Jump to content

Иконописачки подвиг чланова ЖРУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 409
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Naravno da je dlaka sibirske kune najbolja ali mnogo zavisi od proizvodjaca.Treba probati u svakom slucaju.Ako neko nece da eksperimentise Raphael-ova serija 8404 takoreci slika sama!Vrhunske,vrede svaku paru.I nema vezbe ili nacina kojim losom cetkicom mozes da naslikas ono sto mozes dobrom.Kolko para - tolko muzike sta ces.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Нажалост, данас нема много оних који могу да приуште такав алат.

Већином се људи одлуче за синтетичког Котмана, 400-500 динара по комаду.

Мада, мислим да је рука Вука Мандушића пресудна. Наравно, не може се купити комплет четкица за 200 динара и тиме завршити, али није четка гарант успеха, само олакшава ствари.

Ја лично се ограничавам тако што скратим новчаник, тј. када идем у радњу са сликарским материјалом понесем само оно што сам спреман да потрошим. Иначе, све што се нађе по џеповима претвори се у робу.

Raphael-ova serija 8404

Продаје ли неко у Србији (Београду)?

Подели на овим сајтовима

Нажалост, данас нема много оних који могу да приуште такав алат.

Већином се људи одлуче за синтетичког Котмана, 400-500 динара по комаду.

Мада, мислим да је рука Вука Мандушића пресудна. Наравно, не може се купити комплет четкица за 200 динара и тиме завршити, али није четка гарант успеха, само олакшава ствари.

Ја лично се ограничавам тако што скратим новчаник, тј. када идем у радњу са сликарским материјалом понесем само оно што сам спреман да потрошим. Иначе, све што се нађе по џеповима претвори се у робу.

Продаје ли неко у Србији (Београду)?

Saljem ti na pp.

Подели на овим сајтовима

Иначе, све што се нађе по џеповима претвори се у робу.

Исто тако и ја :)
И то ми је супер. Супер у смислу да се моје богатство налази у четкицама, бојама, даскама, платнима :) И тога никад доста. Када сам послије поплаве претурала по стварима да видим шта ми је остало и када сам пронашла платна (за која сам заборавила да сам их и имала) и која су била неоштећена, мојој срећи није било краја. Ма какав ТВ, сто или било шта што је поплава уништила, битно да су платна ту :)  :D

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Drago mi je sto si ovo napisala. Bas sam tih dana razmisljala kako bi mi najteze palo kad bih ostala bez svog " alata"

Подели на овим сајтовима

12049293_10207445477432594_6299370267890

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

a sto si je isekao stavi celu

сликао телефоном, биће ускоро цела

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Лапис и 3006 прелепе иконе , свака част . :bendoff:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Лапис и 3006 прелепе иконе , свака част . :bendoff:

Slava i hvala Bogu! Drago mi je da ti se dopadaju :)

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Иконописци, срећна вам (нам) слава свети апостол и јеванђелист Лука :)

Да вам (нам) свака икона буде Богом благословена :)

Sv.apostol-Luka-od-Zorana.jpg

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...