Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Обично кажем да је ово нормалан православни форум.

Да нема много стереотипија и да ,наравно поред примарне духовности којом се бави, могу се наћи све свере

и делатности које обухватају наш живот. Од музике,спорта, политике,историје,поезије, психологије,философије, уметности, књижевности и филма, па до женског кутка и осталих разбибрига.....

И да је наравно под благословом и покровитељством наше Цркве....

Подели на овим сајтовима

I meni je drago! Divnog sveta ovde ima joooj

:)joooj

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Тражила нешто преко нета и линк је водио на овај форум...и ето ме...јесте да немам довољно порука па да ми стоји оно: Не мисли да оде...али ја исто не мислим да одем.....

:)joooj

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

Био сам модератор на једном другом форуму где је брат Иван имао тему "Разговори са православним свештеником" и где је одговарао на питања... Момци који су радили тај форум радили су и овај... и тако мени Иван каже за целу идеју, момци ми јаве када је кренула она прва прича са сајтом док још није ни било форума (само књига утисака и мој опаска да се пише искључиво ћирилицом  0104_cheesy , сећа се Иван) и тако дан за даном пред коцкастим екраном...  татататира...    0104_cheesy

Иначе и лично познајем овог нашег Ивана...  0442_feel

.

..

...

Подели на овим сајтовима

У јулу сам се регистровала на верујем, имам тамо чини ми се 10 постова, углавном тамо сам пронашла линк за поуке.орг у оквиру неке теме о корисним сајтовима, и открила нешто другачију атмосферу овде код нас која ми се јако допала.... 0442_feel

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...