Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

1069367_362726993829781_359472041_n.jpg

• Волим 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

8086.gif Само да вас подсетим  :cmizdrenje:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Da podignemo temu.

Zamolio bih sve clanove da obrate paznju na ovog decaka, i da bar malo nesto - ako mogu - posalju novca.

Decku je pre par meseci presadjen bubreg, ali zahvat nije uspeo. Sad ceka novo presadjivanje, ali u medjuvremenu mora da se leci da bi ziveo.

Kako porodica zivi van grada, potreban je agregat za struju, jer se dijaliza - bez koje ne moze da zivi ni malo - vrsi kod kuce.

Takodje, na mesecnom nivou mnogo novca ode na lekove (preko 30.000 dinara), koje takodje mora obavezno da uzima.

Mladji brat ovog decaka vec je preminuo zbog otkazivanja bubrega, tako su i saznali za taj sindrom u porodici; posle toga testiran je brzo i stariji, i na zalost - evo i on ga ima.

Dajte da rasirimo pricu, i da svako od nas, koliko god moze, posalje nesto novca ovoj namucenoj porodici.

Setite se - ako nas 100 uplati samo po 500 dinara, to je vec 50.000.

Ako nas 200 uplati po 1000 dinara, eto novca za ceo taj agregat.

Ne dajte da nas sputava lenjost, inertnost, ili bilo sta drugo, ko god je covek pomoci ce bez izuzetka.

Narocito to vazi za sve nas koji se zovemo hriscanima. Znate sta od nas pre svega ocekuje Domacin.

Bog da uzvrati najlepsim dobrom svima koji pomazu, a onako kako samo On moze i ume...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Jos podizemo temu. Da sto vise ljudi moze da vidi...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog braco i sestre u Hristu! obi-wan hvala od sveg srca sto ste se zauzeli da pomognete malom Dejanu. Ja sam u Dejanovoj grupi kao neki administrator, nemam velikog iskustva na toj poziciji, mada sam aktivan clan vise humanitarnih grupa za pomoc bolesnoj deci, gde pomazem na sve meni moguce nacine. Administratorski posao sam prihvatila jer me je zivotna prica porodice Petrovic duboko dirnula u srce  i sto se niko drugi  bolji nije nasao, tako da je bilo, bolje ista nego nista, grupa je bila u ocajnom stanju, te sam uz par prijateljica uredila flajere, dokumentaciju i jos neke osnovne podatke koji su bili neophodni. Pokusala sam da unesem u grupu dinamiku kako bi se ljudi probudili, s zeljom da grupa zazivi ali na zalost, odziv je jako slab, ljudi su prosto nezainteresovani da napisu i po neku lepu rec.  MOLIM sve Vas da nam se pridruzite i da nam pomognete, svaka pomoc je dobro dosla. Moram da napomenem i to da je Dejanova majka Jasmina, prognano lice sa KiM, koje je potrazilo srecu u Kovinu ne sluteci s kakvom ce se mukom suociti. Unapred se svima zahvaljujem u Dejanovo ime, i u svoje licno, svima Vama koji ste radi da pruzite ruku spasa Dejanu i njegovoj porodici.  S Bogom !

Подели на овим сајтовима

Dobro nam dosla na forum... :)

Подели на овим сајтовима

Da podignemo temu.

Zamolio bih sve clanove da obrate paznju na ovog decaka, i da bar malo nesto - ako mogu - posalju novca.

Decku je pre par meseci presadjen bubreg, ali zahvat nije uspeo. Sad ceka novo presadjivanje, ali u medjuvremenu mora da se leci da bi ziveo.

Kako porodica zivi van grada, potreban je agregat za struju, jer se dijaliza - bez koje ne moze da zivi ni malo - vrsi kod kuce.

Takodje, na mesecnom nivou mnogo novca ode na lekove (preko 30.000 dinara), koje takodje mora obavezno da uzima.

Mladji brat ovog decaka vec je preminuo zbog otkazivanja bubrega, tako su i saznali za taj sindrom u porodici; posle toga testiran je brzo i stariji, i na zalost - evo i on ga ima.

Dajte da rasirimo pricu, i da svako od nas, koliko god moze, posalje nesto novca ovoj namucenoj porodici.

Setite se - ako nas 100 uplati samo po 500 dinara, to je vec 50.000.

Ako nas 200 uplati po 1000 dinara, eto novca za ceo taj agregat.

Ne dajte da nas sputava lenjost, inertnost, ili bilo sta drugo, ko god je covek pomoci ce bez izuzetka.

Narocito to vazi za sve nas koji se zovemo hriscanima. Znate sta od nas pre svega ocekuje Domacin.

Bog da uzvrati najlepsim dobrom svima koji pomazu, a onako kako samo On moze i ume...

Подели на овим сајтовима

Сутра у Twist caffe bar  у Крагујевцу свира бенд Владине колегинице са факултета. Поставиће, ако Бог да, кутију за прилоге, за Декија. Дај Боже, да труд да плода molimoli   crosseo

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Samo napred... :)

Подели на овим сајтовима

Сад видех на зиду Дејанове групе, на ФБ, да је један форумаш уплатио новац за помоћ маленом слаткишу.

Хвала ти  брале до неба. :bighug::drugarstvo: :1312_womens:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Сутра у Twist caffe bar  у Крагујевцу свира бенд Владине колегинице са факултета. Поставиће, ако Бог да, кутију за прилоге, за Декија. Дај Боже, да труд да плода molimoli   crosseo

Одлична идеја, ... заиста хумано.

Подели на овим сајтовима

Додала бих нешто занимљиво као идеју.

У Метро-у у Крагујевцу увек има она провидна кутија за помоћ Црвеном крсту. Видим да људи убацују своје прилоге јер у кутији

увек има новца.

Вероватно би некако могло да се организује да се ту рецимо оставља и прилог за малишане који су у невољи. Специјално

сада за маленог Декија.

Знам да су прошле године неколико пута организовали куповину пакета за личну хигијену за децу из манастира Свете Петке.

И куповину животних намирница за кухиње у домовима за незбринуту децу.

Верујте да су се људи листом одазивали за такве позиве за помоћ.

Јер се ту највише снабдевају мали предузетници за своје радње, и нико не прође пуних колица за своју радњу а да не купи и

један такав пакет за нашу дечицу.

Када би се неко из Крагујевца заузео да скупља новац за Декија ту на изласку из Метро-а у Крагујевцу, где се налази и кутија за разне прилоге, доста би се новца брзо прикупило верујте...Дао Бог.

Подели на овим сајтовима

Lidija, znas li nekog ko radi u nekom od velikih marketa?

Подели на овим сајтовима

Lidija, znas li nekog ko radi u nekom od velikih marketa?

Не знам, али распитаћу се. Одличан је Мирођијин предлог.

Мислим да то мора да одобри неко од шефова.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...