Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

On 12. 8. 2018. at 18:06, Маријана91 рече

Наравноо да створи! Јок ја да радим, а он да рађа децу можда?

Не знам што ви мушкарци толико хејтујете те жене што гледају то ваше материјално стање, па увек су и гледале жене. Колика му је њива, дал има трактор и остало. Како мислиш да родим 5 комада, ако немам чиме да их издржавам?

Expand  

Ma sad ni skromne ne valjaju. :/ Ne smeš da kažeš ni da bi prala kosu pepelom, i to je materijalno. :(

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

On 12. 8. 2018. at 18:06, Маријана91 рече

Наравноо да створи! Јок ја да радим, а он да рађа децу можда?

Не знам што ви мушкарци толико хејтујете те жене што гледају то ваше материјално стање, па увек су и гледале жене. Колика му је њива, дал има трактор и остало. Како мислиш да родим 5 комада, ако немам чиме да их издржавам?

Expand  

Има и које нису гледале и рачунале па су родиле више од петоро.. деце, не комада.

Подели на овим сајтовима

On 12. 8. 2018. at 18:11, Smaragdni kamičak рече

Ma sad ni skromne ne valjaju. :/ Ne smeš da kažeš ni da bi prala kosu pepelom, i to je materijalno. :(

Expand  

Ма каква скромност. Увек боље прођу оне бахате. Тако да тражи и шампон и паковање и силиконске капи!!

Подели на овим сајтовима

On 12. 8. 2018. at 18:12, todor рече

Има и које нису гледале и рачунале па су родиле више од петоро.. деце, не комада.

Expand  

Комада слатких малих само да скакућу по дворишту :2v2e0jr:

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

Ипак сте у праву, узмите што више од живота, ви то заслужујете, један је живот, пустите оне што причају о оном другом вечном, сад се граби.

Не каже песник џабе: Узми све што ти живот пружа, данас си цвет, сутра увела ружа.

Подели на овим сајтовима

On 12. 8. 2018. at 18:23, todor рече

Ипак сте у праву, узмите што више од живота, ви то заслужујете, један је живот, пустите оне што причају о оном другом вечном, сад се граби.

Expand  

А види га што иде у крајност. Да читамо иронију овде?

Зар ће Бог да нам узме за зло што грабимо да имамо што више деце којој ћемо пружити нормалан и сигуран живот? Нико од нас није причао о крпицама, путовањима , силиконима и осталалим неморалним стварима које живот пружа. Говоримо о вредностима које је сам Бог навео као праве, мушкарац да ради, жена да рађа .

Подели на овим сајтовима

On 12. 8. 2018. at 18:17, Нифада рече

Pitanje je kako se gleda na materijalni status,kao uslov ili cilj? Kada kažem cilj,ne mislim ključni cilj,nego razumnu želju da pristojno živiš.

Expand  

Потребан услов, не и довољан. Никако циљ сам по себи. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

И не генерализујем. Наравно да је данас такво време, да и жене морају да раде. Али је важније, ако су у могућности да рађају што више, и брину о мужу, деци , кући и себи. А ту тешко да има времена за радни однос, ако има, свака част.

Подели на овим сајтовима

On 12. 8. 2018. at 18:15, Маријана91 рече

Комада слатких малих само да скакућу по дворишту :2v2e0jr:

Expand  

И за петоро комадића ти треба кућа од скромних 300 квадратића и не може обичан ауто неко онај аутић са осам седишта. Све мора лепо да се укалкулише. Само скромно.

Подели на овим сајтовима

On 12. 8. 2018. at 18:33, todor рече

И за петоро комадића ти треба кућа од скромних 300 квадратића и не може обичан ауто неко онај аутић са осам седишта. Све мора лепо да се укалкулише. Само скромно.

Expand  

Па нико није ни говорио другачије, бар ја нисам. Само сматрам да за петоро деце жена не може да ради 8 сати дневно, а ни шест.

Подели на овим сајтовима

On 12. 8. 2018. at 18:31, Маријана91 рече

А види га што иде у крајност. Да читамо иронију овде?

Зар ће Бог да нам узме за зло што грабимо да имамо што више деце којој ћемо пружити нормалан и сигуран живот? Нико од нас није причао о крпицама, путовањима , силиконима и осталалим неморалним стварима које живот пружа. Говоримо о вредностима које је сам Бог навео као праве, мушкарац да ради, жена да рађа .

Expand  

Па и ја кажем да ради, не да има, да то буде услов, мора мало и да се ризикује, свет није савршен, још.

Подели на овим сајтовима

On 12. 8. 2018. at 18:23, todor рече

Не каже песник џабе: Узми све што ти живот пружа, данас си цвет, сутра увела ружа.

Expand  

To neki narodnjak peva,nije neki pesnik.Opet je pitanje šta ko pod tim misli,naravno da život treba živeti punim plućima,život je najlepši dar.Nemamo svi isti odnosprema životu,tako da nemamo ni svi isti stav po tom pitanju.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

Питање је шта уопште хоћете, не од везе, не од брака, него од конкретног човека (жене). И зашто? Не разумем ту предиктивну аналитику у односу на претпостављеног, имагинарног човека који треба да испуни некакве услове. Увек су ми били привлачнији тамнокоси мушкарци, заволела сам и удала се за плавокосог. То је то. Љубав. И све остало је мој и његов однос, МИ, без икаквог калупа у који бисмо се сместили. Друго је брак из некакве користи, ту нисам компетентна да коментаришем. 

Подели на овим сајтовима

On 12. 8. 2018. at 18:36, todor рече

Па и ја кажем да ради, не да има, да то буде услов, мора мало и да се ризикује, свет није савршен, још.

Expand  

Па ја о раду говорим. Не о рачуну. Мора да се бори, гура напред. А пошто ја причам о мушкарцима који су око 30те, ако су вредни и радни, онда су до сада нешто и сеткли.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...