Ђуро Станивук Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Дозволите да додам трећу категорију: научници. Често неудати, неожењени, незамонашени, а - испуњени! Не може се човек сврстати по фиокама У праву си, није ми био циљ да икога терам у фијоку...мада су прави научници блискији монасима. Пре свега су сконцентрисани, имају јасне циљеве, нису доколичари којима самоћа прави кошмаре. Geneta, Лидија Миленковић and Иван Недић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
С.И. Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Da li je nesto vrednost ili ne ne zavisi od drustva niti misljenja drugih....vec od nas..tako da traziti opravdanje u drustvu jeste samo bezanje od sopstvene odgovornosti za svoje odluke...... :good2: U pravu si, ali nisam govorila o tome.. 4chsmu1 Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Geneta Написано Август 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Reč je o mojom učenicama (srednja škola je u pitanju), koje mi se često obraćaju sa tim pitanjem. Među njima, logično i maloletnice. A pošto ja nisam baš toliko kompetentna, zato i pitam vas za savet. 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Како шта да чине!?.,да иду голих стомака на зиму, везу приче и клевете, куцкају у мобилни телефон, изигравају овце док их неки вукови је.. После оних првих нешто и остане а после ових ни сећање.. Ma naravno prijatelju, treba da dođu ovde da im mi postavimo dijagnozu, odredimo terapiju i opletemo po njima da mogu da se greju do sledećeg leta. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Reč je o mojom učenicama (srednja škola je u pitanju), koje mi se često obraćaju sa tim pitanjem. Među njima, logično i maloletnice. A pošto ja nisam baš toliko kompetentna, zato i pitam vas za savet. 8086.gif Pitam se da li ste temu morali nasloviti baš onako...termin "pokvarene"...mi je trn u oku. Mislim da niste to za šta se predstavljate. Снежана, Grizzly Adams, keka and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
С.И. Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Djevojke opisane u prvom postu, ako takva se nadje, ako se odluci pokajati, mora joj biti odredjena epitimija da se ne pricesti 40 godina, da se podvizava u postu i moltivi stalno, da zivi u zemunici, jede korenje i pjie kisnicu, da zivi samo sa jednom haljinom i da vrijeme provodi u Deliblatskoj pescari (jer je to jedina pustinja koju Srbija ima) i da se posipa pijeskom za sve pocinjene grijehe. Ako se gdje nadju i verige, moze da se veze u njih za dodatno prociscenje. Kad dodje prociscenje suzama, onda joj dozvoliti da pridje casi i smatrati je ociscenom. :good2: 0110_hahaha Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Плутон, Јефимија Крунић, Arsenija and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Reč je o mojom učenicama (srednja škola je u pitanju), koje mi se često obraćaju sa tim pitanjem. Među njima, logično i maloletnice. A pošto ja nisam baš toliko kompetentna, zato i pitam vas za savet. 8086.gif Не баш много давно, кад ја бејах у средњој школи, убедљиво највећи број нас је само могао да сања о сексу, ретко коме се посрећило. Ови данас клинци су нешто много напредни... Нагла промена у изгледу и понашању клинаца се десила у свега неколико генерација. Ми смо имали можда једну тзв. ”есктра рибу” у одељењу, а и она се није толико откривала и показивала, бар не нама. Данас 95% посто ових младих цурица изгледају као топ модели и облаче се као даме из излога у једној улици у Амстердаму. Just sayin'... Andre Williams, Geneta, Ђуро Станивук and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Погодио си у центар!! Као отац, алергичан сам кад чујем дете да опсује и да се људи смеју. РАК ДРУШТВА Таша, Gordana ., Viktor Ljvovic and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Djevojke opisane u prvom postu, ako takva se nadje, ako se odluci pokajati, mora joj biti odredjena epitimija da se ne pricesti 40 godina, da se podvizava u postu i moltivi stalno, da zivi u zemunici, jede korenje i pjie kisnicu, da zivi samo sa jednom haljinom i da vrijeme provodi u Deliblatskoj pescari (jer je to jedina pustinja koju Srbija ima) i da se posipa pijeskom za sve pocinjene grijehe. Ako se gdje nadju i verige, moze da se veze u njih za dodatno prociscenje. Kad dodje prociscenje suzama, onda joj dozvoliti da pridje casi i smatrati je ociscenom. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha С.И. је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Novi fosili - dobre djevojke http://www.youtube.com/watch?v=0n8kTkycCYo Из неког разлога убацује само линк... :.mislise. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Виђам много примера неудатих жена, које духовно јако лоше стоје кад зађу у године, да не кажем да су прсотине, нестабилне. Када се жена и мушкарац не испуне као супружници и родитељи, то оставља велике последице по њихово духовно здравље. Овде не мислим на монахе и монахиње. To je tačno ........Ali danas ima toliko loših brakova gde su ljudi nesrećni da se ne zna šta je gore. Генерално данас има пуно људи који су несрећни и неостварени све једно да ли су у браку или нису. Брак као ни мантија нису чаробни штапић који кад неко обуче аутоматски се спасе. И брак је процес. Не може се генерализовати па рећи сви ван брака који су самци су пролупали. Од куд ми знамо шта је коме и зашто је нешто тако. Зарад неких националних интереса било би добро да има више стабилних бракова са доста деце. Али је опет много боље зарад тих истих интереса да нам већи део популације буде пре свега нормалан . Истина данас има доста људи који живе сами из егоистичних разлога. Многи су размажени па им је боље код маме и тате него у браку. Многи су се из брака вратили мами и тати све са децом. И још нешто да речем да ова дилема брак или монаштво је лажна дилема. Права дилема је: "Царе Лазо, честито колено! Коме ћеш се приволети царству?" Наш народ никад није постављао дилему брак или монаштво, него да ли ћете се одлучити да вам примарно буде царство Небеско а секундарно земаљско или обратно. С.И., Лидија Миленковић, Ignjatije and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Добре дјевојке, оне иду у рај баш све... crosseo А те лоше све smiley-dance007 , моје пријатељице нису лоше не, све су добре дјевојке... Драгана Милошевић, Geneta and Драгана П. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 И брак је процес. Тачно. а процес је пут са циљем...да се човек има бавити нечим а да није он сам у питању..Бринути о некоме а не само о себи, давати а не само очекивати... Докона глава је ђавоље игралиште... Geneta, javor and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Novi fosili - dobre djevojke Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука