Jump to content

Оставите некоме поруку.....

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

• 3 weeks later...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Та кутија звана телевизор може бити и добра ствар и у затворима као и у болницама - уме да скрене пажњу са муке макар на трен. Књига ће ти бити већа утеха.

Држ' се! 

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Izvini za sve ruzno sto sam ti rekla. Jako te cenim i postujem, Svaki dan krivim sebe sto sam u afektu rekla neke reci. Oprosti mi. Valjda ce moja dusa naci mir

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

Pred svetom i pred Bogom Sveprisutnim, Milostivim: tražim od tebe oproštaj za sve što sam svesno ili nesvesno učinio, rečima ili delom,  a da je to tvojoj duši donelo nemir, ili da se osećaš loše. Oprosti, nisam znao šta radim, emocije su bile jače od razuma. Oprosti meni jednom običnom palom grešniku. Želim da mir vlada u tvojoj duši, i da opet  vidim osmeh na tvom licu ako/kada se jednom  ponovo  budemo videli-sreli.

Подели на овим сајтовима

Остављам поруку самом себи за евентуалну будућу посету овом форуму:

Ђуро, иако се не зовеш тако, не долази овден више јер се све врти у круг, исти ликови се по ваздан препуцавају на истим темама.

Имаш ти и паметнијих ствари да радиш...

Срдачан поздрав.

Ђуро

Подели на овим сајтовима

Е убиј ме будаком ако те више икад будем звао да ми нешто поправљаш, по сред главе ме клепи будаком! Ако мислиш да си једини мајстор, вараш се.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Сестре и браћо...опростите...нека је  Богом благословен почетак поста,да га проведемо у миру,молитви,покајању...да нас Господ удостоји да у здрављу и радости дочекамо Васкрсење Христово...често помињем оне речи да је у посту најважније да не једемо једни друге  :)         193750010152496544038528.jpg

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Срђане, када следећи пут будеш чуо нешто у подруму у ком нема светла, а нопољу је ноћ, не улази!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...