Jump to content

СЕНЗАЦИОНАЛНО! ШОКАНТНО! ИЈУ! 37+

Препоручена порука

Gledam ovu sliku i smejem se do besvesti, odavno nisam video nesto ovako dobro! Hvala Dance do neba! :)

Драго ми је. Нема на чему да се захваљујеш ја сам увек ту када су у питању духовите фоткице.. :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 100
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

nema cloudkinga... nema... a rece kako se docerao u red.. 

Eeee... u moje vreme se znalo...  :D 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Imam periode u zivotu kad jedem kao zivotinja a onda imam period kad sam fazon isposnik,voce povrce...uglavnom u tom prvom periodu zivota mi smetaju kilogrami i majice koje mi ocrtavaju maksto i majice koje ne mogu da obucem mislim mogu ali nije pristojno,a u drugom periodu zivota mi smeta nos koji mi dodje do izrazaja i majice koje su mi velike i u kojima izgledam kao snup dog... Sto ce reci ne mozes mi ugoditi. A sredine nema ili ili. 

Подели на овим сајтовима

Да ли сте задовољни својим изгледом, конкретно, својим телом?

NEkad jesam, nekad nisam, trenutno nisam

Подели на овим сајтовима

evo, evo! :)

gym.jpg

Bogme Cloudkingu, opasan si igrac nema sta :)

nego, nemamo ono "before/after" pa da ja kao ono kazem sebi - auuu vidi sta je covek od sebe napravio (u pozitivnom smislu :) )

ajde daj malo neki recept, kako, sta... Ocu i ja da budem zgodan! :D

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Bogme Cloudkingu, opasan si igrac nema sta :)

nego, nemamo ono "before/after" pa da ja kao ono kazem sebi - auuu vidi sta je covek od sebe napravio (u pozitivnom smislu :) )

ajde daj malo neki recept, kako, sta... Ocu i ja da budem zgodan! :D

Stavicu nije problem. Al evo ti podatak za padanje vilice, pre teretane sam bio tezak oko 65kg... Visok sam 185cm (!) :-D

Sad sam 90kg...

Stavicu te mrsave fotke kasnije nisam uz komp sad

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

@@cloudking, koji ti je obim bicepsa?

Pojma nemam. Nikad nisam merio. Nikad me nisu privlacile "brojke" nego samo oko, tj. izgled.

Zato ne znam ni koje su mi max tezine jer nikad u zivotu nisam izbacio teg samo jednom. To mi je uvek bilo previse "teškaški" a ja sam ti vise fitnes fićfirić :-D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...