Odahviing Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Ali meni nije jasno kako ovo neko ko sebe naziva političarem nije mogao da predvidi. Ovo je totalni promašaj, misli pesma je odlična i ja je volim, ali da li je trebala da se pusti? NE. Proslavu posvetio onima koji sanjaju o svetskom miru. I pusti ratnu pesmu. za očekivati je da oni koji upravo potpomažu otimaju dela teritorije, kažu bravo svaka čast. Da li mi uopšte imamo i jednog pravog političara ovde u srbiji??? Justin Waters, sqny and Silence је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 И зато на овакве ствари не треба да се осврћемо. E vidiš kada bi ti poslao privatnu poruku u kojoj bi ti napisao ko zna šta. Ti se verovatno ne bi osvrto na potuku nekog tamo ateiste koga inače uopšte ne poznaješ. Ali kada bi te isprozivao ovde na forumu. Da li bi mi odgovorio? Naravno da bi. Ne bi tek tako dozvolio da ti umištim ugled i reputaciju. Pa ne bi trebalo ni Srbija (koliko god da je ta reputacija mala) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Ali meni nije jasno kako ovo neko ko sebe naziva političarem nije mogao da predvidi. Ovo je totalni promašaj, misli pesma je odlična i ja je volim, ali da li je trebala da se pusti? NE. Proslavu posvetio onima koji sanjaju o svetskom miru. I pusti ratnu pesmu. za očekivati je da oni koji upravo potpomažu otimaju dela teritorije, kažu bravo svaka čast. Da li mi uopšte imamo i jednog pravog političara ovde u srbiji??? Ja milslim da baš paradoksno ratne pjesme najbolje mogu ustvari najbolje dokumentovat, pokazati i dokazati našu tu potrebu za mirom. Naročito ako su već istorijske i nisu neke novokomponovane kao ove nove na svim stranama štio su se objavile. Tamo je samo ta posljedna bila ratna i to je sasvim dovoljno, treba se znati šta je rat i da donosi svakom veliko trpljenje. Ja to nisam shvatio kao nekakvu propagandu.Miaslim da je bila i Tamo daleko, ta je isto ratna, pa zašto se nisu pobunili protiv nje? Kad oni, Bošnjaci budu imali koncert nek tamo mirne duše stave Nizamski rastanak, mene to neće uopšte uzbuditi. Брка Јовановић and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Ja milslim da baš patadoksno ratne pjesme najbolje mogu ustvari pokazati i dokazati našu tu potrebu za mirom. Naročito ako su već istorijske i nisu neke novokomponovane kao ove nove na svim stranama štio su se objavile. Ali da li je politički dobar potez pustiti pesmu koja će kasnije dati povod zlonamernim ljudima(državama, kako god) da nas napadnu sa svih strana. A tamo nisu svi naši prijatelji čak je njih veoma malo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Не ради се о томе како нас неко види, него о нечијој злој намери, која би постојала без обзира шта неко одавде урадио или не урадио. Не ради се о некоме ко нас види први пут и каже да смо лоши или зли или смрдимо, него о некоме ко нас минира и поткопава где год му се пружи прилика. И зато на овакве ствари не треба да се осврћемо. Баш треба да се осврнемо и размислимо. Јер да људи имају зле намере обично се научи првог дана у вртићу, па човек научи да живи са тим, буде опрезан итд. Не знам стварно шта нама треба да стално правимо исте грешке. Не можеш ти да будеш "добронамеран" и да мислиш да ће сви да ти посипају пут латицама. Не знам стварно шта је Јеремић мислио... Па нормално је да ће бити оних који ће тражити најмањи разлог да га нападну. Како смо ми Срби толико наивни да стално очекујемо да живот буде "фер". Прва лекција у животу је - живот није фер. И Христос каже - будите мудри као змије и безазлени као голубови. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=V6J0wAtzXTs greengrin Aко Аустријанцима није сметало 87-е што би данас неким босанцима сметало??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брка Јовановић Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Мог чукундеде брат Филип је погино, а деда Бошко био тешко рањен баш у тој битци, на Дрини, а вероватно су и ваши учествовали, с тим у вези оћу да каже, сигуран сам да се наше деде тамо нису борили за рат, већ напротив борили су се за мир и слободу! А кад ти је рат наметнут ко што је нама био, нема другог излаза сем борбе. Да ми често не схватамо у потпуности како на нас други гледају и то јесте истина, али овде је у питању чиста зла намера да се поквари утисак. Уз то они нису певали Бају малог книнџу, него су певали само мелодију марша на Дрину, нису ни речи изговарали, песме која је из времена кад су и муслимани били у Младој Босни! И свака даља дискусија је излишна. Таша, Лидија Миленковић, Rašo and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Мог чукундеде брат Филип је погино, а деда Бошко био тешко рањен баш у тој битци, на Дрини, а вероватно су и ваши учествовали, с тим у вези оћу да каже, сигуран сам да се наше деде тамо нису борили за рат, већ напротив борили су се за мир и слободу! А кад ти је рат наметнут ко што је нама био, нема другог излаза сем борбе. Да ми често не схватамо у потпуности како на нас други гледају и то јесте истина, али овде је у питању чиста зла намера да се поквари утисак. Уз то они су певали само мелодију марша на Дрину, песме која је из времена кад си и муслимани били у Младој Босни! И свака даља дискусија је излишна. Ja mislim da niko to ne spori što ti kažeš. Mi govorimo koliko je ovo politički dobra odluka od strane Vuka, što BTW nije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Баш треба да се осврнемо и размислимо. Јер да људи имају зле намере обично се научи првог дана у вртићу, па човек научи да живи са тим, буде опрезан итд. Не знам стварно шта нама треба да стално правимо исте грешке. Не можеш ти да будеш "добронамеран" и да мислиш да ће сви да ти посипају пут латицама. Не знам стварно шта је Јеремић мислио... Па нормално је да ће бити оних који ће тражити најмањи разлог да га нападну. Како смо ми Срби толико наивни да стално очекујемо да живот буде "фер". Прва лекција у животу је - живот није фер. И Христос каже - будите мудри као змије и безазлени као голубови. И ми сад треба стално да играмо на врховима прстију да не бисмо неког случајно увредили? Мислим, наравно да не треба да будеш кретен и гураш људима прст у око, али ти кажеш да ми у свему што радимо увек прво треба да размислимо о свакој доконој будали на овом свету која би на с и без тога нападала? Таша, -Владимир-, Брка Јовановић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Ovdje imamo u Češkoj u Hradec Kralovem svake godine međunarodni takav festival vojne limene glazbe i vojnih orkestara. Nikoga recimo nije nimalo pobunilo kad su došli turski askeri i u istorijskim uniformama i sa istorijskim instrumentima odsvirali perfektno uvježbano marševe i to u pokretu s koreografijom s kojima su išli ustvari u osvajanje Evrope. Danas je 2013 a ne 15. vijek. Stvar istorije i kulture. Isto tako sam nešto slično doživio u Vittoriu Venetu iznad kojeg su se po južnotirolskim Alpama mordovali Italijani i Austrijanci tako neljudski i krvnički da je to nešto neopisivo. A danas u tom istom muzeju stradanja italijanskih vojnika karte, ulaznice prodaje italijanska Austrijanka iz Južnog Tirola. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Па тако мора, не може другачије. Посебно што је Србија већ на лошем гласу (оправдано или не - то је сад небитно) и имамо пуно неспоразума са околним државама. Не знам шта ту није јасно... Значи тамо је морало све да буде о цвећу и лептирићима. Какав бре Марш на Дрину... Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Ja milslim da baš paradoksno ratne pjesme najbolje mogu ustvari najbolje dokumentovat, pokazati i dokazati našu tu potrebu i volju za mirom. Naravno u prikladnom kontekstu podane, kad ih je tamo par u cijelom tom repertoaru. Meni to izgleda da tim onda kažemo kako to mislimo ozbiljno jer znamo kako nam je bilo u sličnoj situaciji. I izgleda mi to iskrenije i autentičnije od nekakve glume i brige za tim šta će drugi reći ako otpjevamo to ili ono. Narode treba prihvatiti takvim kakvim su u cjelosti, a svi narodi su iskusili šta je rat i šta su ratna stradanja. To mi onda izgleda iskrenije i ozbiljnije. Срђан Шијакињић, Брка Јовановић, pink panter and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Требали су пјевати овима који се буне, Марш из Босне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Не слажем се. Док себе не поштујеш, ни други те неће поштовати. Овакве протесте и овакве протоколарне одговоре на њих УН добијају и издају сваког дана, то је вест једино овде, јер новинари појма немају о томе како УН функционише. Али овај снимак ће на сајту да остане стално и ови амбасадори ће утисак да понесу за цео живот. Пси лају, каравани пролазе. Кад би се караван заустављао због сваког пса који лаје, брзо би се заглавио у блату. Доста смо учинили да се помиримо, и више него што би било ко на нашем месту учинио. Ако неко неће, његов проблем, временом ће да схвати да ли смо му потребни или не. Треба бринути о сопственим интересима. А ова изврсна промоција је један од начина. -Владимир-, Calabria, GeniusAtWork and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 E sad je pitanje šta biraš. Play with brain or play with muscle? Ti si izgleda izabrao ovo drugo. Ali da li si shvatio da ih na taj način ne možemo podeiti istorija ti je svedok. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука