Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

On 12. 5. 2020. at 8:01, Natasa. рече

Znači, 90% žena ne bi imalo problem sa sterilitetom u ova zla vremena kad bi izbacile ovakve smorove iz okoline.

Expand  

Pa i tebi nista ne bi falilo da rodis jos jedn dava komada.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

On 12. 5. 2020. at 13:45, Milica Bajic рече

Pazi, možeš i da ga ostaviš, da se ,,spasavaš sama'' ali nikako ti neće biti drago kad ga u budućnosti m sretneš negde i vidiš da je on samo u još gorem stanju, pogotovo tako ogorčen zbog rastanka, tek će tada po difoltu tražiti utehu samo u ljudima koji misle kao i on sam. To je najverovatnije da se desi, izvučeno, nažalost, iz mog iskustva.

Ti i pored njega, nenametljivo, možeš duhovno da sazrevaš i da plus time daš i njemu šansu, da gledaš to kao na svoj podvig. Nadam se samo da nemaš takvih problema sa njim tipa da mu smeta da ti ideš u Crkvu i sl.

Expand  

Tako i ja razmisljam Milice. Nema on nista protiv toga, on je u fazonu ja te ni u cemu ne sprecavam ako mislis da ce ti tako biti bolje radi sve kako si zamislila. Cak je i x puta sam rekao kad sam rekla idem do crkve da bi i on (nisam isla cesto, jednom u dva meseca ali poenta je da mislim da mogu da uticem na njega jer mu fali taj mir samo jos nije svestan koliko). Ja sam se pomolila jer svako me moze savetovati i ovako i onako. Kada sam bila pre dve godine kod parohijskog svestenika i rekla da smo dugo zajedno a nismo vencani (to je bila jedna kratka epizoda interesovanja za veru) on je rekao ako ti u srcu volis i zelis samo njega i ako si mu se obecala onda je to u redu u smislu da nije tako strasno a neko drugi bi osudio zato vise ni ne znam kome da se poverim :) 

Подели на овим сајтовима

On 12. 5. 2020. at 11:56, Anne_ рече

Zeno rasplaka me pitanjem ? Naravno da ga volim, zbog toga sam se i smutila i bila spremna da zrtvujem vezu ako bi to bilo najbolje za nas po Bozijoj volji ali nemam snage za to. 

Imam osecaj kao da cepam sebe i kao da mi se postavlja izbor i ako promasim Bog ce me kazniti. Nekako mislim da bi me isto kaznio i da uradim sve “kako treba” a da ropcem i kukam, onda to nema smisla. U svakom slucaju svesna sam da ne verujem kako treba i zbunjena sam i ne znam kako da se ponasam, sludela me epidemija i price o kraju sveta pa sad mislim da moram preko noci da postanem kao pustinjak ali dodvoravanjem i dobrim delima se ne dolazi do Gospoda tako da za pocetak pretpostavljam da treba da se smirim. Hvala svima na odgovorima :) 

Expand  

Znam neke koje su ceo život radile sva kako treba... i one bi ti rado rekle iz njihovog ugla da sve te tvoje muke su bezveze. Ne bih sad da budem u elementu : IDI I GREŠI...ali koga to još briga....

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

On 12. 5. 2020. at 14:11, Anne_ рече

Tako i ja razmisljam Milice. Nema on nista protiv toga, on je u fazonu ja te ni u cemu ne sprecavam ako mislis da ce ti tako biti bolje radi sve kako si zamislila. Cak je i x puta sam rekao kad sam rekla idem do crkve da bi i on (nisam isla cesto, jednom u dva meseca ali poenta je da mislim da mogu da uticem na njega jer mu fali taj mir samo jos nije svestan koliko). Ja sam se pomolila jer svako me moze savetovati i ovako i onako. Kada sam bila pre dve godine kod parohijskog svestenika i rekla da smo dugo zajedno a nismo vencani (to je bila jedna kratka epizoda interesovanja za veru) on je rekao ako ti u srcu volis i zelis samo njega i ako si mu se obecala onda je to u redu u smislu da nije tako strasno a neko drugi bi osudio zato vise ni ne znam kome da se poverim :) 

Expand  

U suštini sad je problem što ,verujem, većina ljudi ovde ne klaviri koji je tvoj problem.

Objektivno, ti problem nemaš, deluje mi da ga sama praviš.

Подели на овим сајтовима

On 12. 5. 2020. at 14:11, Anne_ рече

. Kada sam bila pre dve godine kod parohijskog svestenika i rekla da smo dugo zajedno a nismo vencani (to je bila jedna kratka epizoda interesovanja za veru) on je rekao ako ti u srcu volis i zelis samo njega i ako si mu se obecala onda je to u redu u smislu da nije tako strasno a neko drugi bi osudio zato vise ni ne znam kome da se poverim :) 

Expand  

Onda probaj da ga poslušaš i ne osuđuješ sama sebe bez razloga. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 12. 5. 2020. at 14:11, Flojd рече

Pa i tebi nista ne bi falilo da rodis jos jedn dava komada.

Expand  

Bi...bukvalno bi, medicinski razlozi, dr mi ne preporučuje.

A kad ćeš ti da malo da poradiš po pitanju nataliteta.

Подели на овим сајтовима

On 12. 5. 2020. at 14:25, Дејан рече

Objektivno, ti problem nemaš, deluje mi da ga sama praviš.

Expand  

Тако некако. 

Него, ко ће да плати ово беспотребно заузимање простора на сајту? Ммм? 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

On 12. 5. 2020. at 14:57, БанеЛ рече

Тако некако. 

Него, ко ће да плати ово беспотребно заузимање простора на сајту? Ммм? 

Expand  

Cuti ti sto sve zeznes da ne naplati i tebi neko :D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

On 12. 5. 2020. at 15:17, Лапис Лазули рече

Cuti ti sto sve zeznes da ne naplati i tebi neko :D

Expand  

Чини ми се да ћемо да платимо и ти и ја. 

Не смем више да пишем, а ти како хоћеш. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

On 12. 5. 2020. at 15:21, БанеЛ рече

Чини ми се да ћемо да платимо и ти и ја. 

Не смем више да пишем, а ти како хоћеш. 

Expand  

Pih, na sta li ti dajes onda garanciju... slab ti je to poso...? kad je bal nek je za sve pare ?

#necegromukoprive

Подели на овим сајтовима

On 12. 5. 2020. at 15:36, Лапис Лазули рече

Pih, na sta li ti dajes onda garanciju... slab ti je to poso...? kad je bal nek je za sve pare ?

#necegromukoprive

Expand  

Па, кад већ кућа части, летс буги! :cheesy3:Хвала сестро што плаћаш и моју туру. 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

On 12. 5. 2020. at 15:39, БанеЛ рече

Па, кад већ кућа части, летс буги! :cheesy3:Хвала сестро што плаћаш и моју туру. 

Expand  

Djabe sad da se slepas to je bila samo provokacija, reko si da ne smes dalje a ipak nisi odoleo :D

Подели на овим сајтовима

On 12. 5. 2020. at 15:42, Лапис Лазули рече

Djabe sad da se slepas to je bila samo provokacija, reko si da ne smes dalje a ipak nisi odoleo :D

Expand  

Тужи ме! 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

On 12. 5. 2020. at 15:44, БанеЛ рече

Тужи ме! 

Expand  

Ma jok, vidi onaj cije je drvo da mu jopet fali jedna jabuka a uvek prvog prvo prozove i ako su oboje krivi ?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...