Jump to content

Праштање – ментално и физичко здравље

22 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте праштали другим људима ?

Препоручена порука

Мом мужу бих све опростила. Ипак смо ми једно у браку, када му не бих опростила прељубу згазила бих и себе.  Децу већ да не помињем. Брак се гаји, за брак се и бори. Људи смо, слаби и све је човеку својствено. Бог даје снагу да се све преброди. 

Подели на овим сајтовима

On 17. 5. 2013. at 19:41, Хелена Вујовић рече

Мом мужу бих све опростила.

Надам се да ти муж не чита форум... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Bitno je

On 18. 5. 2013. at 0:57, Дејан Бићанић рече

Negde sam čitao da ženama i nije toliko bitno da li je prevarena,već da li njen muž voli tu s kojom je vara.

Bitno je sa kim vara, muško ili žensko. Ovo prvo bi neko i oprostio, ali šta sa drugim? I da li dete treba da živi sa takvim čovekom? 

Подели на овим сајтовима

On 17. 5. 2013. at 20:26, ZvonkoM рече

Надам се да ти муж не чита форум... :)

Cita. Provereno. :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Imam jedan par prijatelja, bobožnih ljudi, koji su

od 6. meseca braka, čim su primetili začetak

nesuglasica, počeli da idu kod bračnog savetnika.
I tako radi svakih mesec-dva.
I tako rade evo već 23 godine.
I kada su se preselili u USA, tražili su i našli

novog terapeuta.
A stvari o kojima pričaju sa njim su toliko minorne

za mnoge od nas da je to ... neuobičajeno.

Ali i Baobab se može iščupati samo dok je jako maleno drvo.
"Pazite da nekakav gorak KOREN ne uzraste medju vama...."

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

Mislim da se mnogo toga može poboljšati ako čovek prizna krivicu i prihvati da se menja. Naročito ako je druga strana spremna da prašta.

Ne razumem zašto je problem ići kod bračnog savetnika, meni nije bio i tražila sam. Problem mi je jedino bio što nisam verovala da TAJ ispovednik može da nam pomogne. 

Подели на овим сајтовима

Ne znam ... pošto nikada nisam bio u takvoj situaciji. .smesko.

Šta to mnogi ljudi vide u tom činu, kad postoji toliko gorih stvari? Eto, u nekom braku se dvoje ljudi vole i brinu jedni o drugima ... samo se jednome od njih desi izlet na putovanju jer se previše popilo. A u drugome se ne podnose, ili lažu, kriju pare na tajnom računu, ali preljube nema. 

Kada jednom shvatimo da polni odnosi nisu suština zajednice dvoje ljudi, već iskrenost i poštovanje biće mnogo lakše. 

• Волим 1

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...