pobedi, oni posle u svlacionici pevali ustaske pesme, ja rekla da me ne zanima njihova pobeda, i obrazlozila zasto i opet nisam shvatila :tv: jasta...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Isusovo magare рече

Samo retardu može smetati pobjeda "hrvata" ili "srba" na europskom prvenstvu ako razumiješ

Не смета победа Хрватске, и ја сам навијао за браћу док нисам видео ову усташију у свлачионици, но нема везе

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Вукашин Ковачевић рече

Не смета победа Хрватске, и ја сам навијао за браћу док нисам видео ову усташију у свлачионици, но нема везе

a pazi prezimena, Rakitic,Perisic, Mandzukic itd sve srpska 

• Не свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Једно је да се каже "били су бољи у утакмици" или "имају јаку екипу",

друго је да навијаш за њих,

а сасвим треће да на њихову претњу из свлачионице, да ће "нам њихова рука доћи главе и у Србији" тј. да ће играти фудбал са српским главама, кажемо: "семенке, фудбал, навијамо".

Рецимо да имамо комшију који нас мрзи ни због чега и тај стави обавештење на улазу у зграду да једва чека да нас убије. Хоћемо ли након што то видимо отићи да гледамо фудбал и рећи: "па добро, то је само обавештење на огласној табли, свако има право да ставља каква хоће обавештења, битно је да је зграда уредна и сређена"?

Подршком хрватском тиму који је ово урадио не показујемо да смо ставили спорт у први план насупрот национализму него да нисмо свесни да је што се њих тиче спорт добар и пожељан начин за ширење мржње према Србима, свим Србима без разлике, укључујучи и оне којима је битнији спорт. А таква наша несвесност је најпожељнији услов да они своје претње и остваре.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Sofija_ рече

a pazi prezimena, Rakitic,Perisic, Mandzukic itd sve srpska 

Искрено, не занима ме чија су презимена нити ме занима етничко порекло, свако је оно што каже да јесте и има право да бира где му најпре лежи срце, и да није тако, Савле не би могао постати Павле.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Свака част, упропастили сте тему.

Не видим како; осим ако не мислиш да би било пожељније само се добродушно смешкати на усташију, да се потапшемо по рамену како смо превазишли те примитивне древне размирице. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...