JESSY Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Да ли сте задовољни својим изгледом, конкретно, својим телом? ако мало боље размислим, нисам....али углавном не размишљам о томе.... Ако нисте, зашто нисте? Шта вас мучи у том погледу? Да ли су то само комплекси упоређивања, или једноставно нисте задовољни како тренутно изгледате? зато што не изгледам као манекенка,,,ништа ме не мучи,,,немам комплексе....не волим да се упоређујем са другима... Зашто је уопште битно волети своје тело? зато што је оно обитовалиште наше душе.....зато што је Божија творевина.... Доста пута говоримо о томе како је битно неговати унутрашњост, али ако се само ту зауставимо, да ли ћемо бити задовољни својом спољашњошћу? да, битно је да водимо рачуна и о свом спољном изгледу...никако да се оптеретимо, али да се трудимо да изгледамо пристојно... Јанко, Пг, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Април 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Razumem o cemu pricate, ali ja i dalje mislim da je samopouzdanje, koje opet mora da krene iznutra, mora biti steceno i za ono spolja. Svedoci smo svi da ljudi koji su za siroke mase lepi imaju bolju prolaznost kod ljudi, i to za sve bolju proaznost - posao, medjuljudske odnose, saltere... secamo se skole u kojoj su najcesce najlepsi klinci bili najpopularniji... Dakle, mi, hteli to da priznamo ili ne, ipak previse polazemo na physical appearance. Nego, sta su okidaci za takvo ponasanje? Svi mi volimo uzorne modele, ali sta onda kada uzorni modeli nisu oni koji su bogati iznutra nego spolja...? Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 дефинитивно је оно што имаш у себи много важније од спољашности.....и да....самопоуздање решава све.....али се све то стиче годинама....унутрашњим развојем.... Олимп, Никола Поповић, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Да ли Вам је по овом питању важно туђе мишљење о Вама или Ваш лични осећај сопствене физичке појаве...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Април 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Да ли Вам је по овом питању важно туђе мишљење о Вама или Ваш лични осећај сопствене физичке појаве...? Pa meni licno, jako cesto bude vazno tudje misljenje. Psiholoski, to moze da bude jako opasno, ali i sa duhovne strane. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Да ли Вам је по овом питању важно туђе мишљење о Вама или Ваш лични осећај сопствене физичке појаве...? meni je vaznije moje licno osecanje..... Данче*, Рада., Саша од Москве and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Svedoci smo svi da ljudi koji su za siroke mase lepi imaju bolju prolaznost kod ljudi, i to za sve bolju proaznost - posao, medjuljudske odnose, saltere... secamo se skole u kojoj su najcesce najlepsi klinci bili najpopularniji... Dakle, mi, hteli to da priznamo ili ne, ipak previse polazemo na physical appearance. Ne bih se složla sa tobom. Nekada se otvoreno pokaže animozitet prema ljudima koji su, kako ti sam reče, lijepi za široke narodne mase. Pokaže se sumnja u zasluženi uspjeh i vrlo često se navede sam izgled kao propusnica do cilja...što i nije kod svih adut. Ponekad ih žalim kada čujem čemu su sve izloženi...rekla bih na kraju - niko sretan niko zadovoljan. Koliko sam zadovoljna svojim izgledom? Koliko sam samouvjerena? Ako se osvrnem, moje tijelo je pokazalo da je tolerantnije prema meni nego ja prema njemu. Godine koje su iza mene, obaveze koje sam imala...izdržalo je tijelo (pa i duša) više nego dobro i zahvalna sam na tome. Samouvjernost sam stekla godinama i zrelošću. Naučilo me iskustvo i mudriji od mene. Sud širih narodnih masa ne utiče na mene...šta misle, kako me doživljavaju...na kraju, to je njihovo, ne moje, tako da se ne oslanjam na tuđe mišljenje vezano za moj izgled. Пг, Иван Ивковић, Никола Поповић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Nego, sta su okidaci za takvo ponasanje? Сујета. Svi mi volimo uzorne modele, ali sta onda kada uzorni modeli nisu oni koji su bogati iznutra nego spolja...? Преваспитавање! Мислим... духовни преображај, метаноја... Данче*, Никола Поповић and Пг је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Да ли Вам је по овом питању важно туђе мишљење о Вама или Ваш лични осећај сопствене физичке појаве...? Što s' mene tiče, kome se ne sviđam: Malena je mnogo slatka Ђуро Станивук, Никола Поповић, Mилена КШ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Hm, slagala bih kad bih rekla da moj fizicki izgled ne utice na moje psihicko stanje. I kad sam imala normalnu kilazu za svoju visinu ja sam mislila da sam mrsava, ali nije mi to smetalo... Onda sam zbog zdravstvenih problema smrsala jako mnogo i osecala se uzasno, sto psihici sto fizicki. Sad kad sam se ugojila par kg lepse se osecam. Sada mi je zdravlje na prvom mestu ali, da, utice na samopouzdanje. Cim se ja lepse osecam drugacije delujem i okolini. Veselija, pozitivnija... A veci nos, nesavrsene usi... sa tim lepo zivim Никола Поповић, Пг and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Некада сам био уображен али сам онда то превазишао и сада сам савршен. На остало немам примедбе. Пг, Срђан Шијакињић, Иван Ивковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Ja bi se osvrnuo na malo drugačiju lepotu tela. Sećam se upokojenog voljenog patrijarha Pavla kome je lice sijalo nekim čistim sjajem života a i ostali deo tela koji je nosio bilo je potpuno u skladu sa dušom koja ga je krasila. Sijao je. Što se mene tiče, ja imam slične doživljaje tela kao i svi ostali na ovoj temi. Maja Trifunovic, Ненад Р., Пг and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Ја сам Балкан бој и смрдим на зној... Наташа81 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Potpuno sam zadovoljna svojim fizičkim izgledom Пг and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Калеидоскоп Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Ја и моје тело... предуго се познајемо, прошли смо кроз свега и свачега заједно.Нераздвојни смо Arsenija, Саша од Москве, Пг and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука