Биљана 1234 Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Данче*, Pancakes, Срђан Ранђеловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Sanja Т., Juanito, Kaludjerovic Sreten and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 @@Никола Поповић, Као неки италијански писац, фотографисан између два рата Дошао на обалу да напише писмо својој изгубљеној љубави Рапсоди, Sanja Т., Плутон and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 On 3. 3. 2016. at 19:23, Срђан Ранђеловић рече @@Никола Поповић, Као неки италијански писац, фотографисан између два рата Дошао на обалу да напише писмо својој изгубљеној љубави U svakom slucaju, cekam te da stanem pred tvoj objektiv Sanja Т., Kaludjerovic Sreten, Срђан Ранђеловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 On 3. 3. 2016. at 19:23, Срђан Ранђеловић рече @@Никола Поповић, Као неки италијански писац, фотографисан између два рата Дошао на обалу да напише писмо својој изгубљеној љубави Због почетка рата није могао да прими Нобелову награду Мусолини га протерао у Либију где се оженио Фатимом Фарадусси Juanito, feeble, Данче* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 On 3. 3. 2016. at 19:28, Никола Поповић рече U svakom slucaju, cekam te da stanem pred tvoj objektiv Ја лагано учим да га савладам што боље, јер је велика разлика између њега и прошлог, али надам се скором виђењу Kaludjerovic Sreten and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 On 3. 3. 2016. at 19:29, Драшко рече Због почетка рата није могао да прими Нобелову награду Мусолини га протерао у Либију где се оженио Фатимом Фарадусси Хахахахахахахахахахахахаххаха Ово је генијално запажање! Драшко, Никола Поповић and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 #умјетнос' Kaludjerovic Sreten, feeble, verum est in beer and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Ево пар летећих... Сан Франциско Беј: Огромна електрана са стотинама вертрењача мало северно од СФ: Изнад Сијера Неваде (https://goo.gl/maps/HRVBz34L1Aq): Срђан Ранђеловић, Данче*, Никола Поповић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Управо сада: verum est in beer, Плутон, Данче* and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 GeniusAtWork, Иван ♪♫, Kaludjerovic Sreten and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Кад залуташ у каубојски филм... GeniusAtWork, Данче*, Плутон and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Juanito, Grizzly Adams, Ненад Р. and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Grizzly Adams, Данче*, Биљана 1234 and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Ау, шта га симболике стане у неколико иљада пиксела... Grizzly Adams, Рапсоди, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука