Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

• 2 weeks later...

У покушају да пронађем мир и по који мудар и добронамјеран савјет.Хвала што постојите.

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

• Гости

@,

Добро нам дошла. Оно што треба свакако да знаш да ми овде допуштамо људима да изнесу своје мишљење (једино не допуштамо ширење расколничких пропаганди и квазицрквених лудорија)м те слободно пиши, дружи се са људима... многи од нас су овде пронашли пријатеље за цео живот. 

Подели на овим сајтовима

@,

Добро нам дошла. Оно што треба свакако да знаш да ми овде допуштамо људима да изнесу своје мишљење (једино не допуштамо ширење расколничких пропаганди и квазицрквених лудорија)м те слободно пиши, дружи се са људима... многи од нас су овде пронашли пријатеље за цео живот. 

Хвала вам још једном.Искрено,пронашла сам вас у моментима  очаја...тражила сам неке књиге у пдф формату за читање и погледала прво пар тема на овом форуму и одлучила да вам се придружим и активно учествујем у истом.Угасила сам профил на фб,ударила на свој его,освијешћујем своје страхове,мане...није нимало лако,али ВЈЕРУЈЕМ да ће бити вриједно.Слава Господу и Хвала за свако добро и лекцију коју ме научио и коју ме учи.Моји биолошки родитељи нису баш строги,а много су добри у души...па сам се самодисциплини учила на својим грешкама,то је доста спорији пут,али а њему сам осјетила истинску ЉУБАВ и подршку од Господа,кроз пријатеље и непријатеље...захвална сам и једнима и другима.Мало сам развукла са овом поруком...не замјерите ми. :0104cheesy:

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Мислим да сам преко неког линка дошла на ову страницу, или преко фб од неког ко је поделио неку тему... Уосталом, све се са разлогом дешава... Много ме је обрадовала чињеница да постоји скупина људи која помаже и усмерава једна друге све заједно са свештеним лицима и благослов! Слава Богу! :)

Подели на овим сајтовима

Kao što već ranije napisah,pre početka velikog posta slomih naočare za čitanje,a htela sam da čitam Sveto pismo baš u tom trenutku,nikako sutra kad kupim nove . 0705_read

Tako odlučih da potražim Bibliju za slepe,tražih malo dok ne  nadjoh divan audio zapis.Slušala sam ga po ceo dan i nije mi dosadio.

Od mene nema velike koristi na ovom forumu,ali on meni pomaže da sagledam načine komunikacije i medjuljudske odnose u sajber svetu.Ovde ne nalazim Boga,bog je za mene samo u crkvi i nigde više.

Saznala sam neke nove stvari za koje nikad nisam čula ranije,za neke knjge koje ću pročitati,filmove koje ću gledati,mesta koja ću posećivati....,i zavolela neke nove ljude koje nikad ranije nigde nisam imala priliku da upoznam.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ovde ne nalazim Boga,bog je za mene samo u crkvi i nigde više.

прилично искључив став... како тумачиш оно да Дух дише где хоће?

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Za mene je to mnogo komplikovano,sva ta tumačenja .smesko. .

Htela sam da kažem,da ne osečam nikakvu radost dok kuckam poruke,naprotiv,samo gubim energiju i radost.Stekla sam utisak da se u crkvi punim snagom,zato je za mene to upravo tako kako sam rekla,možda je nekako nelogično,ipak ja nisam teolog.

Duh koji pominješ je u srcu,a on mora sa se zasluži podvigom i mi moramo da mu podjemo u susret.

Za mene lično crkva je početna tačka.

Ne shvataj me ozbiljno,ovo je moje iskustvo.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Bas vidim sad da su mnogi ljudi naisli na ovaj forum trazeci neke poucne duhovne teme, a ja sam verovali ili ne trazila nesto vezano za solarnu jogu, da se informisem sa pravoslavnog aspekta. Sad me je malo sramota.

Подели на овим сајтовима

Od mene nema velike koristi na ovom forumu,ali on meni pomaže da sagledam načine komunikacije i medjuljudske odnose u sajber svetu.Ovde ne nalazim Boga,bog je za mene samo u crkvi i nigde više.

Бог није само у Цркви ако мислиш само на грађевину, из контекста реченица некако тако произилази. А Христос још говори да је он тамо где су двоје или троје у његово име сабрани.

Где год је хришћанска заједница ту је Црква, јер Црква је по дефиницији заједница сабрана у име Христово. И зато је Богочовечанкса заједница- људи и Бога.

прилично искључив став... како тумачиш оно да Дух дише где хоће?

Ово да Дух дише где год хоће треба правилно разумети, а не како се данас разуме, тумачи и употребљава да би се оправдало било шта зарад било чега, па и највеће глупости.

Saznala sam neke nove stvari za koje nikad nisam čula ranije,za neke knjge koje ću pročitati,filmove koje ću gledati,mesta koja ću posećivati....,i zavolela neke nove ljude koje nikad ranije nigde nisam imala priliku da upoznam.

Заволети неке нове људе значи стећи заједницу са њима, прво емотивну , касније и умну, а можда још касније и физичку у смислу дружбе и пријатељства, кумства итд.

Заједница опет понављам људи сабраних у име Христово је Црква.

И на крају Бог је љубав.

Ето ти Цркве!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...