Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

?? ??  ?? ?????????,???? ???????...

?????? ????? ???????? ? ???? ?????????...

? ????, ????? ?? ???????. ?? ??????. 0203_cool

??? ??? ????????? ? klapklap

?? ?? ?? ?????? ????,??????? ?? ???????? ? ?????????,??????? ??,???? ??? ??????????? ? ???????? ?? ????????? ????...

???? ????? ?? ????? ?????? ?? ??????,? ?????? ??????  ,??? ? ??? ?? ????? ??????????...

?? ??  ???? ???????...

?????, ?????. ?????? ???? ???????! ;)

Подели на овим сајтовима

???? ?? ???? ?????? ???????? ?????.   ????? ????? ? ??????? ????.  ?????? ??????? ????? ??????? ??? ???? ? ????????? ?????????? ???  ;)

? ??? ????? ????????  0203_cool

??? ????? ?????, ?? ?? ????? ???????????

???? ?? ?????? ??????????  klapklap

Подели на овим сајтовима

???? ?? ???? ?????? ???????? ?????.   ????? ????? ? ??????? ????.  ?????? ??????? ????? ??????? ??? ???? ? ????????? ?????????? ???  klapklap

?? ??? ??????? ???? ???? ?? ????????

????? ?? ???? ????:

????? ??? ??????? ?????????? ????? 500 ??????

??? ??? ?????? ???????????? ?????? ????

(p.s. ????? ?????????, ??????? ????? ?? ?????, ?????? ?? ?????????.)

;)

?? ??? ????????.

Подели на овим сајтовима

Хвала. То довољно говори о слободи изношења свог мишљења на овом форуму.  Ово је већ класичан сценарио форумске диктатуре где се и добронамерно указивање на грешке у раду тешко санкционише и третира се као напад на целокупан форум.

Велики сте минус зарадили који неће проћи незапажено али нека ја настављам свој посао ионако морам ускоро предати сав материјал надлежнима.

Веома повољно вршим дубоку анализу форума свих врсти и жанрова. За више информација обратите се на nebeski.ratluk(at)gmail.com

Подели на овим сајтовима

Стварно личиш, ратлуче. А ник је да нам заслади?  ;)

Ајде, Медо, откључај му тему, да не правимо овде оф. Боље је на једном месту да се испричамо.  0104_cheesy

Баш ће бити занимљиво, поготову сад кад нема ни регаце, а не знам кад ће се појавити опет.

iconrazzvx2.gif
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

А што драги пријатељу мало не одмориш? Зар мислиш да смо ми овде баш толико достојни да читамо ова Твоја промишљања и Твоје квази-критике? Шта си написао нормално сем што овде умишљаш да "сакупљаш податке"? Пријатељу, ако мислиш да и даље пишеш, лепо Те молим да баталиш ове глупости јер следећи пут примењујемо акривију.

Најгоре што неко лаковеран може да поверује да је ово истина што пишеш. Разумем ја да је људима који не знају шта је Црква наш форум трн у оку, и највиђше ме боли кад људи који су "као" у Цркви свим силама се труде да упропасте дело Божије. Да ли би се радовао да Еванђеље проповеда нека секта? Иди драги мој, па њих "анализирај" остави мало нас, има ко брине о овом форуму.

За крај, ко поквари Цркву, поквариће њега Бог, а Ти добро размисли о овоме, драги Поаро.

Подели на овим сајтовима

Хвала на гостопримству и неразумевању мојих циљева који нису злонамерни.  

Bravo,oce!

Да сам на пример овакав изнад онда бих вам одговарао зар не ? 

Ал сад је то и небитно.  Срећом нисте једини форум.

С Богом

Веома повољно вршим дубоку анализу форума свих врсти и жанрова. За више информација обратите се на nebeski.ratluk(at)gmail.com

Подели на овим сајтовима

А јел рахатлуче , јел постоји и оцена појединаца са форума?

Мислим оно :

Истиче се ,не истиче се, нема шта да рече али нон стоп прича, само копи пејстује, итд.

Подели на овим сајтовима

ljubav dobrih ljudi..

brdo duhovno korisnih informacija..

velika radost sto sam neke ljude licno upoznala tako da znam s kim imam posla  0104_cheesy

i opet ljubav  ;)

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

?????. ?? ??????? ?????? ? ??????? ???????? ???? ??????? ?? ???? ??????.   ??? ?? ??? ???????? ???????? ???????? ????????? ??? ?? ? ???????????? ????????? ?? ?????? ? ???? ????? ??????????? ? ??????? ?? ??? ????? ?? ????????? ?????.

?????? ??? ????? ???????? ???? ???? ????? ?????????? ??? ???? ?? ????????? ???? ????? ?????? ????? ?????? ??????? ??? ????????? ??????????.

??? ??? ??? ??????? ?? ??? ?????? ??? ?? ??? ?? ????????, ??? ???? ??????? ??????? ...

???? ????? ??????? ?? ???? ???????? ???? ?? ?????????? ???????? ...

?? ????? ??????? ????????? ? ????? ??????? ???????????? ????????? ???????? ????? ??????? ? ??????? ?????? ?? ?? ?? ?????? ??? ?????? ? ???????? ???? ???? ?????????? ? ???????? ?? ????? ??? ?????????? ? ????????? ?????? ??????? ? ???????? ???, ???? ??? ?? ????.

? ????? ?????? ?????? ?? ?????, ???? ????? ??? ??? ????? ?????????????? ???? ?? ????? ? ???? ???? ? ????????? ??????? ???? ?? ? ??? ????????? ?? ??? ??? ???? ? ? ???? ?????? ? ???? ????.

????, ?????????? ??? ?? ???????? ?????? ?? ? ????? ??????? ????? ??? ???? ??????, ?????????? ??? ?????????? ??? ??????, ????? ??? ? ??????, ? ?????? ????? ??? ?? ??? ???? ????? ????? ????, ??? ???????? ???????, ? ?????????, ?? ??? ????!, ????? ?????????? ???????? ???? ??????, ??????????, ?????????????? ?? ????? ?? ????????? ??? ?????? ????, ????? ???????????? ? ??????????? ?????, ??? ? ????? ???? - ?????? ??????????? ????? ...

??? ?? ???? ???????? ? ??????? ?????, ??????? ? ?????????? ?????, ??? ?????? ???? ?? ?? ???? ??????? ?? ???????, ??? ?? ???? ????????? ????? ? ????????, ??? ??? ? ?????? ? ???? ???? ?????? ????????.

??? ?? ???? ????????? ???? ???? ??? ???????, ??? ??????? ???? ???? ?? ???? ??? ????????????? ? ????????? ? ?? ?????? ?????? ???? ????? ???????, ??????? ? ???????, ???? ?? ??? ???????? ? ????????? ? ???? ?? ???????? ??????????. ????????? ?? ??? ?? ?? ??????????? ?? ???????????????? ?? ?? ?? ?? ???????? ??? ????????, ?????, ??? ???????? ????????? ?? ???? ??????, ??????? ????????? ????? ?????????? ? ?????????, ??? ? ?????????? ?? ???????? ??????????.

?? ???? ??? ??????? ?? ???? ?????? ??????? - ???? ????? ?? ???????????? ????????? ??????? ?? ??? ? ?????? ? ???????? ???????? ????? ??? ?? ? ?????? ?????????? ? ?? ????? ????? ??????, ?? ?????? ????? ? ??????, ? ?? ?? ??????? ???? ??? ????? ???????, ??? ?? ?????? ????, ?? ?? ???? ?????? ? ????? ???.

????????? ?? ?? ??????????,

????.

Подели на овим сајтовима

оцењивања поготово овако широког и високог форума да се на основу пар порука и неколико сати овде проведених и контакта са свега пар модератора и корисника дајете коначан и неопозив суд, коме год он ишао

Не мора се неко регистровати да би читао поруке, тако да је питање колико ово стоји што кажеш, Медо.

iconrazzvx2.gif
Подели на овим сајтовима

????????? ???????? ????? ??????? ? ??????? ?????? ?? ?? ?? ?????? ??? ?????? ? ???????? ???? ???? ?????????? ? ???????? ?? ????? ??? ?????????? ? ????????? ?????? ??????? ? ???????? ???, ???? ??? ?? ????

?? ???? ?? ???? ???????????? ?? ?? ????? ??????, ???? ?? ?? ?????? ?????? ??? ????? ??? ?????, ????.

?? ???? ???????? ?? ??? ??? ?? ????????, ??? ???? ????? ???? ????????? ?????, ????????? ?? ?? ?????  0442_feel ;)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хехе,преозбиљно сте схватили "Ратлука"...

Мада се не слажем са њим по многим питањима,морам му  признати речитост,луцидност,познавање тематике...а иначе добар је и мек у души...ко ратлук  0110_hahaha  

За сучељавање мишљења,изузетан противник,мада га после извесног времена банују,или  сам то уради... ;)

Због наших добрих односа,његов идентитет не бих откривао  0442_feel

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...