Jump to content

RUSSIA 2018 FIFA WORLD CUP

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 41 минута, Broken рече

Onaj ko bude odbranio najvažnije penale ako dođe do toga. :D

Ма добро то је онако, ако имаш и среће поред знања. Мислио сам на то хоће ли се појавити неко као Бартез, Чилаверт, Мондрагон, Симен или Игита. Неки потпуно "блесав" лик.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Broken рече

Zašto bih navijao protiv Hrvatske ?

recimo zato sto temelj njihove drzave u sebi ima uzidan genocid prema tvom rodjenom narodu, mislim navijaj ti sutra i za kosovo, to je tvoja stvar, cak nije ni cudna u zadnje vreme

Подели на овим сајтовима

Krvati ima da razbiju Nigeriju 3 : 0 al zato će braća Argentinci posle da ih ispraše.;)

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Broken рече

Smem da se kladim da Island neće izgubiti od Argentine.

Добро је кад аусајдери не изгубе од фаворита, али не у случају када је Аргентина фаворит. Омиљени тим :)

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Вилер Текс рече

Добро је кад аусајдери не изгубе од фаворита, али не у случају када је Аргентина фаворит. Омиљени тим :)

I meni su dragi ali zveknuce im Vikinzi gol na kontru....pf..

evo gol

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Broken рече

I meni su dragi ali zveknuce im Vikinzi gol na kontru....pf..

evo gol

Добри Исланђани. А ови Аргентинци вазда исти проблем, све знају, све могу и онда крену да петљају. Ко да су их Срби правили. 

Подели на овим сајтовима

Обратите пажњу, чини ми се да се иза нигеријског гола налази застава (можда и две) која почиње са белим пољем, усташка. За то бих на кеца дисквалификовао без обзира што стварно добро играју. Ајде бре на шта то личи да се тек тако носе усташке заставе, исто ко да би неко окачио Исис заставу.

Подели на овим сајтовима

Била бих лош кладионичар.

Сви за које навијам или победе ил извуку реми. Баш нема смисла. :dedica:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...