uomo del Ve.Te. Написано Фебруар 3, 2023 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2023 Notre-Dame de Paris Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Фебруар 6, 2023 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2023 Једна од три слава Руског подворја Свете Тројице на Ташмајдану. Друја је свети Серафим Саровски. А трећа али не и мање величанствена је данашњи празник. Привучени благословом свете Ксеније Петроградске... Беседу о њеним даровима, (блаженству јуродства), преузнео је отац Михајло (Биковић). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uomo del Ve.Te. Написано Фебруар 6, 2023 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2023 Paris, Louvre Museum Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 7, 2023 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2023 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uomo del Ve.Te. Написано Фебруар 9, 2023 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2023 Видим неке иритира много.....Видим има неких овде који су алергични на неке сличице које сам горе поставио, као и на неке песмице које сам овде на поукама постављао......неки би веровано више волели да виде фотке од Каче како денсује (игра) око шипке..... .....шта да се ради.... то је сад ствар укуса, избора, преференци.... тако то иде.... неко воли ов неко оно..... и то тако све иде уз уобичајене флоскулице побожности које се врте/рециклирају укруг wieder und wieder - како би то свабе рекле ........шта да се ради ... Ево још неке фотографије: Paris, Sacred Heart Basilica of Montmartre Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Фебруар 15, 2023 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2023 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uomo del Ve.Te. Написано Фебруар 15, 2023 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2023 Paris, Salon de l'agriculture Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Фебруар 15, 2023 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2023 PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Фебруар 15, 2023 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2023 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Фебруар 16, 2023 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2023 PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Фебруар 17, 2023 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2023 On 6. 2. 2023. at 21:04, uomo del Ve.Te. рече Paris, Louvre Museum Expand Što ovoliko istih slika? Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Фебруар 17, 2023 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2023 Da su prokleti koji otimaju tuđe!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Фебруар 17, 2023 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2023 Pozdrav za naseg brata koji je rodjen na Vidovdan !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uomo del Ve.Te. Написано Фебруар 18, 2023 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2023 On 17. 2. 2023. at 8:54, PredragVId рече Što ovoliko istih slika? Expand Студентски (сиротињски) фотоапарат.... не може се ни издалека поредити са скупоценим фотоапаратима, паметним телфонима, лаптоповима које имају неки професионални подвижници (СПЦ) из супертешке категорије - мислим на подвижнике са опитно-благодатно екстатичко-екстазним визијама а који имају професионалне скупоцене фотоапарате и многе друге скупоцене пиркључке по неколико хиљада евра за све то - наравно положили су завет сиромаштва то се не доводи у питање и нико нити у једном моменту спори, то је све један дотатак свему томе..... ...дакле, сиротињски-студентски фотоапарат тако да има доста фотографија да су лошег квалитета.... а и нисам имао времена да то прегледам и да одаберем фотографије па да онда поставим на поуке...... ......ПредрагВид ја се извињевам ако ово представља проблем у вашем животу.....ако потврдите да је то случај....могао бих да узмем у разматрање, да убудуће сваки пут одаберем фотографије доброг/бољег квалитета па да то онда поставим овде....ја сам увек за сарадању уз обострано поштовање и уважавање....дакле никаквог посла /бизниса са фукарама......АЛИ пошто видим да сете ви/ти добар чоек, то је онда већ друга ствар/друга прича.... и онда уоваквим ситуацијама може неки бизнис да се реализује који ће бити на "обострану корист" .... ПредрагВид да си ти мени жив и здрав и радостан P.S. Данас су Задушнице, и морали би /требало би да се сетимо упокојених у својм молитвама......који су изашли на судилиште пре Господа неба и земље, а који су исто овако као и ми сада живели некад овај овоземаљски живот...... Поздрав за све људе добре воље, и да сте ми ви живи и здрави и весели Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Фебруар 18, 2023 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2023 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука