Jump to content

Ban žali zbog Marša na Drinu, Jeremić tvrdi: pogrešno shvaćeno

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Odličan video, moram vam pokazat - može i ovdje na ovoj temi. kad već pričamo o marševima, vojskama i takvim stvarima.

Sprzymierzeni - Wielka POLSKO (Official)

http://youtu.be/aT1q5QeRdWM

Utwór wykonany przez Szczecińską grupę Sprzymierzeni, piosenka nagrana z okazji 92 rocznicy odzyskania przez Polskę niepodległości. Czyli dokładnie rok temu, dzisiaj utwór ten doczekał się ''teledysku''. Proszę przesyłać link DALEJ! Polska BHO !

Подели на овим сајтовима

Nije mi jasno zasto su se Bosnjaci bune zbog pesme "Mars na Drinu". Meni bi bilo logicnije da su se ljutili Austrijanci i Nemci. Stvarno ne razumem te ljude.  .mislise.

Ma to ti je ko ono: "Dobro jutro Ilija!" - "Evo mene iz mlina"

Ko lud i zbunjen, javlja se uvijek neko koga se to ne tiče, hahahaha.

Lud zbunjen normalan Dino Mujkić Ćevabdžinica

http://youtu.be/RZf0b2EAbyA

Lud zbunjen normalan Dino Mujkic Cevabdzbinica

Sva Prava pripadaju Baba Film Nova tv FTV

Подели на овим сајтовима

Jedna vrlo zanimljiva zajednička poljsko-srpsko-rusko-češka stvar.

Idę Bandą, Lecę Łukiem

http://youtu.be/FgbIB5m2x-w

Firma (Poland) feat Komplex (Serbian), Berezin (Russia), Orion (Czech) - Idę Bandą, Lecę Łukiem

Подели на овим сајтовима

Daniel Landa - Slovanská bouře

Lepo,ja volim da slusam Danijela Landu,mada on je kod nas gotovo nepoznat.Imam cak i omiljenu pesmu od njega .smesko.

Sto se tice naseg Marsa na Drinu.Mozda postoji mogucnost da postane i vrlo popularna svetska numera jer i za Mars na Drinu i za Radecki mars publika tapse u ritmu,a to ljudi vole,tj. vole numere koje su mocne i u kojima i oni mogu ucestvovati i doprineti pri izvodjenju.A nas Mars na Drinu je sto se toga tice......do jaja .smesko.

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

Zayron!

Значи ново правило - не смеш да поставиш два или више одговора за редом, ок? :)

Pa što ne pišete, otpašće vam ruka šta? Tako mladi a mrzi vas pisat. Idem ja u frigorifero po pivo, tako da vi stignete nešto napisat.

Подели на овим сајтовима

Idem puštat muziku na onom svom kanalu (postu) KOKO - komentari iz kokpita, ko hoće neka sluša i prida slobodno nešto svoje tamo šta mu na pamet padne, slike, videa, tekstove, napiše nešto etc. etc. a tak dale a tak dale, atd. atd. hahahaha. takva DJ parta. Tamo važe moja anarhopravila, prvo pravilo - nema nikakvih pravila, drugo pravilo - pogledaj prvo pravilo, ahahahaha.

t1253

Подели на овим сајтовима

Znam da se zanimaš o avijaciju, kao i ja ali ja nažalost nemam za nju više vremena pa mislim da su bili nekakvi akrobatski piloti iz Srbije kod nas u Češkoj na aeromitinzima pa usput pogledam i informacije i tome

Извињавам се што је мој одговор "ван теме", али ако модератори дозволе да одговорим Заурону... То је био  CIAF У Брну 2011. године...

img00052.jpg 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...