Golub Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Да није смешно било би тужно ово што се, канда, пита Ивица Дачи: "Ponekad se zaista zapitam čime je to naš dragi Bog zaslužio da ga ovakvi predstavljaju na zemlji", Колико је мени познато његов драги бог је био и остао Слободан Милошевић? antics је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Priceralo cara do duvara .... Bice zanimljivo ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Колико је мени познато његов драги бог је био и остао Слободан Милошевић? A sta fali Milosevicu? Izdali smo onog koji je branio Kosmet , prodali ga na Vidovdan, igramo mu i danas na grobu , izdajnike slavimo i jos se dobru nadamo .... Mnogo smo mi glup narod ... Иван Недић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Чекај мало, Дачи је атеиста, а евЕ да сад помиње некаквог ''драгог бога''... То је исто био и његов шеф Слоба, који је ако ништа друго остао доследан... али овај превртљивац Ивица је, напрасно, од Дачића постао Дачи и почео да помиње некакве историјске паралеле... помиње Милицу како је дала ћерку Оливеру турском султану... Па не брани нико ни њему да да Тачију неког из његове породице, и тако умири Тачија, а не да поклања и испоручује Србе са Косова и Метохије султану Тачију... који бајДвеј на то неће да пристану... Нека се Дачи лепо врати у Приштину, под руку са јараном Тачијем и да их њихов бод види... двојац Дачи-Тачи... Боривоје Марковић, gavrosaurus, nedeljko and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Nije ovde bila nikakva Liturgija, brate, nego - kao sto neko rece- obican moleban gde su pominjane srpske institucije na KiM koje se (ocigledno) definitivno i do kraja gase. Pa ne mislis valjda da bi 2 iskusna i ugledna arhijereja pali tako nisko? Inace, ne ulazeci za trenutak u to jesu li mitr. Amfilohije i v. Atanasije trebali tamo da budu ili ne, a glede cele ove teme - vidi se kako je mnostvo vas po kratkom postupku naselo na pisanje "medija"... Слажем се у потпуности, са првим а да ли су требали да буду на митингу - Свака им част што су били и што су рекли оно што лично мисле. Тиме су показали своју храброст и величину. Да су политчари и већина народа тако размишљали тј. да смо били једномислени по овом питању, неби смо дошли у овакву кукавну ситуацију. Ignjatije, Ромејац, N.Petrovic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ајд ми нађи те заупокојене молитве кад ти пропадне посао. Посебно оне у којима се молиш за опроштење вољних и невољних сагрешења за те институције, ако су нешто згрешиле. Да послушамо друга Ружића, и да га рашчинимо? Уводи нам новотарије како би нас полатинио, или можда порусио. Не знам само ко нам је сад главни непријатељ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Да послушамо друга Ружића, и да га рашчинимо? Уводи нам новотарије како би нас полатинио, или можда порусио. Не знам само ко нам је сад главни непријатељ. Е сад си ме скроз матирао. Јес да ниси имао одговор, ал си ми зато рекао да сам исти ко Ружић. Просто си ме укопао и не знам шта бих сада. А ово моје питање, за које стварно мислим да је веома битно, нека се забашури због вишиx циљева, није фрка. Лакше је кад се заборави, што бисмо размишљали о битним стварима? Јеси реторичар, нема шта. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 ...могу само да кажем да сам одахнула прочитавши саопштење нашег патријарха.... Justin Waters, Orthophill, bgpj and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Слажем се у потпуности, са првим а да ли су требали да буду на митингу - Свака им част што су били и што су рекли оно што лично мисле. Тиме су показали своју храброст и величину. Да су политчари и већина народа тако размишљали тј. да смо били једномислени по овом питању, неби смо дошли у овакву кукавну ситуацију. искрено мене су изненадили својом појавом на митингу, и без обзира шта су причали, мислим Таса свакако лупета којешта вазда па ником ништа. Међутим сад после ове медијске хајке на епископе СПЦ заиста је храброст то што су урадили Таса и Фифи . Искрено ја тек сад видим колико ти људи не маре за себе саме . Srdjan, Ignjatije, Crveni Baron and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ови из владе се сви сад јављају, ваљда да утврде да су живи... Crveni Baron, Тања1, Драгана Милошевић and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ови из владе се сви сад јављају, ваљда да утврде да су живи... .smeha. Тања1 and Баба је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Значи званично по "црквеном календару" је почела окупација, митрополит је саранио институције ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Више нећу да гледам Пајтоновце, превазиђени су данас у Србији. Николa, Милан Б, Јефимија Крунић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ивановић Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Свети Синод је у свом саопштењу јасно рекао шта мисли црква о свему томе. Ако је у цркви био молебан за Косово, зашто се мора послије тога ићи на протесте? Колико је тих који су били на протесте данас било у цркви? Требамо ли дасе понашамо по принципу да је на молебну мјесто за јеванђеље, а на митингу треба да се да и политичко мишљење? Када прочитам неки интервју владике Теодосија који је свакодневно на распећу, видим само љубав, вјеру, трпљење, смиреност. Изгледа да би ми ван Косова требали од њега се учимо. Grizzly Adams and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Биће нама чупаво .smesko. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука