Danijela Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 #cudoviste #monster #bw Grizzly Adams, Биљана 1234 and Juanito је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 #cudoviste #monster #bw Juanito, Grizzly Adams and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 #er Grizzly Adams, Биљана 1234, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 #er Juanito, Биљана 1234 and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 #er Juanito, Биљана 1234, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 #macak #dremka #cat #nap Juanito, Grizzly Adams, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Juanito, Биљана 1234 and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 #borislavpekic #borislavpekić #cvetnitrg Juanito, Драшко, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Биљана 1234, Maslacak_, Иван ♪♫ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Рапсоди, Плутон, GeniusAtWork and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Уместо оних згодних стјуардеса јуче добијемо оваква два мамлаза од двеста кила: Неки људи стварно преозбиљно схватају пост... Срђан Ранђеловић, Плутон, Никола Поповић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Срђан Ранђеловић, Никола Поповић, Данче* and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Уместо оних згодних стјуардеса јуче добијемо оваква два мамлаза од двеста кила: Знаш, ја сам у Ер Србији, на лету из Софије видео најлепшу стјуардесу икада. Прелепа - а наша! Иван ♪♫, Ненад Р. and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Знаш, ја сам у Ер Србији, на лету из Софије видео најлепшу стјуардесу икада. Прелепа - а наша! pa el imas ti telefon i kameru???? Grizzly Adams, Плутон and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 pa el imas ti telefon i kameru???? хахаха... а где сам се тога сетио... да сликам лепе стјуардесе Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука