Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

Ima ljudi koji mi se cine bliskim. Ima onih koji me nasmeju.Onih koji su mi interesantni. Onih  koji me iritiraju po nekad.

To je razlog.

Htela sam da ugasim nalog jer me nekad rasprave umaraju,jer mi je  cvrkutanje delovalo lazno ( tipa sestrice, super si , sve je sjajno, bajno,salalala),ali to je moja stvar, jer ja tako ne komuniciram u svom zivotu, jer se nekad komunikacija svede na kopiranje tekstova sa interneta ili  citiranje sv. otaca i to u predugim postovima...

Ali otici mogu uvek.

A i pojavljuju se ovi nebeski clanovi, pa mozda deo tog neba mi bude blizi  :cheesy2:.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' />

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Много тога...

много корисних информација, затим јако добри људи, добри саговорници, прегршт занимљивих тема. Јако се лепо осећам када сам на овом форуму, некако не могу да замислим дан а да не дођем и не погледам ко, шта, како, где...

Ето!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

????? ????...

????? ???????? ???????????, ????? ???? ????? ????, ????? ???????????, ??????? ?????????? ????. ???? ?? ???? ?????? ???? ??? ?? ???? ??????, ?????? ?? ???? ?? ???????? ??? ? ?? ?? ????? ? ?? ???????? ??, ???, ????, ???...

???!

? ??, ??????? ?? ?????? ??????..... 0442_feel

????? ?????       :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

??? ?? ??????? 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' />

meni jedan vaki ako može 0104_cheesy

Постављена слика

a do tada... 0442_feel

0110_hahaha

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Mnogo više sam naučila na ovom forumu za par meseci nego za proteklih 10 godina, o Crkvi, o dogmaticima, o drugima i o sebi najviše, upravo zahvaljujući tim drugima dada

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Stvarno nisam pre cula za tu rec,za 16,5 godina u Crkvi.Cula sam da duhovnik moze odluciti coveka od pricesca,i da covek moze biti iskljucen iz Crkve zauvek,ali rec nisam stvarno.Kad malo bolje razmislim nista nisam propustila.

? ?????? ??!
Подели на овим сајтовима

Cula sam da duhovnik moze odluciti coveka od pricesca,i da covek moze biti iskljucen iz Crkve zauvek

?????? ?? ???,?? ????? ???? ???? ?????? ???????? ?? ????? ???  klapklap

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...