Jump to content

Ко је Мирољуб Петровић?

Оцени ову тему

karadjordje

Препоручена порука

• Гости

Проблем је много шири од једног човека, наравно-у овом случају од нпр. Мирољуба. Науку о Стварању ми православни треба да развијамо баш да би преко исте сведочили људима нашег века свето православље. Наиме, данашњи век захтева од нас, православних, конкретне, јасне и недвосмислене одговоре на конкретна питања оних које иста муче, не некакве несрећне симбиозе свега што научницима падне на памет и теологије. Ово је нарочито очито у примеру тзв. теорије еволуције којој нема премца јер је потпуно интелектуално инфериоирна, мизерна. Свака наука има у свом суфиксу то -логија, исте би требало да сведоче Логос тј. Христа, Бога, а не да буду интелектуално бљутаве, форма без икакве суштине.

Подели на овим сајтовима

???????????? ?? ???? ?? ?? ??????? ????? ?????? ?????.

?? ??????? ?? ???? ????? ????? ???? ? ??????? ?? ?? ??????? ??????????, ????? ?? ?? ????? ???????? ???? ? ????? ????????? ????? ??? ?? ??.

?????????, ????????, ???????, ??? ??????????! ??, ?? ?? ??? ???????.

?????? , ? ???? ????? ?????? ?????????,???????? ?  ??????? ??? ????? ?? ??? ????????  ??? ?? ?? ?????????? ?? ???????? ? ??????? ?????? ?? ?????? ?????  ??? ?? ??????? ?? ?? ?? ????????? ? ????? ??? ?? ?? ? ????? ? ???? ?????

???? ??? ??? ?? ??????? ????????? ???? ?? ????? ?? ??? ??? ????????  ?????? ?? ??.

????? ????? ?? ?? ?? ??????? ?? ???? ???? ????????? ???? ? ???????? ???? ? ???? ??? ??? ???? ???? ???? ?? ??????? ????? ?? ????.

Подели на овим сајтовима

Браћо,

Познајем Мирољуба већ неколико година и поштујем га као човека од речи, који се боји Бога и који помаже људима на различите начине. Из постављених цитата сте и сами видели да не верује у наше свете тајне. Ја поред њега имам много пријатеља који такође не верују у свете тајне, а многи ни и у Бога, па ми не пада на памет да их одбацујем од себе и називам погрдним именима.

Прегледао сам вероватно сва Мирољубова предавања и могу слободно да кажем да се он у њима веома ретко дотиче ових ствари због којих заиста имате право да му замерите. Са друге стране познајем много младих људи који су као ја изучили многе природне науке, али који су уверени да Бог не постоји и који "помажу људима" учећи их да су у заблуди, да је човек настао од мајмуна, а да је Мојсије прешао Црвено море, али само у тој великој метафоричној бајци званој Библија.

Е па Свето Писмо није бајка, а Мојсије је заиста прешао Црвено море као што је написано, раздвајајући га ударивши својим штапом по води. За мене је много већи неверник и јеретик онај који се куне у свемогућу науку која тврди да је свет производ случајности, да је биолошка смрт крај нашег живота и да од тада постајемо само храна црвима, као што је сликовито рекао отац Јустин Поповић.

За мене Мирољуб Петровић представља некога ко уништава најопаснију јерес данашњице, јерес која одвлачи огромну већину данашњих неверника од вере. Показавши видео снимак и фотографије кочија фараонове војске са дна Црвеног мора (ово је само један пример), Мирољуб доказује тачност Светог Писма и свега што се у њему тврди. Намерно кажем свега, јер показавши да је тачно све што можемо да испитамо, сигурно ћемо исто тако веровати и у оно што тренутно не можемо да проверимо.

Лично сам сведок да његова предавања код многих верних јачају веру, а да безбожнике обраћају Богу! Са друге стране нисам видео да су његове теолошке заблуде икога одвукле од Православља, већ од њега самог. Верујем да ће се Мирољуб нашим молитвама вратити у Цркву, и надам се да ће његово храбо потврђивање Писма још неком "научнику" отворити очи.

Подели на овим сајтовима

????? ??? ?????? ?? ?????? ????????? ??? ?????? ?????? ?????? ????, ? ?? ?????????? ???????? ????! ?? ????? ?????? ????? ????? ?? ?? ?????? ???????? ??????? ????? ??????? ?? ???????????, ??? ?? ???? ?????. ??????? ?? ?? ?? ??????? ????? ????????? ??????? ? ?????, ? ????? ?? ?? ?? ?????? ????? ??????????? ????? ??? ????? "????????" ???????? ???.

0202_238 dada dada ??? ?? ?? ???? ??????? ? ?????????? ?????? (????? ??? ???????) ???? ? ????????...

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Можда бих требао и јанешто рећи, с озиром да од овде присутних не постоји неко ко познаје Мирољуба Петровића боље од мене. Ја сам га бранио на форуму видовдан и замерио сам се многима, тешким речима, јер сам хтео да га браним по сваку цену. Сада га нећу бранити, али не зато што се бојим да ће ме неко прогласити секташем као што сам већ имао прилике да чујем, већ зато што нема потребе да га браним. Дела Светих Апостола нам сведоче речи Раби Гамалиела са сабора Санедрина који је водио расправу по питању ''Новог Пута'' који се појавио тих дана у Јудеји, а то је био пут Распетога и Васкрслога Месије. Ако сте сви прочитали његове рчи а верујем да јесте, чули сте да је тамо између осталог и рекао: ''ако буде од људи ова намисао или ово дијело, пропашће; Но ако је од Бога не можете га уништити, да се и како богоборци не нађете.'' Да ме неко погрешно не разуме, не сравнјујем ситуацију, јер је то несравњиво, већ правим поређење са вековним искуством које имамо као носиоци Предања. Када се појави нека заблуда у Сабрању Божијем (Цркви) не треба одмах да реагујемо осудом и одбацивањем, већ да се запитамо зашто се она појавила. Односни шта то мањка у животу Сабрања Божијег што је довело до тога да се она појави. Када Божија деца утону у безакоње и неморал, онда Бог нађе своје начине да запали у њој искру живота. Мирољуб, ма колика његова заблуда била, је покренуо многе и вратио у окриље литургијског сабрања, а сам му се није вратио. Сведок сам да су многи секташи из различитих хришћанских и нехришћанских секти захваљујући Мирољубу приступили Сабрању Православном и данас воде уредан литургијски живот. Рекао сам да нећу бранити Мирољуба, али га нећу ни нападати, јер ни за тим нема потребе. Он и ја смо прећутно прекинули сарадњу јер нисмо имали ни исти начин рада нити стил живота, нити приступ проблемима. Опет, морам констатовати и следеће. Само људи којима је однос са Богом нестабилан имају потребу да нападају оне који другачије мисле. Све док нападамо, нешто није у реду са нама. И сам сам био у таквом расположењу пре неколико година, мислећи да ћу бити већи православац ако попљујем што више секташа и других заблуделих, али тада човек губи јасну представу шта је заблуда а шта истина, па једном заблидом напада другу. Није то достојно православног бића. Нама као онима који се угледају на Месију Божијег, не треба да буде саблажњиво ни када неко псује, ни када неко пљује, ни када неко мучи, јер псује самога себе и пљује самога себе и мучи самога себе када то ради. Ми немојмо тако. Зашто то говорим нама а не заблуделима. Заблуделима се може да псују и пљују јер су у заблуди. То је разумљиво за њихово душшевно стање, али ако ми који себе називамо православни почнемо то исто, онда смо поставили темељ заблуде у души својој. Нисмо сви никли на истој земљи, нити смо заливани истим моралним принципима, нити храњени у истим условима, тако да је логично да падамо у заблуде, тражећи себи место под сунцем. Мирољуб, ма колико тврди да је антиекумениста ипак из њега екуменизам одише. Његов екуменизам. Он иако пљује папу и католичку цркву ипак држи предавања у римокатоличким црквама и домовима. Иако га иконе саблажњавају он стаје испред њих да држи предавање у православном храму. То нам све говори о његовој доброј намери. Да ли сте се некада запитали зашто га Бог држи, када већ толико пљује на оно што је православнима свето. Држи га јер је још потребан због нечега, иначе би му затро све трагове. Ја ћу вам испричати случај свештеника Војислава Билбије који се из заблуде зен будизма обратио Христовој истини. Не знам да ли међу вама има оних који су похађали Богословију у Крки, али Билбија је тамо доживео да се обрати. Ову причу сам чуо из његових уста управо тамао, када сам био први разред Богословије. Он је такође улазио у храм на Богослужења и била су му саблажњива, тако да док је служена литургија он ју је исмевао стојећи у припрати и тако данима. И замислите да су га тада истерали из храма или му ускратили боравак у манастиру или забранили ђацима да комуницирају са њим. Замислите да су му то учинили. Срећом нису. Управо су га временом и та комуникација и те молитве и та добронамерност, довеле до тога да се његово исмевање претвори у плач. И ми данас имамо једног таквог горостаса какав је Војислав Билбија, који најбчлаже речено чини чуда међу болеснима у Холандији, јер је уједно и лекар. Ми уместо да пљујемо Мирољуба треба само да отворимо своју православну душу и да испољимо оно најбоље из ње, оно што вукове претвара у јагњад, а разбојнике у покајнике. Уопште не треба да нас дотичу његове заблуде. Свако може да каже шта хоће погрешно, макар и са олтара, али мене то не треба да дотиче, већ да ме само подстакне да се усрдније молим за његов спас, а тиме и мој. Али морало је доћи до тога, јер код нас ствари нису у реду, а ми, не да их не решавамо, већ окрећемо главу од њих. Други проблем Мирољуба петровића је тај што није теолог каквог неки желе да чују, није по мерилима академских стандарда. По тим мерилима није био ни онај коме су апостоли забранили да изгони демоне Исусовим именом, а то је чинио вероватно успешније од њих. Шта им је тада Христос рекао? Рече: ''Зашто сте му забранили, јер свако ко није против нас са нама је!'' Ја тврдим да Мирољуб није против Црква, већ против онога на шта црквца личи. Он испољава све оно што већ постоји међу православним верницима а што теолози од своје учености не виде или не желе да виде. Ако се спустите међу наро видећете да тамо има брдо паганских мотива, различитих сујеверја, па и иконообожавања, а да не говорим да многи светим моштима приступају са поприлично шизофреним идејама. То је оно што Мирољуб напада и пљује, а то је оно што мора да се реши. Наравно не може ништа преко ноћи, али не може ни Мирољуб преко ноћи. И нека свако зна да му ништа не замерам. Вратиће се он, јер није престао да комуницира. Неком треба више а неком мање времена. Ми не знамо ни дан ни час када ће, нити поступак којим ће нам Господ отворити срце за истину.

БАРУХ АДОНАЈ МИ-ЦИОН ШОкХЕН јЕРУШАЛАИМ

''Благословен Господ са Сиона који живи у Јерушалаиму!''

Подели на овим сајтовима

????? ??? ?????? ? ??????? ????, ? ?????? ?? ?? ???? ????????? ?? ??????? ???? ?? ??????? ???????? ????????? ???? ?? ????. ?? ??? ?? ?????? ?? ?????? ???????? ? ??????? ??? ?? ???????, ?????? ??????, ??? ??? ???? ?? ?? ?????? ?? ????? ????. ???? ?? ???? ???????, ??? ?? ???? ??? ?? ????? ?? ?? ?? ???? ?????????? ???????? ??? ??? ??? ??? ???? ??????? ?? ?????, ??? ???? ??? ???? ??????? ?? ?? ??????. ???? ?????? ???????? ??? ??????? ???? ???? ????????? ?? ?????? ????????? ???? ?? ????? ???????? ?? ?????? ''????? ????'' ???? ?? ??????? ??? ???? ? ??????, ? ?? ?? ??? ??? ????????? ? ?????????? ??????. ??? ??? ??? ????????? ?????? ??? ? ??????? ?? ?????, ???? ??? ?? ?? ???? ?????? ??????? ? ?????: ''??? ???? ?? ???? ??? ??????? ??? ??? ??????, ????????; ?? ??? ?? ?? ???? ?? ?????? ?? ????????, ?? ?? ? ???? ????????? ?? ??????.'' ?? ?? ???? ???????? ?? ??????, ?? ?????????? ?????????, ??? ?? ?? ??????????, ??? ?????? ???????? ?? ???????? ????????? ???? ????? ??? ??????? ???????. ???? ?? ?????? ???? ??????? ? ??????? ??????? (?????) ?? ????? ????? ?? ????????? ?????? ? ???????????, ??? ?? ?? ???????? ????? ?? ??? ????????. ??????? ??? ?? ????? ? ?????? ??????? ??????? ??? ?? ?????? ?? ???? ?? ?? ??? ??????. ???? ?????? ???? ????? ? ???????? ? ???????, ???? ??? ???? ????? ?????? ?? ?????? ? ??? ????? ??????. ???????, ?? ?????? ?????? ??????? ????, ?? ???????? ????? ? ?????? ? ?????? ???????????? ???????, ? ??? ?? ?? ???? ??????. ?????? ??? ?? ?? ????? ??????? ?? ?????????? ??????????? ? ????????????? ????? ??????????? ???????? ?????????? ??????? ???????????? ? ????? ???? ?????? ??????????? ?????. ????? ??? ?? ???? ??????? ????????, ??? ?? ???? ?? ????????, ??? ?? ?? ??? ???? ???????. ?? ? ?? ??? ???????? ????????? ??????? ??? ????? ????? ?? ???? ????? ???? ???? ???? ??????, ???? ??????? ??????????. ????, ????? ???????????? ? ???????. ???? ???? ?????? ?? ????? ?? ????? ?????????? ????? ??????? ?? ???????? ??? ???? ????????? ?????. ??? ??? ????????, ????? ???? ? ???? ?? ????. ? ??? ??? ??? ? ?????? ??????????? ??? ???????? ??????, ??????? ?? ?? ???? ???? ??????????? ??? ???????? ??? ???? ??????? ? ?????? ??????????, ??? ???? ????? ???? ????? ????????? ??? ?? ??????? ? ??? ??????, ?? ?????? ???????? ?????? ?????. ???? ?? ???????? ???????????? ????. ???? ??? ????? ???? ?? ???????? ?? ?????? ???????, ?? ????? ?? ???? ?????????? ?? ???? ???? ?????, ?? ???? ???? ?????, ?? ???? ???? ????, ??? ????? ?????? ???? ? ????? ?????? ???? ? ???? ?????? ???? ???? ?? ????. ?? ??????? ????. ????? ?? ??????? ???? ? ?? ???????????. ??????????? ?? ???? ?? ????? ? ????? ??? ?? ? ???????. ?? ?? ????????? ?? ?????? ???????? ?????, ??? ??? ?? ???? ???? ???????? ??????????? ??????? ?? ????, ???? ??? ????????? ????? ??????? ? ???? ??????. ????? ??? ????? ?? ????? ?????, ???? ??? ???????? ????? ???????? ??????????, ???? ??????? ? ????? ????????, ???? ?? ?? ??????? ?? ?????? ? ???????, ??????? ???? ????? ??? ??????. ???????, ?? ?????? ????? ?? ?? ?????????????? ???? ?? ???? ?????????? ?????. ????? ??????????. ?? ???? ????? ???? ? ????????? ????? ???? ???? ????????? ? ?????????????? ??????? ? ????????. ???? ?? ????? ???????????? ?? ????? ?????? ??? ?? ???? ????????? ? ???????????? ?????. ?? ??? ??? ?????? ? ??????? ?????? ??????. ?? ?? ??? ?? ?????? ???????? ????? ?? ??? ????, ???? ??? ?????? ????? ?? ??? ??? ?? ????????????? ?????. ???? ?? ??? ?? ??? ???????? ???? ??????, ????? ?? ?? ????? ??? ???????. ?? ?? ??? ????????? ?????? ?????????? ????????? ??????? ???? ?? ?? ??????? ??? ??????? ??????? ????????? ??????. ?? ???? ?? ?? ???? ???? ??? ???? ???? ?? ???????? ??????????? ? ????, ??? ??????? ?? ???? ??????? ?? ?? ??????. ??? ????? ??? ??? ?? ??????? ???? ?????? ?????, ???? ??? ??? ???? ?????? ???????????. ?? ?? ?????? ?????? ? ???? ?? ??????????? ? ???? ?? ?? ??????????, ???? ?? ??? ?? ??????? ????????? ?? ?? ?? ??????? ??????? ? ???????? ? ???? ??????. ? ????????? ?? ?? ?? ???? ???????? ?? ????? ??? ?? ????????? ??????? ? ????????? ??? ????????? ?????? ?? ???????????? ?? ???. ????????? ?? ?? ?? ?? ???????. ?????? ????. ?????? ?? ?? ???????? ? ?? ???????????? ? ?? ??????? ? ?? ??????????????, ?????? ?? ???? ?? ?? ?????? ???????? ???????? ? ????. ? ?? ????? ????? ?????? ?????? ????????? ????? ?? ???????? ???????, ???? ????????? ?????? ???? ???? ???? ????????? ? ?????????, ??? ?? ?????? ? ?????. ?? ?????? ?? ??????? ???????? ????? ???? ?? ???????? ????? ??????????? ???? ? ?? ???????? ??? ??????? ?? ??, ??? ??? ?????? ???????? ? ??????, ? ?????????? ? ?????????. ?????? ?? ????? ?? ??? ?????? ?????? ???????. ????? ???? ?? ???? ??? ???? ????????, ????? ? ?? ??????, ??? ???? ?? ?? ????? ?? ??????, ??? ?? ?? ???? ????????? ?? ?? ???????? ????? ?? ????? ????, ? ???? ? ???. ??? ?????? ?? ???? ?? ????, ??? ??? ??? ?????? ???? ? ????, ? ??, ?? ?? ?? ?? ????????, ??? ???????? ????? ?? ???. ????? ??????? ???????? ????????? ?? ??? ??? ???? ?????? ?????? ???? ???? ?? ????, ???? ?? ???????? ?????????? ?????????. ?? ??? ???????? ???? ??? ?? ???? ???? ?? ???????? ????????? ?? ?????? ?????? ???????? ??????, ? ?? ?? ????? ????????? ????????? ?? ???. ??? ?? ?? ???? ??????? ?????? ????: ''????? ??? ?? ?????????, ??? ????? ?? ???? ?????? ??? ?? ???? ??!'' ?? ?????? ?? ??????? ???? ?????? ?????, ??? ?????? ????? ?? ??? ?????? ????. ?? ???????? ??? ??? ??? ??? ??????? ???? ???????????? ????????? ? ??? ??????? ?? ????? ???????? ?? ???? ??? ?? ???? ?? ????. ??? ?? ???????? ???? ???? ???????? ?? ???? ??? ???? ????????? ??????, ?????????? ?????????, ?? ? ??????????????, ? ?? ?? ??????? ?? ????? ?????? ??????? ?????????? ?? ?????????? ?????????? ???????. ?? ?? ??? ??? ??????? ?????? ? ?????, ? ?? ?? ??? ??? ???? ?? ?? ????. ??????? ?? ???? ????? ????? ????, ??? ?? ???? ?? ??????? ????? ????. ? ???? ????? ??? ?? ?? ????? ?? ???????. ??????? ?? ??, ??? ???? ??????? ?? ??????????. ????? ????? ???? ? ????? ???? ???????. ?? ?? ????? ?? ??? ?? ??? ???? ??, ???? ???????? ????? ?? ??? ?????? ???????? ???? ?? ??????.

?????? ????????.

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

Просто је невероватно,колико одушевљења имате према Мирољубу...испада да сте сви неки лични пријатељи,екипа,шта ли већ... 0409_feel

Кажете,човек је на најбољем путу да буде прави православац, има "ситнијих" испада,али Боже мој,то ће бити наша дика и понос,те му  одма дозволити да изађе пред двери да глагоља...

Ало бре,водите га кући ,па причајте са њим до миле воље...

Што се тиче ТЕ ,баш ме брига,да ли је риба изашла на суво,па постала гмизавац,моја вера се не заснива на томе,а верујем и већине...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

?????? ?? ???????????,?????? ?????????? ????? ????? ????????...?????? ?? ??? ??? ???? ????? ?????????,?????,??? ?? ???... :cheesy2:

??????,????? ?? ?? ???????? ???? ?? ???? ????? ???????????, ??? "????????" ??????,??? ???? ???,?? ?? ???? ???? ???? ? ?????,?? ??  ???? ????????? ?? ????? ???? ????? ?? ???????...

??? ???,?????? ?? ???? ,?? ???????? ?? ??? ?? ???? ????...

??? ?? ???? ?? ,??? ?? ?????,?? ?? ?? ???? ?????? ?? ????,?? ??????? ????????,???? ???? ?? ?? ??????? ?? ????,? ??????? ? ??????...

Kada je moj kum, prešao iz Islama u Pravoslavlje, po?eo je da vodi uredan liturgijski život i da u?estvuje u evharistijskoj zajednici, žena koja je radila u crkvenoj prodavnici ga je stalno prozivala kada god ga vidi, da ulazi unutra. Govorila mu je, ''ne može jedan balija da bude srbin'' pa onda: ''gadna je to sorta!'' A on je sve to trpeo ?ute?i. Bilo je momenata kada je padao u tugu, jer je mislio da je izazvao probleme svojim prelaskom. Danas je taj momak jedan od uzora hriš?anskog življenja u svojoj zajednici, u kojoj tek retki aktivno u?estvuju u evharistiji. I njemu je trebalo vreme da od muslimana postane Hriš?anin, zašto bismo mi nekom uskra?ivali to vreme?

Подели на овим сајтовима

?????? ?? ???????????,?????? ?????????? ????? ????? ????????...?????? ?? ??? ??? ???? ????? ?????????,?????,??? ?? ???... :cheesy2:

??????,????? ?? ?? ???????? ???? ?? ???? ????? ???????????, ??? "????????" ??????,??? ???? ???,?? ?? ???? ???? ???? ? ?????,?? ??  ???? ????????? ?? ????? ???? ????? ?? ???????...

??? ?? ???? ?? ,??? ?? ?????,?? ?? ?? ???? ?????? ?? ????,?? ??????? ????????,???? ???? ?? ?? ??????? ?? ????,? ??????? ? ??????...

Kada je moj kum, prešao iz Islama u Pravoslavlje, po?eo je da vodi uredan liturgijski život i da u?estvuje u evharistijskoj zajednici, žena koja je radila u crkvenoj prodavnici ga je stalno prozivala kada god ga vidi, da ulazi unutra. Govorila mu je, ''ne može jedan balija da bude srbin'' pa onda: ''gadna je to sorta!'' A on je sve to trpeo ?ute?i. Bilo je momenata kada je padao u tugu, jer je mislio da je izazvao probleme svojim prelaskom. Danas je taj momak jedan od uzora hriš?anskog življenja u svojoj zajednici, u kojoj tek retki aktivno u?estvuju u evharistiji. I njemu je trebalo vreme da od muslimana postane Hriš?anin, zašto bismo mi nekom uskra?ivali to vreme?

??? ??  ???????? ???? ???? ?????? ???????? ?????? ?? ???????
Подели на овим сајтовима

??? ??  ???????? ???? ???? ?????? ???????? ?????? ?? ???????
Da smo je lupili po glavi, ni ona se kasnije ne bi dozvala sebi. Prostoje neverovatno šta ljudi mogu jedni drugima da oproste, ako ih vodi ljubav Božija.

Подели на овим сајтовима

Па какве сад има везе твој пријатељ муслиман (преобраћени), са Мирољубом...

Уосталом,он је прихватио православље чистога срца,и реч није проговорио,још приде себе осуђујући...

А госн Мирољуб,дао је себи за право,да тумачи веру ,како му се свиђа,притом,стојећи испред двери...

И јако је труло,да браните "летвом по тинтари", једног човека,неутврђеног у вери и са великим секташким бременом на себи,од ваше браће ,па макар они били и са омрженог "верујем" форума...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

?? ????? ??? ??? ???? ???? ???????? ???????? (???????????), ?? ?????????...

????????,?? ?? ????????? ??????????? ??????? ????,? ??? ???? ??????????,??? ????? ???? ?????????...

? ???? ???????,??? ?? ???? ?? ?????,?? ?????? ???? ,???? ?? ?? ?????,??????,??????? ?????? ?????...

? ???? ?? ?????,?? ??????? "?????? ?? ???????", ?????? ??????,??????????? ? ???? ? ?? ??????? ????????? ???????? ?? ????,?? ???? ????? ,?? ????? ??? ???? ? ?? ???????? "???????" ??????...

Pa, spomeni ga onda u molitvama. Samo on zna kako je nosti to breme. To je meni jedne prilike mitropolit Amfilohije rekao za Miloševi?a u istoj situaciji kao sad. Ja sam ga opanjkavao kao bezbožnika, a on meni re?e: ''?ovek je sam. Ako se mi ne molimo za njega ko ?e.''

Подели на овим сајтовима

? ???? ?? ?????,?? ??????? "?????? ?? ???????", ?????? ??????,??????????? ? ???? ? ?? ??????? ????????? ???????? ?? ????,?? ???? ????? ,?? ????? ??? ???? ? ?? ???????? "???????" ??????...

:cmizdrenje:

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...