Милан Меденица :) Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Tema je zaista široka,primera mnogo ,kod nekoga možda je primarnno i preovladavaju suptilnosti koje si naveo a kod nekog ona latinska poslovica,tvrd penis =mir u kući... наиме, то је скаредан одговор на пословицу која гласи vinum bonum, pax in domum - добро вино, мир у кући. при том се не мисли ни на вино, већ на истините и чисте односе, јер у вину стоји истина кад развеже језик. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Да не одем превише у интимне детаље, али за "мир у кући" слушај пражљиво жену, посматрај. Ми смо мушкарци веома површни када је вербална комуникација у питању, не знамо да слушамо ни да препознамо невербалну. А одатле долази "добро вино". malina :), Милан Меденица :), Драгана Милошевић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Да не одем превише у интимне детаље, али за "мир у кући" слушај пражљиво жену, Mhm,prosečno izgovara 15 000 rečenica po danu,slušaj je ti pažljivo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Mhm,prosečno izgovara 15 000 rečenica po danu,slušaj je ti pažljivo Samo se ti vodi tom logikom greengrin greengrin greengrin Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1346768403' post='704101] наиме, то је скаредан одговор на пословицу која гласи vinum bonum, pax in domum - добро вино, мир у кући. при том се не мисли ни на вино, већ на истините и чисте односе, јер у вину стоји истина кад развеже језик. Obično kad neko pijan razveže jezik,raspadaju se prijateljstva ,dobri odnosi,jer svako kaže ono loše što drži u sebi,kažem uglavnom, ne generalizujem! Dakle,nema tu mira u kući. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Mhm,prosečno izgovara 15 000 rečenica po danu,slušaj je ti pažljivo Разумем те потпуно... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Spustite se malo na zemlju,vidite šta žena lepo kaže,sve je to lepo osećanja,pažnja ali da li ostati u vezi kad škripi u seksu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Е па сад, ја нисам рек`о само да седиш и слушаш ко баба нека... Само да не можеш увече да надокнадиш што си пропустио у току дана. А ако ниси пропустио дању, онда нећеш ни ноћу. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Slažem se sa tobom u svemu što se tiče tih sentiša,osvrnuo sam se samo na onu stvar koja je veoma bitna ali to ne znači da sam negirao sentiše. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Obično kad neko pijan razveže jezik,raspadaju se prijateljstva ,dobri odnosi,jer svako kaže ono loše što drži u sebi,kažem uglavnom, ne generalizujem! Dakle,nema tu mira u kući. аман, како ти стручно залуташ није нико ни поменуо да се алкохолишеш да би то могао нит је вино у питању, већ вино као појам симболише истину као темељ добрих односа - отвореност, вербализовање и решавање проблема. Natasa. and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Da mi sad nisi rekao umro bi a ne bi znao. Vino,kao temeljistine i mira prihvatam samo ako je simVol Ne sviđa mi se poslovica ,sviđa mi se ova sa penismo,nema tumačenja sve je jasno a i istinito Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Da mi sad nisi rekao umro bi a ne bi znao. Vino,kao temeljistine i mira prihvatam samo ako je simVol Ne sviđa mi se poslovica ,sviđa mi se ova sa penismo,nema tumačenja sve je jasno a i istinito најзад видиш да ти не треба вино да кажеш свој мир клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 Ако је одличан секс основа брака, а занемаривање тих брачних обавеза добар повод за превару или развод брака, онда се ја чудом не могу начудити данашњем свету, који у великом броју случајева има односе пре брака, зна шта га може чекати по питању сексуалних односа, зна могућности свог партнера и опет вара и разводи се. Ту је проблем много већи и дубљи. Шта треба да раде људи када зађу у године и кад жеља за сексуалним односима крене да слаби, на крају је и нестане? Ако је све у тврдоћи работе и ако је све само и само у томе, онда се питам на основу чега опстају бракови ових људи када прекину сексуално општити? А ово што монаси некад препоручују уздржање, јесте осетљиво питање, али ни мало лоше кад се боље човек замисли. Храна која се сваки дан једе зна да се огади. Лепо је, слатко је када се супружници пожеле једно другог. Зато је уздржање корисно некада, али увек у сагласности супружника, никако на своју руку. w.a.mozart, Милан Меденица :), DankaM and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 поготово не наврат нанос malina :) је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2012 aman seks nije osnova braka. I u braku se mnogo toga i precuti,proguta ,uvek se otkrije neka nova osobina onog drugog. To je bracni jaram :0104cheesy: :0104cheesy: 11122 :0912_sport: :0912_sport: :0912_sport: :0912_sport: Ivana032 је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука