Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

Пар дана ме није било овде због обавеза и схватила сам да ми сви јако недостајете. Навукла сам се на овај форум, само тако 0110_hahaha:)

Овде сам, јер сам пронашла одговоре на нека битна питања и проналазим их сваки дан, чак и оне одговоре које нисам тражила.

Овај форум доживљавам као место мог бега од реалности, као место где се налазе добронамерни, паметни људи, место где се осећам мирно и безбрижно...

Ух, надам се да нисам била превише патетична

Поздрав свима!!!  0110_hahaha

Вкусите и видите јако благ Господ....

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

??? ???? ?? ???? ???? ???? ???? ??????? ? ???????? ??? ?? ?? ??? ???? ???????????. ??????? ??? ?? ?? ???? ?????, ???? ???? 0110_hahaha:)

???? ???, ??? ??? ???????? ???????? ?? ???? ????? ?????? ? ?????????? ?? ????? ???, ??? ? ??? ???????? ???? ????? ???????.

???? ????? ?????????? ??? ????? ??? ???? ?? ?????????, ??? ????? ??? ?? ?????? ????????????, ??????? ????, ????? ??? ?? ?????? ????? ? ?????????...

??, ????? ?? ?? ????? ???? ??????? ?????????

??????? ?????!!!  0110_hahaha

??, ???? ????? ?????? ?? ?????????, ????????. ???? ?? ???? ?? ????????? ???????? ?????? ????? ??, ??? ????? ?? ??, ????? ????? ? ??? ????? ????? ?????? ? ??????.

???? ????? ???? ???? ????, ?? ???? ?????????? ?????????? (???? ?? ???? ?? ????? ? ?????? ????? ???), ? ??? ???????? ????? ?????? ?? ?? ?? ????? ?????? ?????, ? ?? ?? ??????? ?????? ??? ?? ?????????? ???????????. ???????, ???? ???? ????? ????? ????? ??? ?????? ????? ?? ?? ?? ????? ? ?????? ???. ?????? ?? ?? ??? ?? ???? ?????, ?????? ?????, ??? ???? ???? ? ?????? ??????? ?? ?? ????? ?? ?????? ???????, ????? ??? ?? ???? ????, ? ??????? ? ???? ???.

Подели на овим сајтовима

драга  Изида , мењао ми се телефон ових дана , у мом крају свима , тако да ти не би вредео стари број,

smej.gif , па нисам могла ни на форум јер ми није радио адсл, хтела сам да зовем кабловску да се

пребацим на њихов адсл али ми је муж објаснио да ипак останем на телекому. 0110_hahaha

Вечерас сам се коначно докопала рачунара , уста ми се била осушила ових дана . smej.gif 70A.gif smej.gif 11122 smej.gif 0110_hahaha

Треба ли ја да проверим да ли је то ипак фин момак за нашу принцезу smej.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='ne_shvata' /> smej.gif 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Мене на овом форуму задржава посао.  Посла много а времена мало.  Срећом владике добро плаћају мој труд и признајем незаменљив сам  0110_hahaha

Веома повољно вршим дубоку анализу форума свих врсти и жанрова. За више информација обратите се на nebeski.ratluk(at)gmail.com

Подели на овим сајтовима

??? ???? ?? ???? ???? ???? ???? ??????? ? ???????? ??? ?? ?? ??? ???? ???????????. ??????? ??? ?? ?? ???? ?????, ???? ???? 0110_hahaha:)

???? ???, ??? ??? ???????? ???????? ?? ???? ????? ?????? ? ?????????? ?? ????? ???, ??? ? ??? ???????? ???? ????? ???????.

???? ????? ?????????? ??? ????? ??? ???? ?? ?????????, ??? ????? ??? ?? ?????? ????????????, ??????? ????, ????? ??? ?? ?????? ????? ? ?????????...

??, ???? ????? ?????? ?? ?????????, ????????. ???? ?? ???? ?? ????????? ???????? ?????? ????? ??, ??? ????? ?? ??, ????? ????? ? ??? ????? ????? ?????? ? ??????.

???? ????? ???? ???? ????, ?? ???? ?????????? ?????????? (???? ?? ???? ?? ????? ? ?????? ????? ???), ? ??? ???????? ????? ?????? ?? ?? ?? ????? ?????? ?????, ? ?? ?? ??????? ?????? ??? ?? ?????????? ???????????. ???????, ???? ???? ????? ????? ????? ??? ?????? ????? ?? ?? ?? ????? ? ?????? ???. ?????? ?? ?? ??? ?? ???? ?????, ?????? ?????, ??? ???? ???? ? ?????? ??????? ?? ?? ????? ?? ?????? ???????, ????? ??? ?? ???? ????, ? ??????? ? ???? ???.

???, ????? ?? ???????? ??? ?? ?? ????? ???? ????????. ???? ??? ????? ???????? ??? ?? ?????????, ???????, ??? ???? ?????? ???????? ????? ???????? ?????, ???? ?? ??????? ?? ???????????? ? ??????? ????????. ? ??? ?????? ???. ?? ?????? ???? ???? ???? ????? ? ? ???? ????????? ???????, ???? ??????? ????? ? ????, ? ?????? ? ??????? ???? ???. ???? ??? ???? ??????? ?? ? ?????? ?????? ?? ????? ? ??????...

????? ?? ?? ??? ??? ???? ???? ???????!!!

Вкусите и видите јако благ Господ....

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

??? ???? ?? ???? ???? ???? ???? ??????? ? ???????? ??? ?? ?? ??? ???? ???????????. ??????? ??? ?? ?? ???? ?????, ???? ???? ne_shvata:)

???, ????? ?? ???????? ??? ?? ?? ????? ???? ????????. ???? ??? ????? ???????? ??? ?? ?????????, ???????, ??? ???? ?????? ???????? ????? ???????? ?????, ???? ?? ??????? ?? ???????????? ? ??????? ????????. ? ??? ?????? ???. ?? ?????? ???? ???? ???? ????? ? ? ???? ????????? ???????, ???? ??????? ????? ? ????, ? ?????? ? ??????? ???? ???. ???? ??? ???? ??????? ?? ? ?????? ?????? ?? ????? ? ??????...

????? ?? ?? ??? ??? ???? ???? ???????!!!

0110_hahaha 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Морам опет да поставим овај линк. ја би ову прву песму могао да слушам непрестано. Фантастично.

https://www.pouke.org/audio.php?cid=169

Опростите за офф... 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Оче, нисте ме разумели или се ја нисам лепо изразила. Није ово место буквалан бег од реалности, наравно, већ овом форуму поклањам своје слободно време, када се одмарам од свакодневице и реалних проблема. У том смислу бег. Ма колико неке теме биле тешке и у мени изазивале емоције, овде налазим снагу и вољу, у речима и мислима свих вас. Кроз ове ЉУДЕ храбрим се у својој намери да живим у Христу...

Надам се да сам сад била мало јаснија!!!

погордићемо се  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

???? ?? ???? ?????? ???????? ?????.   ????? ????? ? ??????? ????.  ?????? ??????? ????? ??????? ??? ???? ? ????????? ?????????? ???  klapklap

?? ??? ??????? ???? ???? ?? ????????

????? ?? ???? ????:

????? ??? ??????? ?????????? ????? 500 ??????

??? ??? ?????? ???????????? ?????? ????

(p.s. ????? ?????????, ??????? ????? ?? ?????, ?????? ?? ?????????.)

;)

iconrazzvx2.gif
Подели на овим сајтовима

• Гости

?? ??  ?? ?????????,???? ???????...

?????? ????? ???????? ? ???? ?????????...

? ????, ????? ?? ???????. ?? ??????. klapklap

??? ??? ????????? ? ;)

?? ?? ?? ?????? ????,??????? ?? ???????? ? ?????????,??????? ??,???? ??? ??????????? ? ???????? ?? ????????? ????...

???? ????? ?? ????? ?????? ?? ??????,? ?????? ??????  ,??? ? ??? ?? ????? ??????????...

?? ??  ???? ???????...

Подели на овим сајтовима

I ja se dvoumim.....

?? ??? ?? ??? ?????????.

Pa sta.

?? ?? ????? ?? ?? ?? ???????.

klapklap

Da odrastao covek isplazi jezik....svasta.

Baš svašta.

? ?? ?? ?? ??????? ?????.

ja od brkova ništa ne vidim ;)

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

???

??????????, ?????? - ????, ???? ????, ???? "????? ?? ???????? ???"  0203_cool , ?????.   ? ??????? ????.  319.gif 319.gif 319.gif

??????? ?? ???.

?? ??? ?????? ?????? ? ????, ??? ??? ?? ?? ???????? ???????  klapklap ;)

???? ???? ????, ?? ?? ?? ???? ?????? ?????? ????? ?????? ????? ?? ????? ???  0202_238

????? ???? ???? ????? ???? ???? ?? ?????  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0415_feel.gif 0203_cool 0203_cool

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...