Jump to content

Размена мишљења о разним животно-психолошким темама

Препоручена порука

On 26. 7. 2013. at 20:26, RYLAH рече

Јави ми се изузетна жеља за повређивањем глупости која је метастазирала у перманентно стање, а посебно ме раздражује када се глупост или затуцаност прикривају тобожњим умним или високим маскама, а највише када поносни носилац таквог стања нема ни жељу да ради на себи, а соли памет унаоколо.

Sve je to zbog harpa !

• Волим 1

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

On 26. 7. 2013. at 20:32, Mironosica рече

Draga moja iskustvo je cudo :)

Kasce ti se samo jednog dana :)

jednog dana a mozda i pre  joooj

dal da nastavim ovako da se tucem po celu  joooj  dok se ne dozovem pameti  :.mislise.

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

On 26. 7. 2013. at 20:41, Mironosica рече

Tvoj izbor :)

uvek je nas izbor...  :)

• Волим 1

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

On 26. 7. 2013. at 20:48, Mironosica рече

Da :) , kad pratimo nasu volju :)

mir s tobom, aman... :D vraticu se ja samo da napisem recept za sve vas... pa nastavljamo  :bleh:

Подели на овим сајтовима

On 26. 7. 2013. at 20:26, RYLAH рече

Јави ми се изузетна жеља за повређивањем глупости која је метастазирала у перманентно стање, а посебно ме раздражује када се глупост или затуцаност прикривају тобожњим умним или високим маскама, а највише када поносни носилац таквог стања нема ни жељу да ради на себи, а соли памет унаоколо.

Ne volim ni ja tebe, pa sta sad?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...