Дејан Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Može li da se razjasni gde su žene obezvređene? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Ovoliko obezvređivanje ženskog roda nisam očekivala na ovom forumu, bar ne od nekih ljudi... Ne od onih koji se nazivaju hrišćanima... Pa ni u šali... Gde si videla to , ja nisam Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Септембар 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Uh, nema veze, ja sam pogrešno razumela... Svako radi ono što najbolje ume, neko se hvali onim što najbolje (ne)radi, neko Gospodom u dobrim delima svojim. Neko je dobar u 'oranju njiva' neko u negovanju lepote bračne zajednice. Sve ima svoje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 jaooo al smo finiiiii Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Jelena verovatno misli na to da se sa takvim rezonom ucitava zenama da su roboti i robovi svoje pozude pa ako svoje strasi ne udovolje sa muzem moraju nuzno naci alternativu. Sa time se zeni ucitava da je nesposobna za asketstu zrtvu iz ljubavi prema muzu. Mozda muz ima neke psihofizicke probleme pa zato nastaju problemi. Tu se ucitava zenama, potpuno nepravdedno, da ne mogu imati ljubavi za takvog muza i sve ostalo pa i svoje strasti staviti u skroz poslednji plan dok se to sa muzem ne dovede u normalu. Ilicak sta vise tako iz ljubavi biti pored njega ceo zivot. Zato je takva primedba i vise nego nepostena prema zenama a istorija hriscanstva nam itekkako da sijaset primera svetih zena koje su iznele takav podvig. Ivana032, Милан Меденица :) and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 @@Дејан, Ovo je drugi put danas da vadis kestenje iz vatre .smesko. .smesko. .smesko. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Jelena verovatno misli na to da se sa takvim rezonom ucitava zenama da su roboti i robovi svoje pozude pa ako svoje strasi ne udovolje sa muzem moraju nuzno naci alternativu. Sa time se zeni ucitava da je nesposobna za asketstu zrtvu iz ljubavi prema muzu. Mozda muz ima neke psihofizicke probleme pa zato nastaju problemi. Tu se ucitava zenama, potpuno nepravdedno, da ne mogu imati ljubavi za takvog muza i sve ostalo pa i svoje strasti staviti u skroz poslednji plan dok se to sa muzem ne dovede u normalu. Ilicak sta vise tako iz ljubavi biti pored njega ceo zivot. Zato je takva primedba i vise nego nepostena prema zenama a istorija hriscanstva nam itekkako da sijaset primera svetih zena koje su iznele takav podvig. Primera ima raznih,ovde smo se ipak osvrnuli na problem,koji su duhovnici izneli kao najučestaliji.Vladika Nikolaj je govorio da mnogi muževi su bili prepreka ženama ,koje su htele da se posvete Bogu. A i osvrnuli smo se na samo jedan problem i komentarisali,to nije ponižavanje nikoga već realnost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Септембар 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Ili me ori ili me u arendu daj.Ima muškaraca zdravih pravih a neće da obavljaju svoju dužnost,tako da je ,po meni,sasvim ok da žena nađe nekoga ko hoće to da radi. A ti meni lepo objasni šta si ovim mislio, pa ću ti reći šta sam ja mislila. I ono tvoje- redovno 'oranje svoje njive'. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Primera ima raznih,ovde smo se ipak osvrnuli na problem,koji su duhovnici izneli kao najučestaliji. Vladika Nikolaj je govorio da mnogi muževi su bili prepreka ženama ,koje su htele da se posvete Bogu. A i osvrnuli smo se na samo jedan problem i komentarisali,to nije ponižavanje nikoga već realnost. Jeste samo u toj formulaciji uopste nije bilo sroceno ovako kako sada kaze, jedna mogucnsot, nego kao nuzni slucaj koji sigurno sledi. snoozer_11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Ili me ori ili me u arendu daj ,znači ako muž neće da redovno ima seksualne odnose sa svojom ženom,jer ga mrzi i bezobrazan je,onda ima ko to hoće da radi.Pod redovnim oranjem njive sam mislio na redovan seks ,samo sam hteo šaljivo da zvuči Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Jeste samo u toj formulaciji uopste nije bilo sroceno ovako kako sada kaze, jedna mogucnsot, nego kao nuzni slucaj koji sigurno sledi. snoozer_11 ne,nego onako kako biva u najvećem procentu slučajeva... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Септембар 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Ili me ori ili me u arendu daj ,znači ako muž neće da redovno ima seksualne odnose sa svojom ženom,jer ga mrzi i bezobrazan je,onda ima ko to hoće da radi.Pod redovnim oranjem njive sam mislio na redovan seks ,samo sam hteo šaljivo da zvuči E pa nije zvučalo šaljivo. Ni najmanje. Bar meni. I kao što već napisah- ni u šali nisam očekivala poređenje žene sa 'njivom' koju treba redovno 'orati' da bi bračna zajednica funkcionisala. A što se tiče ostalog- ne podržavam tvoje mišljenje. Ako se neko ne razume u braku- iz bilo kojih razloga- to se rešava. A zadovoljavanje izvan braka ne smatram ispravnim načinom. Ako neko ne može da pronađe razumevanje u braku i brak trpi do te granice da se dovede u pitanje njegovo funkcionisanje, zna se šta i kako. Dobri ljudi, ne znam za vas- meni uvođenje treće osobe u ono što je namenjeno za dvoje nije rešenje. Ako nekome to odgovara i druga strana se slaže- e to je već njihova stvar. A kakav će to ishod imati... pa saznaće svako ko se odluči za taj put. Ivana032, СИНОВИ СЛОБОДЕ and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 ne,nego onako kako biva u najvećem procentu slučajeva... Samo sto to nije tako u najvecem broju slucajeva. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Ili me ori ili me u arendu daj ,znači ako muž neće da redovno ima seksualne odnose sa svojom ženom,jer ga mrzi i bezobrazan je,onda ima ko to hoće da radi.Pod redovnim oranjem njive sam mislio na redovan seks ,samo sam hteo šaljivo da zvuči Eto vidis da prica stoji na laznoj dilemi. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Септембар 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Eto vidis da prica stoji na laznoj dilemi. 1312_womens Da... mrzi ga i bezobrazan je... clap -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука