Jump to content

Koja je normalna mera materijalizma kod zene?

Ključ

Препоручена порука

Pa nije musko krivo , nego zena cula pa "podigla nogu" da bude i ona in...

Zena prijavila muza za nasilje, crnogorac, odveli ga u istrazni u BG...

E sad u istraznom ima svakavih na cekanju...Naleteo na nekog koji ga pitao "sto ti mene gledas" i nezgodno odgovorio "mani me se gledaj svoja posla"...

Posledica, mesec dana u bolnici, a vise nije nevin...

Zena povukla tuzbu, jer je htela samo da ga kazni sto se u svadji nije hteo sloziti sa njom....Ali to trajalo 2 dana, iliti previse za iskusenika u pritvoru...

Medjutim, ovo ne abolira muskarca za njegove greske i ono sto on napravi u svojoj naravi...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 326
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Аааалооо, хоћете ли већ једном да будете џентлмени и да ми одговорите уместо што се ту тешите...

Шта се то дешава са мушким родом те су им жене постале ко дивље аждахе?

Ja cu ti reci moje misljenje al znam da cu biti napadnut za ovo..U drustvu gdje su izjednacene zene sa muskarcima, tu automatski zene vladaju. Mislim da sam dovoljno rekao.

Подели на овим сајтовима

Кад прочитах шта сте написали, не осећам се као да припадам женском роду.

Прије свега, наводите девијантна понашања код жена.

Ја прије свега жену третирам, као потенцијалну мајку, и као таква, треба пазити на понашање.

Равноправност је чаробна, и многе је злоупотребљавају, зато што имају вишка времена.

Жену треба запослити, са одгојем дечице и подупирањем свих ћошкова у кући,

аналогно томе, ће бити и муж као глава породице запослен.

и то је најбољи рецепт за успјех сваке породице.

Ко има слободне руке дође рогоња и запосли их.

Подели на овим сајтовима

@moj stav povodom ovog napisanog je da to jeste balkanski recept, ali vidite onda da je balkanka svedena , radi svoje casti i uspeha porodice, na rasplodnu masinu....u sustini...

A slazem se da od viska vremena (umesto za svoja interesovanja ili dobrobit cele porodice) nastaju svi problemi...

I rogovi...

Pokondirene tikve sto se tice sopstvenih sposobnosti ce ugusiti one zene koje nisu takve....ili ih slatkim recima i poklonima zavesti....

Подели на овим сајтовима

Ništa ne upropasti ljubav koliko čovekova preterana dobrota. Da vas žena voli ženski, morate s njom postupati muški. Treba biti tiranin, ali dobar, onakav kakvog je Renan tražio za gospodara države. Žena treba da vidi jači spol od svog, jer ne voli mučenika u ljubavi, čak ni dobrotvora, nego zaverenika i razbojnika. Žena vas najviše voli kad ima da ona prašta vama, a ne vi njoj. Pred velikom dobrotom čoveka, žena gubi spolni osećaj na kojem je kod nje mnogo sazidano; a samo snaga čovekove volje, izaziva snagu njenog spola. Ne varaju nesrećne žene, one čiji su ljudi pijanice, grubijani, raspikuće. Najvećma varaju one žene koje bi trebale biti najvećma srećne i najvećma blagodarne. Jure za drugim ljudima baš one žene kojima je muž dao sve raskoši u kući, i sve počasti na ulici; i verujući da je sreća u suficitu, one taj suficit traže u drugom čoveku. Žene istinski nesrećne s mužem, zbog njegovih mana karaktera, ili njegove bolesti, ili siromaštva, obično ne traže drugde ni minimum sreće, ni da se negde naplate, ili negde osvete. Bol i beda naprave sve puteve maglovitim i noge teškim. Najsrećnije žene su odista najgore. Žena je u sreći raskalašna, koliko je u nesreći velika. Nikad ne bi trebalo potpuno usrećiti ženu, koja je svagda dete ili divljak, jer hoće da se prejede i prepije, i da porazbija sama svoje igračke. Zato žene najgorih ljudi nisu brakolomnice, i često prolaze pod dobre. Ali žene lepih ljudi, bogatih, radosnih, i srećnih, naprotiv, jure za maksimumom, i nemaju drugo u glavi nego radost i vratolomije. Čudno je da baš biraju obično ljubavnike i manje lepe, i manje umne, i manje mlade, i manje ugledne nego muž. Najmanje neverstava urade iz prave nužde, a najviše od obesti i od pijanstva sreće.

- Jovan Ducic

Подели на овим сајтовима

Ja cu ti reci moje misljenje al znam da cu biti napadnut za ovo..U drustvu gdje su izjednacene zene sa muskarcima, tu automatski zene vladaju. Mislim da sam dovoljno rekao.

Нема  потребе за икаквим нападом. Питам и ја јер сам и сама била сведок појединим женским дивљањима. Да зло буде веће оне су из моје фамилије. Снаје су у питању. Моја браћа су поштени и честити људи, просто речено цивилизовани и нису шоње како их поједини зову. Не волим тај агресивни стил код појединих жена који је тренутно у тренду. Лично сматрам да је брак нешто лично и интимно. Ако се свађамо то је само наша свађа и не волим да мешам децу у такве ситуације. Па и ако падне шамарање (ми лично волимо вербални стил) то је само између нас. 

У праву је брана када каже да само докона жена је пуна фикс идеја.

Подели на овим сајтовима

@moj stav povodom ovog napisanog je da to jeste balkanski recept, ali vidite onda da je balkanka svedena , radi svoje casti i uspeha porodice, na rasplodnu masinu....u sustini...

A slazem se da od viska vremena (umesto za svoja interesovanja ili dobrobit cele porodice) nastaju svi problemi...

I rogovi...

Pokondirene tikve sto se tice sopstvenih sposobnosti ce ugusiti one zene koje nisu takve....ili ih slatkim recima i poklonima zavesti....

Ово сте стварно промашили "расплодна машина"

то као Православац, неби смели рећи, да не саблазните младе жене које би волеле имати бројну породицу.

Мени је Бог дао четверо дјеце, и нисам с еникада осетила као машина, свој посао одговорно обављам,

код куће,сам и домаћица и мајка и жена, и то ми је најмилија улога.

не осећам с екао машина, него као поштована и вољена жена.

Царица сам у мојој кући, Има ли ту шта лоше?

Подели на овим сајтовима

Ova tema se mnogo vrti oko izbora, tj ucesnici mnogo vise obracaju paznju na izbor , koji i nije tema...

Kad zene to rade, ja im kazem da su postale sudije, a kad zena sudi , znaj da neces dobro proci , jer na tas vremenom nabacuje i lose i dobro, lose se uvek duze pamti i zadrzi, i na kraju ce prevagnuti na lose i mane....

Skot Pek je kao i Erih Fromm imao drugaciju tezu svoje popularne psihologije, da kad vec jesi sa nekim, ucinis realne odnose, ali i svoj virtualni dozivljaj drugacijim...To je ono zenski nacin samoobmane, tako mi muski kazemo i mislimo, ali i to je korak ka saradnji , najbolje je problemski pristup, imamo problem daj da ga zajedno resimo , a problem nije u vezi nego u zivotu...onda nema vremena za sud, nego se usput kreira zajednicko a to kasnije vezuje a ne da razdvaja kao sud i terazije...

Ako odradim psihoanalizu zasto je stalno biranje na tapetu, rekao bih zato sto se oseca neispunjenje postavljenih zahteva od strane zena, i postavljene zahteve od arhetipa porodicnog, znaci onog sto ste gledali kad ste bili mali da funkcionise u vasoj porodici, ali druga su vremena..

Ovo je kapitalizam, nije socijalizam a i bedan je....Tako da inhibicija zbog toga sto nije kao kod tate, ne treba da postoji...

Ako mozete da razdvojite taj osecaj od ostalog...bilo bi dobro...

Nema vise priliike da se zivi onako kako bi trebalo...zivece se samo onako kako se izborite, ne uvek pravedno i ne uvek postujuci zakon...to je precutno ali je tako...

Materijalizam postoji bez obzira na vas dozivljaj vase ispunjenosti....tako ucestvujte i u temi..

Подели на овим сајтовима

Cim pocne da se meri to nije normalno.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Нема  потребе за икаквим нападом. Питам и ја јер сам и сама била сведок појединим женским дивљањима. Да зло буде веће оне су из моје фамилије. Снаје су у питању. Моја браћа су поштени и честити људи, просто речено цивилизовани и нису шоње како их поједини зову. Не волим тај агресивни стил код појединих жена који је тренутно у тренду. Лично сматрам да је брак нешто лично и интимно. Ако се свађамо то је само наша свађа и не волим да мешам децу у такве ситуације. Па и ако падне шамарање (ми лично волимо вербални стил) то је само између нас. 

У праву је брана када каже да само докона жена је пуна фикс идеја.

Slazem se potpuno, nego nisam ja mislio da ce biti napada od strane zena:) nego od muskaraca..U danasnjem drustvu imamo puno ''bijelih vitezova'' ili pudlica. :)

Подели на овим сајтовима

Ova tema se mnogo vrti oko izbora, tj ucesnici mnogo vise obracaju paznju na izbor , koji i nije tema...

Kad zene to rade, ja im kazem da su postale sudije, a kad zena sudi , znaj da neces dobro proci , jer na tas vremenom nabacuje i lose i dobro, lose se uvek duze pamti i zadrzi, i na kraju ce prevagnuti na lose i mane....

Skot Pek je kao i Erih Fromm imao drugaciju tezu svoje popularne psihologije, da kad vec jesi sa nekim, ucinis realne odnose, ali i svoj virtualni dozivljaj drugacijim...To je ono zenski nacin samoobmane, tako mi muski kazemo i mislimo, ali i to je korak ka saradnji , najbolje je problemski pristup, imamo problem daj da ga zajedno resimo , a problem nije u vezi nego u zivotu...onda nema vremena za sud, nego se usput kreira zajednicko a to kasnije vezuje a ne da razdvaja kao sud i terazije...

Ako odradim psihoanalizu zasto je stalno biranje na tapetu, rekao bih zato sto se oseca neispunjenje postavljenih zahteva od strane zena, i postavljene zahteve od arhetipa porodicnog, znaci onog sto ste gledali kad ste bili mali da funkcionise u vasoj porodici, ali druga su vremena..

Ovo je kapitalizam, nije socijalizam a i bedan je....Tako da inhibicija zbog toga sto nije kao kod tate, ne treba da postoji...

Nema vise priliike da se zivi onako kako bi trebalo...zivece se samo onako kako se izborite, ne uvek pravedno i ne uvek postujuci zakon...to je precutno ali je tako...

Materijalizam postoji bez obzira na vas dozivljaj vase ispunjenosti....tako ucestvujte i u temi..

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Apologetika/PravoslavljeNewAge/Lat_PravoslavljeNewAge39.htm

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Да нажалост... материјализам је ново зло које се све више шири и гута свако добро... 

Нема више љубави, све се баца на кантар...

катастрофа...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...