Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

Dobar dan. 

Molim Vas da predajte ovu poruku. Pisem u vezi sa blogom o o.Vladimir. Ja ne mogu da pomognem paricno, jer nemam mogucnost, ali pronasla sam jedan lek koji kazu da je mnogo efikasan i pomaze, pa molim Vas da mu predate ovo jer moze da mu pomogne. Priprema se na sledeci nacin: 

Pocistiti dva vеca korenja od dzumbira i ocistiti i iseckati na sitne komade (moze i sa elektricnom masinom za seckanje) i izmesati sa 1/2 domasan med.

Koristite plasticna, drvena ili keramicka lazica, samo da ne bude metalna. Prvi efekti se osete nakon 2-3 dana... (kako oni su naveli, ovo podize od mrtvi!) Konzumirati ga 3-4 puta na dan.

Po molitve Presvete Bogorodice i svih svetitelja Bog da mu da brz oporavak i zakrilu na njegovu porodicu i da na svi vas koji pomazete na bilo koji nacin i se molite Bog da Vi daje duhovno i telesno zdravje!
Подели на овим сајтовима

Христос посреди нас!

Драги о. Сретене, са овима у локалној банци ствари су на нултој тачки. Видим из приложеног да су неки користили Western Union. Будите добри па напишите у одговору на чије име и адресу да извршим уплату код WU. Тако ћете моћи да истог дана, ако не и часа, подигнете уплаћен новац за нашег о. Владимира. WU даје могућност уплате преко интернета, што мени више одговара.

Ваш брат у Христу,

о. Мирољуб

Подели на овим сајтовима

Много хвала о. Мирољубе на труду и љубави, данас је званично упућена Одлука Синода СПЦ као и апел Епархије сремске свим Архијерејима, свештенству и монаштву СПЦ за укључивање у ову акцију па верујем да ће и до Вас стићи акт, биће и тамо инструкције о могућности уплате на рачун ЕУО-а Епархије сремске из Србије и иностранства. Уколико Вам је једноставније изволите уплатити на име Сретен Лазаревић, улица Главна 138, 22400 Рума. Још једном захваљујем.

Ваш брат у Христу, свештеник Сретен.

Подели на овим сајтовима

Драги о. Сретене,

Малочас сам извршио уплату преко WU. У личној поруци коју ћу Вам послати у наредних десетак минута, добићете податке о уплати коју можете одмах да подигнете.

о. Мирољуб

Подели на овим сајтовима

644166_10200492672586996_482037945_n.jpg

НОВЕ УПЛАТЕ, ХВАЛА СВИМА, СВЕ КОЈИ СУ ДО САДА ПОМОГЛИ ОТАЦ ВЛАДИМИР ПОЗДРАВЉА - ЊЕГОВ ОРГАНИЗАМ ДОБРО ПРИХВАТА ТЕРАПИЈУ

Подели на овим сајтовима

Драги о. Сретене,

Малочас сам извршио уплату преко WU. У личној поруци коју ћу Вам послати у наредних десетак минута, добићете податке о уплати коју можете одмах да подигнете.

о. Мирољуб

оче, преузео сам новац, објаснили су ми да WU не исплаћује у доларима, него само у динарима и еурима, тако да сам преузео 74,00 еура. Много хвала и свако добро од Господа.

Подели на овим сајтовима

Радио "Слово Љубве" - радио Архиепископије београдско-карловачке: "Позивамо благочестиви народ да помогне оцу Владимиру:
Свештеник Владимир Живковић из Бечмена има 33 године, отац је троје деце.
У наставску послушајте разговор са оцем Сретеном,парохом румским, о оцу Владимиру,о болести као прилици да покажемо решеност да узвратимо на Божју љубав, о помоћи ближњима, међу којима су свештеници, наши молитвеници пред Господом."

http://www.slovoljubve.com/sites/default/files/5/13/02/05.03.13razgovor_sa_o.sretenom_lazarevicemparohom_rumskim_o_o.mp3

Овом приликом захваљујемо се на љубави и учешћу радиа "Слово Љубве" у нашој акцији. Срдачан поздрав.

Подели на овим сајтовима

Gdje ide na liječenje?

Koliko se uspijelo skupiti?

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Gdje ide na liječenje?

Koliko se uspijelo skupiti?

Отац Владимир налази се у Немачкој, у граду Фленсбург на лечењу. Сакупили смо нешто изнад 25.000,00 е укупно до сада, ако погледате објаве пре Ваше видећете и извештаје о уплатама. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...