Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

Писао сам на многим форумима, задњих 5-6 година,али овај, наш, ми је највише прирастао за срце. Шта ме је задржало на њему? Па, вјероватно, дивни људи, опуштени разговори, непосредност,једноставност, духовни разгоцори...

Искористићу ову прилику да се до срца захвалим нашој браћи, свештеницима, који су покренули овај форум. :smiley:

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

????? ??? ?? ?????? ????????, ?????? 5-6 ??????,??? ????, ???, ?? ?? ??????? ????????? ?? ????. ??? ?? ?? ???????? ?? ????? ??, ??????????, ????? ????, ???????? ?????????, ????????????,?????????????, ??????? ?????????...

??????????? ??? ??????? ?? ?? ?? ???? ???????? ????? ?????, ????????????, ???? ?? ????????? ???? ?????. :smiley:

????? ?? ?? ?????? ??? ??? . dada
Подели на овим сајтовима

Ко?

Константин, Младен - деда, отац Иван, отац "Дарку из Стратуса кум"  dada , рибар.  И наравно МЕДА.  0442_feel 0442_feel 0442_feel

Небитан је ред.

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Ал је ово браћо весело,пуно одговора који зраче љубављу једних за друге,па то је и циљ.Неко рече да сам храбра,мирођија брате,нема страха доли од Бога Живога,како се смијем бојати смрти,а веровати,а још самохрана мајка,па шта ћу деци показати.Кроз живот корачајмо ведро и мудро,каже мој често, Отац Гаврило,Слава му и милост од Господа.Страх човеку често образ каља,наш Владика Његош,тврд орах воћка чудновата,загризох је ,ал зубе не поломих.Опростите и помјаните!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Mirodjija,ja sam primetila da te nema.Ali,sam bila u velikoj guzvi zadnjih par dana.A i nemam,nazalost,tvoje broj telefona da pozovem da te pitam sto nas zapostavljas.Inace,imas moju sliku na naslovnoj sajta,okacili jedan moj text.I pala si mi na um.Zvao me jedan fini mladic iz Cacka za frenda. :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...