Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

e sad,nek mi prokomentarise neko iskusniji ;) ,kaze otac justin jasite se po 13sati,a kad ga neko pita dal da stavi gumu odgovara mu sta ce ti guma sa zenom,nisi valjda konj... ja cenim i raduje me kad vidim porodicu sa puno deteta, ali ja bih,kao i vecina svestenika, da imam 2,3,4 dece,ako mi Bog da vise prihvaticu...ali bre uz toliko jasenje i to bez gumice pa covek realno treba da ocekuje da ima kao onaj deda sto ga spominje sto je napravio 14oro deteta ^_^

Подели на овим сајтовима

e vidis u tome je fora, neko od obicnih forumasa(citaj bez titule ili bez "elita" personifikacije onomatopeje) ili ljudi ili ateista ili nekog ko nema odgovarajuce "odelo", kad bi izjavio tako nesto odma bi bilo ili sablaznjivanje ili opomena ili ban, ili jos gore- mislili bi o njemu najgore

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

ma jasno je to sve, nego samo navodim primer

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

pa dobro... nije svaka reč oca Justina nepromenljiva i večita istina koja može da se primeni u svakoj situaciji... niko ne kaže da je to obavezujuće za svakog od nas...

poenta je u onome-ako nema nameru da ima 14-oro dece... ako nema-staviće kondom i tolko

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Nova godina dolazi... pravo vreme za sumiranje dobrih i loših stvari...

skoro sam čuo za situaciju da se suprug nadurio na svoju ženu-bez razloga

da li se dur(L)ite na bračnog druga i zašto... i kako to na kraju obično završi

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хм... углавном се не дурим, али ми и дође понекад и да се надурим, тек онако, без разлога. Не знам, можда се нешто изнервирам. Углавном, дурење траје веома кратко, највише пола сата. После тога као да ништа није било :)

Подели на овим сајтовима

наравно да се дурим, и наравно да је то с` разлогом...а тај разлог није да (ни)је нешто урадио, већ начин на који се понаша...али, опет наравно, то све прође...и као и све у овом животу -

час киша, час сунце...али, љубав је најважнија...

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

stvarno svašta,

čuješ bez razloga!

хоћеш ли ти некога да бијеш?...брате Огло, што си љут? :rolleyes:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...