Jump to content

Песма коју бисте радо поделили са неким чланом форума

Оцени ову тему

Lion

Препоручена порука

hvala Dano :0442_feel:

za tebe spot i stvar za koju pouzdano znam da smo se lozile ko curetke,a i sad :stadaradim:

http://youtu.be/bs4NloGKTOg

Ауууу свака част...Убола си!  :navijanje:

Хвала Ивона :0442_feel:

• Волим 1

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

e znas da ma koliko puta je slusala,uvek mi nadje neku zicu,a evo za tebe ova i prestajem jer nas dve mozemo ovako po celu noc!

Bas vala da znas da bi mogle po celu noc...Evo samo da uzvratim i pozelim ti mirne snove... :D

• Волим 1

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...