obi-wan Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Мени то монаштво никада није било јасно... није га било на почетку хришћанства...како се појавило..није довољно обрађено... требао би неко написати неки добар докторат на ту тему... Па после 2000 година и даље нисмо решили много важнија питања... па по мени...тај период почетка..је много мутан... слично као и митарства... напрасно се појављује покрет...пустињака без неког реда... Brate, kad citam sta ti pises, ponekad sticem utisak da vas je u stvari najmanje cetvorica... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Pa ako nadjemo odgovor, jel teže biti žena ili muškarac... mislim da će i ovo biti rešeno bstojkov је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Nije za svakoga sve. Svak prema pozivu. Uz to i, mnogo je zvanih ali je malo izabranih "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Ovo su previše različite stvari, da bi se istom merom merile. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Ovo su previše različite stvari, da bi se istom merom merile. Nije to baš tako .... U suštini, razlika je samo u JEDNOJ stvari .. A sve ostale razlike su em manje bitne em s erazlikuju i medjusobno od manastira do manastira i od monaha do monaha kao i od monahinje do monahinje.. takodji i od braka do braka, od muža do muža kao i od žene do žene, naravno .. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Мало је наопако постављено питање. Ја бих пре питао шта је лепше а не шта је теже. Мада, ни то не бих питао. Обе варијанте су лепе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука