Jump to content

Patrijarh: Ograđujem se od svake izjave i činjenja Amfilohija i Atanasija

Оцени ову тему

Препоручена порука

@РадиоКамчатка

Sad mi malopre kaze profesor pojanja kad sam mu poslao link sa ovim Maliluja,

da bi ovom skola i ucenje pevanja samo pokvarilo prirodni osecaj i talenat za pevanje koji mu je Bog dao!

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Ako ja tebi platim (ili ti meni) 15 evra da bereš maline ceo dan, da li sam te "surovo eksploatisao"?

Ti meni platis branje malina 15 evra ceo dan i ja uberem 1 kg malina. Ako ih ti prodas za 30 onda si ili meni drpio 15 evra ili si kupca napravio budalom.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ti meni platis branje malina 15 evra ceo dan i ja uberem 1 kg malina. Ako ih ti prodas za 30 onda si ili meni drpio 15 evra ili si kupca napravio budalom.

Samo ako u toj priči obezvrediš one elemente koji su zapravo najređi: novac, spremnost da rizikuješ novac, organizaciju posla, nalaženje kupca... ako je to sve bezvredno onda si potpuno u pravu.  ;)

• Волим 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Tj. ne postoji mogućnost da prestanem da budem ateista i postanem pravoslavac i vernik SPC.

Ponavljam -  budite sigurni da nema tog udruženja ateista koje može toliko ljudi da odvuče od crkve.

Idi... a ti bas navalio bio da udjes, i taman si bio blizu - kad ono mitr. Amfilohije ti zakloni Boga... e bre, covece... :rolleyes:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...