Jump to content

Ban žali zbog Marša na Drinu, Jeremić tvrdi: pogrešno shvaćeno

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

E sad je pitanje šta biraš. Play with brain or play with muscle? Ti si izgleda izabrao ovo drugo. Ali da li si shvatio da ih na taj način ne možemo podeiti istorija ti je svedok.

Није увек паметно бити слабић. А колко контам, немаш довољно искуства да видиш колико је битно да те поштују и да те не сматрају отирачем. И за то ти треба мозак, да би сконтао и одиграо на тај начин, а да се опет нико битан не увреди.

То смо постигли.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Не треба се свога стидјети, а они који се буне имају разлог јер су им преци били шуцкори који су заједно са Аустријанцима чинили злочине над Србима.

И ко мало прогугла може наћи неке рок групе са енгеског говорног подручја које су изводиле ову пјесму 60'их година прошлог вијека.

Подели на овим сајтовима

Не треба се свога стидјети, а они који се буне имају разлог јер су им преци били шуцкори који су заједно са Аустријанцима чинили злочине над Србима.

И ко мало прогугла може наћи неке рок групе са енгеског говорног подручја које су изводиле ову пјесму 60'их година прошлог вијека.

I opet kažem nije problem u tome. Niko to ne spori. Samo kažemo da je ovo loš politički potez. Što bi Zvonko rekao

Овде се Јеремићу Вуче сам наместио...
Подели на овим сајтовима

То важи када те неко провоцира и имаш могућност да се одбраниш.

Овде се Јеремићу Вуче сам наместио...

А како се то наместио? Тиме што је радио свој посао и промовисао своју земљу? Не контам, шта је требало да ради, да види мишљење свих који би се икада могли увредити да случајно УН не добије још једно писмо, пошто ће ово да буде посебно примећено међу ових пар хиљада које добијају сваког дана? Значи, ти кад год нешто радиш, прво гледаш и размишљаш ко би све могао да има проблема са твојим ставовима, па тек онда делујеш?

Ако је тако, онда молим те промени мишљење о либерализму, вређа моје погледе на свет. Обзиром на твој поглед на ову ситуацију, сигуран сам да ћеш да уважиш, јер бих у супротном могао да ти замерим :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Па тако мора, не може другачије. Посебно што је Србија већ на лошем гласу (оправдано или не - то је сад небитно) и имамо пуно неспоразума са околним државама. Не знам шта ту није јасно...

Значи тамо је морало све да буде о цвећу и лептирићима. Какав бре Марш на Дрину...

Bilo šta da je svirano, našli bi se neki bukači i profesionalne žrtve da nađu neku zlu nameru (nisu samo Bosanci takvi, to je bolest celog Balkana, pa i nas na kraju krajeva). To što kažeš je u principu tačno, ali linija negde mora da se povuče. Ako u susedstvu puni stadioni zighajluju Retardsonu i njegovim 'domovinskim' pesmama, je l' sad ispade svetski problem da se odsvira u Njujorku pesma nastala 80 godina pre rata u Bosni?

A da li je Vuku Jeremiću na pameti bilo da sve ovo može da mu posluži za ličnu promociju? Lično bi me čudilo da to nije slučaj, ali to opet ne menja debilizam ovakvih saopštenja...

Подели на овим сајтовима

Ja ne razumem vezu izmedju marsa i Srebrenice !? Po takvom rasudjivanju mogli bi biti uvredjeni citavim koncertom koji je izveden, jer Srbi pevaju dok porodice nastradalih tuguju, nonsens sto bi rekli ovi iz SAD-a.

Хоће да вјечито буду у позицију "жртве"...пуна им уста Сребренице, Сребренице...подмукли су, и само да се некоме жале за "зле Србе".

Подели на овим сајтовима

Немам појма, мени је само жао да су нас опет насамарили... Јасно да је то све безвезе и да та песма нема никакве везе са 90-тим, али мора да се пази какав се утисак остави јер се то после тешко поправља. Остаће само "опет ови Срби праве проблеме"... У западној култури не смеш никако да будеш "troublemaker", ако те бије такав глас угасио си га. Заслужено или незаслужено, то није битно.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Nema to veze sa Zapadom,to su muslimani iz bosne.Ljubomora,nista dugo,vec vidjeno.

Није у томе проблем, проблем је што је довољно да и друштво голубара из неког села у федерацији БИХ  пошаље протестно писмо и нама одмах прете прстом. Једноставно, људи нас не желе у свом друштву, досад би то и шимпанза схватила.

Подели на овим сајтовима

У Бечу  1987 ... .smesko.

http://www.youtube.com/watch?v=V6J0wAtzXTs

Шедоуси 1966... .smesko.

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Zapad voli beskicmenjake,a mi to nikako nismo.Da je cijeli koncert imao repertoar ABBE i John Lennon-a onda se niko ne bi bunio,ali bi tada Srbi bili sasvim ravnodusni i ne bi nam bilo puno srce kao sto je bilo kad smo culi Mars na Drinu.Volimo da prkosimo,priznali to ili ne,ali nek i oni priznaju da treba imati i srce za tako nesto.

Ma Ban je uzivao u Marsu,naaplaudirao se posteno. 0506_music  0122_tuk

• Волим 1

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Hej, rajo, našao sam te Turke! Inače ako niste znali Turci imaju najstariju vojnu muziku na svijetu. Hrišćani su svoje vojne kapele i orkerstre potom napravili po ugledu na njih. S ovim su oni išli pod Beč! Ovo je u Olomoucu, u mom kraju.

Turecká vojenská hudba

http://youtu.be/oZjKQB4Kqc4

Koja grmljavina! Ti već onda znali šta je psihološka borba, hahaha!

Záznam vystoupení Turecké armádní kapely (nejstarší na světě)

na Dnech maršála Radeckého v Olomouci 3. 9. 2011. Zkrácený sestřih.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...