Jump to content

СЕНЗАЦИОНАЛНО! ШОКАНТНО! ИЈУ! 37+

Препоручена порука

U principu da.Treba mi jos nekih 5 do 6 kila dole i malo oblikovanja u teretani. Volim da izgledam plotski privlacno zbog samog sebe,a ponajvise zbog suprotnog pola. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 100
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ja bi se osvrnuo na malo drugačiju lepotu tela.

Sećam se upokojenog voljenog patrijarha Pavla kome je lice sijalo nekim čistim sjajem života a i ostali deo tela koji je nosio bilo je potpuno u skladu sa dušom koja ga je krasila.

Sijao je.

Što se mene tiče, ja imam slične doživljaje tela kao i svi ostali na ovoj temi.

И ја се сећам њега и слажем се у потпуности са тобом.

Колико је мени познато, Патријах Павле свуда се возио аутобусом, није имао ауто.

Мој изглед ми је дао Господ и ја сам задовољан са њим, а када друге посматрам, не обраћам толико пажњу на изглед, много ми је битнија процена о каквом је човеку реч.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Hteli mi to sebi da priznamo ili ne,ovo je vreme u kome vlada kult tela,malo teze kult licnosti.To se potvrdjuje cinjenicom da u javnosti dobro prolaze licnosti koje osim svog izgleda nemaju nista drugo da ponude.

Ljudi danas padaju u depresiju zbog svog izgleda.Fitnes i centri za ulepsavanje nikad nisu bili puniji.

Pogotovo su zene izlozene tome.

Imam nekoliko koleginica koje rade kao promoterke,za razne agencije.Tu se naravno,prvo gleda izgled i taj neki "sarm".

E sad,koliko je to u nasoj prirodi,mislim da je jos vise zbog toga sto su nam marketinski isprali glavu sa tim i to traje decenijama.

Prava je steta sto se nekim devojkama ne moze objasniti da bi bile lepse kad bi stavile na sebe samo jednu kutlacu sminke manje.Samo jednu. :)

Подели на овим сајтовима

Сви некако више дају значај том спољашном изгледу,па до недавно и ја.

Међутим кад се човек осврне око себе,поготово ако је у таквој средини где углавно се сусреће са људима који су физички болесни и њихова тела изгледају лоше,њихова душа је здрава,чиста.Не желим да ме неко погрешно схвати али говорим из искуства.

Волим себе овакву каква јесам, Господ ме није створио савршену јер је само Он савршен,имам и недостатака,мана и врлина,али одлично се носим са свим тим док сам здрава,пуна живота,духовита и жива пре свега. :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Brate, ja sam bio previse mrsav do nedavno, sad mi krece stomak i opet bih vise voleo da budem onako mrsav, tako da nemas frke :D

Znaci sad nisam zadovoljan kako izgledam, al cim krenem u neku akciju, pecanje, deljanje, ima da se ispeglam :aplauz:

Valjalo bi jos i koji biceps triceps da napumpam i onda cu biti zadovoljan :) Sad ce neki da pomisle vidi seljak oce da se pumpa, al nije to bas tako, kad si u formi onda si jak ko konj i to moze biti korisno.

Meni fali jedno 32 kg, da bi bio po onoj staroj ocjeni, koliko visok toliko tezak. Po novim mjerilima, indeks mase tijela, treba mi jedno 10-15 kilograma da bio u onoj kategoriji idealne rezine, ovako sam pothranjen, jeste mozda bolje nego biti obesit, ali opet kada si previse mrsav i to je jedan ekstrem :).

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Мени је криво што ми као клинцу нису исправили зубе. То ми баш смета, ал` не због тога што други виде него због себе.

Има да направим оне керамичке да са њима крцам орахе... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Мени је криво што ми као клинцу нису исправили зубе. То ми баш смета, ал` не због тога што други виде него због себе.

Ma kompletnu holivudsku vilicu i dobićeš doživotnu garanciju...

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ја се слупао са колима пре пар година па добио те керамичке. :)

Излетео ми неки лик на пут са колима, а ја по обичају мало брже возио.

Подели на овим сајтовима

Ја се слупао са колима пре пар година па добио те керамичке. :)

Излетео ми неки лик на пут са колима, а ја по обичају мало брже возио.

Ау, шит... :(

Ma kompletnu holivudsku vilicu i dobićeš doživotnu garanciju...

Ма то ћу и да урадим и нема више код зубара. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Мислиш зубе од црнца?

Подели на овим сајтовима

ja sam uvek bila srecna po pitanju izgleda,i nije me sram da kazem da skoro 9 g imam istu kilazu-95kg.

Подели на овим сајтовима

Вероватно ти је још теже у средини у којој постоји култ белих и савршених зуба?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...