Jump to content

Ban žali zbog Marša na Drinu, Jeremić tvrdi: pogrešno shvaćeno

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Zayron стој! Брисаћу тако ми чукундеде врача. :)

Inače sve one koji su ostali bez ikakvog dojma od igre mog čuktndede vrača

treba upoznati s igrom moje čukunbabe vračare, valjda to malo pripomogne:

Dubočke rusalje * Rusallias -- Women's Trance Ritual

http://youtu.be/ct949VnvqOs

Dubočke rusalje, običaj padanja u trans na Duhove u vlaškim selima Zvižda: Dubokoj, Neresnici, Voluji, i drugim. Odlomak iz etnografskog filma »Plutonovo carstvo u Homolju« koji je snimljen 1971. godine po scenariju profesora etnomuzikologije, dr Dragoslava Devića. *

Подели на овим сајтовима

bravo za viva vox i vuka jeremica. siguran sam da su svi gledaoci uzivali.

e sad sto se muslimani i hrvati trude da na svakom koraku oblate srbe, srbiju i republiku srpsku, pa to su njihovi kompleksi.

To se recimo ja s tim ne slažerm, navedi mi koji su to sve muslimani i Bošnjaci i Hrvati oblatili Republiku Srbiju i RS osim tih koji su napisali taj protest. Navedi mi njihova imena. Ako se neko odvaži pisat u ime nekoga, nekih drugih ljudi, to još uopšte ne znači da se svi oni s tim slažu. I ja bih mogao napisati ovdje u Češkoj svašta nešto u vaše ime, takvih "Markovih konaka" u ime Srba dakle kad bih to htio i to na češkom i na slovačkom a i na poljskom. A ne morate se vi s tim kao Srbi i Srpkinje uopšte ni slagati, a ni protestovat ustvari ne budete jer o tome uopšte ništa nećete ni znati niti to možete kako saznati. Šta s tim onda?

Подели на овим сајтовима

Ali i hrvati i muslimani se zaista trude da oblate Srbiju na svakom koraku,u to blacenje racunam i ovakve idijotske note UN-u i svojatanje Srpskog nasledja.

Bosanski muslimani mogu da se bune do mile volje,ali kad si jednom sunecen ne mozes ponovo biti nesunecen.

Boga mu,pa ovo zvuci skoro kao poslovica neka .smesko.

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

Ali i hrvati i muslimani se zaista trude da oblate Srbiju na svakom koraku,u to blacenje racunam i ovakve idijotske note UN-u i svojatanje Srpskog nasledja.

Bosanski muslimani mogu da se bune do mile volje,ali kad si jednom sunecen ne mozes ponovo biti nesunecen.

Boga mu,pa ovo zvuci skoro kao poslovica neka .smesko.

Vas voza paranoja, koji to Hrvati hoće da oblate Srbiju, Srbija je dovoljno oblaćena sama sobom sa svake strane da je ni ne treba nešto posebno blatit, ponižena svuda i uskraćena na svim svojim suverenim pravima, prijeti joj vojvođanski separatizam, sandžačka iredenta, Kosovo je već davno izgubljena stvar. Evropa joj ništa ne obećava a previše traži. Ne rađate se, natalitet Srba je mizerni, u crkvu na liturgiju ne hodate, samo ste formalno, nacionalno vjernici, hrišćani  i pravoslavci. Tako blatite sami sebe da drugi to ni ne stižu i kad bi to ne znam kako htjeli. Rađe porazmišljajte o tom.

Подели на овим сајтовима

Vas voza paranoja, koji to Hrvati hoće da oblate Srbiju, Srbija je dovoljno oblaćena sama sobom sa svake strane da je ni ne treba nešto posebno blatit, ponižena svuda i uskraćena na svim svojim suverenim pravima, prijeti joj vojvođanski separatizam, sandžačka iredenta, Kosovo je već davno izgibljena stvar. Evropa joj ništa ne obećava a previše traži. Ne rađate se, natalitet Srba je mizerni, u crkvu na liturgiju ne hodate, samo ste formalno, nacionalno vjernici, hrišćani  i pravoslavci. Tako blatite sami sebe da drugi to ni ne stižu i kad bi to ne znam kako htjeli. Rađe razmišljajte o tom.

Rece nam ga ti........onako u brk  :O :)

Подели на овим сајтовима

Vas voza paranoja, koji to Hrvati hoće da oblate Srbiju, Srbija je dovoljno oblaćena sama sobom sa svake strane da je ni ne treba nešto posebno blatit, ponižena svuda i uskraćena na svim svojim suverenim pravima, prijeti joj vojvođanski separatizam, sandžačka iredenta, Kosovo je već davno izgubljena stvar. Evropa joj ništa ne obećava a previše traži. Ne rađate se, natalitet Srba je mizerni, u crkvu na liturgiju ne hodate, samo ste formalno, nacionalno vjernici, hrišćani  i pravoslavci. Tako blatite sami sebe da drugi to ni ne stižu i kad bi to ne znam kako htjeli. Rađe porazmišljajte o tom.

Ha,vidis,Srbija NIKADA nece prihvati vase optuzbe jer su one samo lazljiva propaganda koju podrzava mocna manjina na celu sa USA.

Pljunuli ste u lice jednom celom miroljubivom narodu i izvrsili pravi pravcati genocid nad Srpskim narodom.Za nas ugled u svetu nisu odgovorni nasi postupci vec medijski lansirani fabrikati.

E vidis,posto je to tako,ja se nadam da ce i mnogo posle mog vremena moj narod zapamtiti sve i vratiti sa kamatom-po zasluzi,i bosnjacima tzv,i siptarima i hrvatima.

Nista licno .smesko.

A sad,maestro,molicu lepo-Mars na Drinu.... thank_you777

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

Ha,vidis,Srbija NIKADA nece prihvati vase optuzbe jer su one samo lazljiva propaganda koju podrzava mocna manjina na celu sa USA.

Pljunuli ste u lice jednom celom miroljubivom narodu i izvrsili pravi pravcati genocid nad Srpskim narodom.Za nas ugled u svetu nisu odgovorni nasi postupci vec medijski lansirani fabrikati.

E vidis,posto je to tako,ja se nadam da ce i mnogo posle mog vremena moj narod zapamtiti sve i vratiti sa kamatom-po zasluzi,i bosnjacima tzv,i siptarima i hrvatima.

Nista licno .smesko.

A sad,maestro,molicu lepo-Mars na Drinu.... thank_you777

Najgora stvar od svih tih je ta što se ne množite već nestajete kao narod. A tu vam je kriva USA, to su vam krivi Hrvati, Šiptari ili ko? S kamatom budete vratili prvo sebi a potom svima kad bude viša stopa nataliteta od stope mortaliteta i kad vaš grafikon prirasta stanovništva bude išao k plus a ne k minus vrijednostima. To ne uradi niko umjesto vas a ni za vas. Samo vi sami. Šta si sami ne uradite, ne uradi to ni niko drugi za vas ili umjesto vas.

Stvoření světa - Milujte se a množte se

http://youtu.be/P8qkJXxGVLw

Volite se i mnižite, učte se tablicu množenja!

Подели на овим сајтовима

Nisi daleko od istine, za sve sto si rekao! Ne mogu da kazem da je sve istina i onako boli....mozda je nasa istina jos gorca.. :(:)

Slićna je situacija i u Evropi, ali opet to nije sve tako dramatićno loše. Hitler je to pokušao rješit "rasplodnicima", takvim može se reći slobodno javnim kućama gdje su arijski vojnici ostavljali svoj podmladak arijskim ženama koje ih nisu ni poznavali ali zbog svog arijevskog nacionalsocijalističkog poslanja su to radile vrlo rado. Drugi problem je taj moralni, moram li ja kao hrišćanin koji si je svjestan toga kakva je situacia s poslom i stanovanjem u Evropi imati 10 djece ako mogu imati samo 2, 3 ili 5 i da li ću se zaista odlučiti da ih imam 15 samo zato što ih neko ima 5, 10 kako ne bih u svojoj vlastitoj zemlji bio demografski pregažen, minorizovan, obespravljen i izguran na društveni rub. Izgleda da će se to u Evropi rješavati pravno a ne demografski, ne znam tačno kako ali čini mi se da će tako biti. Inače Evropa onakva kakva je sada može propasti.  Možda nekim ograničenim ili privilegovanim građanstvom, nešto u tom stilu, neće svako imati prava na baš sve, prava domorodaca će biti zaštićena zakonom. Već se na tom radi i ovdje u Češkoj i svuda drugdje.

Подели на овим сајтовима

Evropa si iz srpskog Kosova počinje uzimat poučeni, uči se iz njega o tom šta može ubrzo snaći i nju. Naročito se uče iz tog ove postkomunističke zemlje kao Mađarska, Češka, Slovačka i Poljska koje još nije snašlo i zadesilo to što Njemačku, Francusku ili Veliku Britaniju. Izgleda da si od Kosova poučeni na žalost nije uzela jedino Srbija sama, za to je valjda bilo već prekasno. To što je snašlo, snašlo je bivše kolonijalne i neokolonijalne zemlje. Kolobijalnim su bile Velika Britanija i Francuska a neolokolonijalna je ustvari Zapadna Njemačka poslije SR Njemačka koja nije profitirala toliko baš iz tog klasičnog geografskog kolonijalizma već iz ekonomskog, njima su kmetovi sami dolazili "na noge" u njihove tvornice.

Подели на овим сајтовима

Geografski = imperijalni kolonijalizam, na to sam mislio. Pakistanci, Indijci i Sikhi u Veliku Britaniju i Alžirci, Vijetnamci i Kambodžanci u Francusku su tada dolazili ustvari kao njihovi građani.

Подели на овим сајтовима

Баш треба да се осврнемо и размислимо. Јер да људи имају зле намере обично се научи првог дана у вртићу, па човек научи да живи са тим, буде опрезан итд. Не знам стварно шта нама треба да стално правимо исте грешке. Не можеш ти да будеш "добронамеран" и да мислиш да ће сви да ти посипају пут латицама. Не знам стварно шта је Јеремић мислио... Па нормално је да ће бити оних који ће тражити најмањи разлог да га нападну. 

A zasto bi mi uopste trebali da brinemo o tome da li se nekome dopada ili ne nasa pesma? Kome se nbe svidja ne mora da slusa. Kome smeta-njegov problem, Rusima se dopada i nisu se zalili.. Eto . vazniji su oni i njihovo misljenje od misljenja Bosnjaka na primer.

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

А кад смо крварили у Великом рату уз ту песму за целу Европу није било проблема, а сада проблеми...  А као што негде рекох: ако су се "Бошњаци" (део њих) пронашли у песми јер су ратовали на страни Аустрије у истом рату, шта да им радим...  Ко губи има право да се љути...

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Zapravo su najveći problem napravili mediji... koji su u naslovima proizvoljno interpretirali prilično (diplomatski) odmerenu izjavu Munovog portparola... i naveli da su se UN izvinile zbog puštanja srpske nacionalističke pesme iako nigde u toj izjavi ne stoji nikakvo izvinjenje niti karakterizacija kakva je to pesma... portparol je samo rekao da je Munu žao što su neki ljudi bili uvređeni tom pesmom i da Mun nije znao o čemu je pesma i u kakve svrhe je ranije bila korišćena...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...