Jump to content

Фотографија дана

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 340
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 3 weeks later...

@Ayla  Nisam mislio da je na ovoj fotografiji reka. :D :D Nego se secam zanimljivih informacija iz 3. razreda osnove o Tari, kad smo kampovali tamo. Bilo je 4 pojedinosti po kojima je specificna, Omorika Panciceva, najkraca reka Godina, ne moze se snimiti odozgo zbog specificnosti reljefa i 4. hm, moram razmisliti ne mogu da se setim. :D :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Nikola Stojanovic рече

@Ayla  Nisam mislio da je na ovoj fotografiji reka. :D :D Nego se secam zanimljivih informacija iz 3. razreda osnove o Tari, kad smo kampovali tamo. Bilo je 4 pojedinosti po kojima je specificna, Omorika Panciceva, najkraca reka Godina, ne moze se snimiti odozgo zbog specificnosti reljefa i 4. hm, moram razmisliti ne mogu da se setim. :D :D

Neka bude jezero Perućac to četvrto... nemoj lupit što, kumim te Bogom. 0703_read

Подели на овим сајтовима

@Ayla   :D :D <3 

,,Na svet sam došao sličan ljudima
koji na srcu nemaju ljusku.

I sve sam menjao u grudima
za jednu pesmu dobru i ljudsku.

U nebo sam se sunovratio.
Sa svima sam se vlažno ljubio.

I kome treba, nežnost vratio.
I kome treba, bol izgubio.

Šta sam to imao od života?
Nečiju kosu… Nečiju ruku…

I jedno srce ustreptalo.
I dva-tri osmeha tiha i prosta.

Sve je to ponekad tako malo.
Sve je to, videćeš, sasvim dosta." 
Miroslav Mika Antić

1534484_626423510786004_2406361269258414876_n.jpg

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...