Jump to content

Šta da čine "pokvarene" devojke?

Оцени ову тему

Препоручена порука

U zadnje vreme se sve više srećem sa devojkama koje su izgubile nevinost i da stvar bude gora spavale sa po nekoliko momaka. Neke me pitaju šta da čine, jer se ne osjećaju dostojnim da budu supruge, majke, a niti da se zamonaše? Pa ja pitam vas, šta je činiti takvim devojkama?

Подели на овим сајтовима

U zadnje vreme se sve više srećem sa devojkama koje su izgubile nevinost i da stvar bude gora spavale sa po nekoliko momaka. Neke me pitaju šta da čine, jer se ne osjećaju dostojnim da budu supruge, majke, a niti da se zamonaše? Pa ja pitam vas, šta je činiti takvim devojkama?

Šta činiti? :.mislise.

Ne činiti ništa......

Ako se neko iskreno pokaje i promeni način života, ne vidim razlog da se odbacuje kao manje vredan....

Zašto da se monaše ako za to nisu rodjene? A ako ne vide sebe u braku, mogu da žive same i da budu korisne zajednici.... da se bave humanitarnim radom i slično....

:351780:

Подели на овим сајтовима

Cuo sam da je plastina hirurgija  "in"...mislim u Begesu.pa nek' "kupe" devojastvo...

Pitanje mi je bas nakrivo......

http://dalje.com/hr-svijet/nevinost-kupuju-za-500-a-prodaju-za-7000-eura/273004

Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13)

Подели на овим сајтовима

Mislim da kamenovanje nije loše za početak, kao pedagoški metod....čisto da nikom više ne padne na pamet da bude toliko "pokvaren".. :0222_shocked:

Подели на овим сајтовима

Cuo sam da je plastina hirurgija  "in"...mislim u Begesu.pa nek' "kupe" devojastvo...

Pitanje mi je bas nakrivo......

http://dalje.com/hr-svijet/nevinost-kupuju-za-500-a-prodaju-za-7000-eura/273004

mislim da se radi o dusevnom stanju tih devojaka, a ne o egu njihovih buducih partnera!

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

U zadnje vreme se sve više srećem sa devojkama koje su izgubile nevinost...

Ni meni se nisu poveravale dok sam jos bio bubuljicav...  GROK! :D

P.S. Ne bih da me proglase za anahronog & staromodnog, ali ako su izgubile nevinost, onda nisu vise devojke; svi ce, koji drze do reda, sa prezirom od njih okretati glavu.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Нема разлога да се тако осећају. Христос воли све људе као рођену децу, без обзира какви смо и шта смо радили. Па чак и шта сада радимо. Само ако се кајемо и не одустајемо од њега.

А свакако су достојне да живе пуним плућима и буду срећне, сваки човек је достојан.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Šta činiti? :.mislise.

Ne činiti ništa......

Ako se neko iskreno pokaje i promeni način života,ne vidim razlog da se odbacuje kao manje vredan....

Zašto da se monaše ako za to nisu rodjene?A ako ne vide sebe u braku,mogu da žive same i da budu korisne zajednici....da se bave humanitarnim radom i slično..

Većim delom se slažem sa rečenim uz primedbu da duhovnici najčešće savetuju brak ili monaštvo jer su to, po rečima počivšeg oca Hrizostoma iz "Rače" dva puta koja vode u Carstvo Nebesko. Ostati sam, ni tamo ni ovamo, nije naročito zahvalan oblik življenja; pre bi se reklo da je to bežanje od Krstonosnog trpljenja koje navedene dve kategorije podrazumevaju. Upravo brak kao tajna, ako se dosledno drži bez obzira na teškoće i različitost karaktera supružnika, može da popravi sve duševne anomalije koje je inače bez Krsta nemoguće ispraviti. U svakom slučaju, slažem se da se po ispovesti i pokajanju (kao trajnoj radnji i načinu života) ne treba osvrtati na prethodni život i grehe učinjene do tada. To je duhovna i duševna zamka pa mi se ne dopada naročito formulacija iznesena u naslovnoj temi da se devojke "ne osjećaju dostojne da budu supruge, majke a niti da se zamonaše"! To sve nije tačno! Nebo je još uvek otvoreno za svakog ko tamo iskreno želi da ide sa Hristom; i posle ispovesti nema šta da se osećaju nedostojne već da prigrle bračnu zajednicu, da trpe sve nevolje u njoj (a znaju da budu ozbiljno intezivne) i da sa nadom prožive ovaj život čekajući Onog koji "ne želi smrti grešnika već da se svi spasu".

Подели на овим сајтовима

Šta da čine "pokvarene" devojke?

Da žive svoj život, donose odluke i ne opterećuju se mnogo šta drugi misle o njima....

:)

Подели на овим сајтовима

Људи су грешни.

Ако не падну ту пашће негде другде.

И свакако нису достојни у односу на Бога и светињу.

Али нису ништа мање достојни у односу на друге људе.

Ако је ово једини грех тих "девојака" онда су оне на добром путу да постану светитељи, ма колико ово чудно звучало.

Телесни грех је и преједање па нико од оних који се преједају не мисли да је недостојан да буде отац, калуђер, поп, монахиња, жена, мајка, брат, син.

Данас се невиност не чува и чак се сматра срамотом ако је неко поседује. На жалост често те особе које поседују невиност имају одређене комплексе наметнуте им од друштва.

Такве девојке пре свега треба да се саберу, да убудуће не чине оно што их доводи у ситуацију да се лоше осећају, а за просутим млеком не вреди кукати.

Подели на овим сајтовима

I ja sve više srećem pokvarene momke koji su spavali sa po nekoliko devojaka? Šta je činiti sa takvima?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...