Jump to content

Шта је зло?

Препоручена порука

Mislim da predmeti nisu problem,jer moj dom je prepun svakakvih maski,mačeva,drvenih figurica.........bespotrebni suveniri,uglavnom pokloni iz dalekih zemalja...........

Nisu nikakav izvor zla obične figure koje samo skupljaju prašinu....

Sve počinje u nama.....

Ne znam,ali citao sam u mnogim poukama svetih otaca,da mnoge stvari,knjige koje sugerisu na paganstvo,astrologiju,sekte razne jesu nesto sto ne bi trebao niko imati u svojoj kuci.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Ne znam,ali citao sam u mnogim poukama svetih otaca,da mnoge stvari,knjige koje sugerisu na paganstvo,astrologiju,sekte razne jesu nesto sto ne bi trebao niko imati u svojoj kuci.

A ako ih ne čitaš...kako mogu da utiči na tebe kad ne znaš "o čemu se radi "....?

Knjiga koju ne čitaš je gomila stranica......

:351780:

Подели на овим сајтовима

Kako uticu je vec pitanje za kvantne fizicare, ali sumnjam da su stigli do tog nivoa...

Knjige mogu biti magijski "naparfemisane"...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

A ako ih ne čitaš...kako mogu da utiči na tebe kad ne znaš "o čemu se radi "....?

Knjiga koju ne čitaš je gomila stranica......

Koliko sam shvatio takve stvari u domu prizivaju demone,tako da nije bitno da li citas ili ne citas,jednostavno one ne trebaju biti tu. E sad to je ocigledno sira tema,kojoj nisam dorastao ali ovakve pouke sam nalazio.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Koliko sam shvatio takve stvari u domu prizivaju demone,tako da nije bitno da li citas ili ne citas,jednostavno one ne trebaju biti tu. E sad to je ocigledno sira tema,kojoj nisam dorastao ali ovakve pouke sam nalazio.

Demoni ti ne mogu ništa....Isusova molitva is raspršava...Oni mogu samo da plaše malu decu...Ili da obaraju stvari sa police...

P.s.Nisam dorasla temi.... 

:351780:

Подели на овим сајтовима

Demoni ti ne mogu ništa....Isusova molitva is raspršava...Oni mogu samo da plaše malu decu...Ili da obaraju stvari sa police...

P.s.Nisam dorasla temi.... 

Izgovaram Isusovu molitvu neprestano kada imam problem a i kada nemam. I ne pomaze. Uglavnom i dalje lek za smirenje ili alkohol radi pos'o.

Подели на овим сајтовима

Izgovaram Isusovu molitvu neprestano kada imam problem a i kada nemam. I ne pomaze. Uglavnom i dalje lek za smirenje ili alkohol radi pos'o.

Mozda ti se cini da si dobio malo ali necu poverovati da Isusova molitva ne pomaze. :) preispitaj se :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...
  • Гости

Шта је то зло?

Само по себи је апсурндно, зар не?

Често вам се дешавају неке зле, лоше ствари које немају никаквог смисла. Потпуни апсурд. А ипак постоји на неки начин. Као да паразитира на добру. Имитира добро.

Ево, људи се убијају на све стране. Нађу они неко оправдање, али то оправдање је само по себи зло и апсурд.

Често читам коментаре по порталима када се осуђује неки убица, силоватељ... после и ти други њему желе зло, да га убију, кастрирају- да га нема...

А опет, ако он изађе из затвора он опет почини исто...

Хајде мало да промишљамо о овој теми.

Подели на овим сајтовима

Често читам коментаре по порталима када се осуђује неки убица, силоватељ... после и ти други њему желе зло, да га убију, кастрирају- да га нема...
Nisam nikada pisoa po drugim novinama i portalima, ali zlo je naša neminovnost ,kojiu kao gradjani ovog sveta ne možemo izbeći a moramo dati svoj glas kako se sa njim izboriti.

Život nas često stavi u razne situacije, kada od zla ne možemo pobeći, već se u njemu ljudski i Hrišćanski ponašati, kao što su ratovi i slične životnr situacije.

Elem, mislim da je dužnost svakog pojedinca da zaštiti svet oko sebe, pa i ak se za to moraju koristiti metode koje su zle ili da kažem, amnje zlo...

Za mene je uvek prihvatljivije da je mrtav pedofil nego da je silovano dete...

Подели на овим сајтовима

dokle god covek ne istera zlo iz samog sebe, reagovace na zlo-zlom....ako uspe bar neki korak na putu "ciscenja" da nacini, ostace mu tuga zbog zla, molitva, ali prekinuce se taj beskrajni lanac da na zlo reagujemo istovetno kao pocinilac zla.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...