SrrX91 Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Па, мислим, шта уопште рећи о таквој особи, да не кажем жени? Да се разумемо... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Помилуј ме, Боже, по великој милости Својој и по обиљу милосрђа Свога очисти безакоње моје! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Ко о чему..... snoozer_11 Искуство нас учи да свако највише прича о ономе што му недостаје. Ко нас је на жалост настала нека нова пракса, да пред сваки празник , поред оних што честитају и желе добро, има и оних који се надмећу у пљувању по Христу. Срђан Ранђеловић and SrrX91 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Јелена Карлеуша и Атеисти Србије, има ли природнијег споја? Исидора Симанић, Kolega2357, Таша and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Жрулзззнет "ЈК запалила косу уместо бадњака! израшће нова или ће је купити" Срђан Ранђеловић, Ignjatije, RYLAH and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SrrX91 Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Не знам ја шта да кажем о њој... Мислим, и она је људско биће (колико јој је остало у њој и на њој онога што је природно и људско) и сама је свесна да она са тим што се противи вери Христовој и што покушава да 'пљује' и да вређа вернике сама од себе прави будалу, да не кажем кретена И сви они који јој верују то што пише и говори падају ниско и тако себе покопавају мислећи да се уздижу изнад свих нас Толико од мене, неко моје мишљење Помилуј ме, Боже, по великој милости Својој и по обиљу милосрђа Свога очисти безакоње моје! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Јелена Карлеуша и Атеисти Србије, има ли природнијег споја? Vec vidim da je pocasni gost na sledecoj tribini RYLAH and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 E meni kao ateisti je muka kada vidim da nas ovako neko predstavlja.... Milan Nikolic, Миљан Крстић, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Подсетимо се: http://tracara.com/wp-content/uploads/2011/01/JK2.jpg Рачунам да слика није више скаредна него само њено обраћање. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Očekivano je ovo od jednog otpadnika i sataniste. gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SrrX91 Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 E meni kao ateisti je muka kada vidim da nas ovako neko predstavlja.... Част изузе(т)цима, али већина њених обожавалаца је помало ћакнута да не кажем горе :Р Помилуј ме, Боже, по великој милости Својој и по обиљу милосрђа Свога очисти безакоње моје! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Ja u zivotu nisam upoznao nikoga ko gotivi karleusu. Potpuna mi je misterija ko to slusa i ko to prati? ВИЛМА, Ignjatije, Milan Nikolic and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 6, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 "sveštenici voze bolje, jedu bolje, žive bolje od većine..." Шта је са овим хтела да каже паметница? Заиста не разумем... можда да свештенике треба поставити да просе по улицама, да их побијемо, унижавамо, децу им исмејавамо...? А и лист који јој даје простор је тек прича за себе. Иван 123 and SrrX91 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Mhm, a baš vam je taj deo oko kola,hrane i pića zapao za oko?I meni je isto taj deo jako interesantan,moram reći .smesko. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 Шта је са овим хтела да каже паметница? Заиста не разумем... можда да свештенике треба поставити да просе по улицама, да их побијемо, унижавамо, децу им исмејавамо...? А и лист који јој даје простор је тек прича за себе. Mislim da ni njoj to nije jasno, samo je bitno pljunuti Crkvu ne bi li privukla malo paznje na sebe. Danas pevaljka kad hoce da privuce paznju okaci se na krst ili ga stavi medju noge, jadno i bedno, al' sta ces :rolleyes: . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јануар 6, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2013 "A što gledaš trun u oku brata svoga, a u svome oku grede ne primećuješ? Njet more Muramasa.Niti imam auto,niti imam iće i piće,niti šta prebacujem bilo kome .smesko. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука