Jump to content

Праштање – ментално и физичко здравље

22 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте праштали другим људима ?

Препоручена порука

Мени је овде занимњиво да говоримо о љубави и превари, ватри и води, светлости и тами...мени је нешто ту побркано, а можда је и љубав прецењена да не кажем и непотребна пошто се можемо волети и ако се варамо...или је тачна она да је превара само онда када љубавницу волим више него своју жену, ако је волим мање онда преваре и нема  :D

Подели на овим сајтовима

On 26. 4. 2014. at 21:49, mcvija рече

а можда је и љубав прецењена да не кажем и непотребна пошто се можемо волети и ако се варамо...

А можда није љубав прецењена, већ је, што неко рече на некој другој теми, секс прецењен. :)

Подели на овим сајтовима

On 26. 4. 2014. at 21:57, Juan рече

А можда није љубав прецењена, већ је, што неко рече на некој другој теми, секс прецењен. :)

То причате ви што знате како је то. Мада сам чито да није лоше тих двадесет секунди.

Можда да питам Аурора да ми каже како је? :)

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 26. 4. 2014. at 22:51, Grizzly Adams рече

Ја сам сигуран да би ми жена опростила.

Постхумно...

I tu nijesi siguran, ako ti ne oprosti u prvih 40 dana, padaš na mitarstva. Bojim se da su sekunde u pitanju.

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Oprostiti preljubu, tesko !

Ni jedan covek koji voli iskreno ne moze da bude ravnodusan kada sazna da je prevaren. To boli.

Ja sam oprostila preljubu, ali nije to bilo sve, jer samim tim sto sam oprostila, kao da sam dala jos jednu sansu da se opet isto desi.

Druga stvar, sve zavisi sta ko smatra preljubom????

Po mom misljenju, veca je preljuba kada se vara srcem nego telom ( samo fizicki )!

Onaj ko iskreno voli, taj prasta, ali to se ne moze zaboraviti !

Nismo savrsena bica vec smrtni i gresni ljudi, tako da se ne mozemo ponasati kao da nam nije nista , kada osetimo da smo prevareni.

Treba oprostiti , ali ne i zaboraviti !!!!!

Подели на овим сајтовима

Ne znam zašto je za otpuštanje žene navedena samo jedna stvar a to je dokazana preljuba. Za otpuštanje žene se ne navode drugi razlozi.

Verovatno je Hrišćanski opraštati ali je podjednako Hrišćanski i otpustiti ženu.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

On 26. 4. 2014. at 21:41, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ma da ali ako ti čuvaš ljubav kao malo vode na dlanu i ne dovodiš se u situacije koje bi mogle ići ka preljubi, zar nije malo čudno da olako već unapred opraštate onome koji kao i vi sve to dobro zna.?

Ovo ,,ne dovodiš se u situacije'' bih preinačila u ne dovodite se u situacije - jer ako čuvate vašu ljubav i pazite jedno drugo - to se neće desiti i spremni ste da oprostite. Onog trenutka kad se desi promena u srcu tebe/partnera...

On 27. 4. 2014. at 9:27, Biky83 рече

Druga stvar, sve zavisi sta ko smatra preljubom????

Po mom misljenju, veca je preljuba kada se vara srcem nego telom ( samo fizicki )!

facenew22222222 Jer ako čistiš svoje srce, stražiš nad svojom ljubavlju i paziš kako se odnosiš prema njoj - ne bi trebalo da dođe do preljube

Ako dođe do prevare - u odnosu se potkrala laž - koju čini mi se oboje ili nemaju snage ili želje da razluče ili prosto je ne vide...

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

A koliko vas je proslo kroz to? Ja jesam delimicno jer su se jos uvek samo dopisivali i dogovarali vidjenje ali osecaj je uzasan i ja ne bih mogla da predjem preko toga.

Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013.

Подели на овим сајтовима

Ко је био преварен и опростио, вероватно му је/јој велика плата на небесима  :good2:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...