Jump to content

Ко је Мирољуб Петровић?

Оцени ову тему

karadjordje

Препоручена порука

Pa zbog mene mogu svi takvi naučnici da se bave stočarstvom ili poljoprivredom. TE je kontradiktorna sama sebi. Npr. U biologiji postoji zakon omne vivum a vivo, sve živo samo iz živog.

I sada nagradno pitanje, kako je onda došlo da iz neživog postane živo? Verovatnoća da slučajno nastane jedna prosta aminokiselina je 10 na 270 potenciju. Pa da ne idemo dalje.

Ja ću radije verovati u Tarzana i Štrumfove nego u te gluposti, bez obzira koliko doktorata imali ti naučnici na koje se pozivaš i koju uopšte i ne pripadaju Crkvi.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Оче, изгледа да ниси обратио пажњу. Као што рекох - нисам присталица ТЕ и о томе сам нашироко писао. Престао сам једним делом зато што не желим да правим друштво "ултра-креационистичкој" струји која се појавила код нас, а која је веома подложна утицају суманутог Петровића и сличних.

Узгред, сумњам да је неко на нашем језику износио озбиљније аргументе против ТЕ од мене.

Па о томе све време причам. Дај више оканимо се Петровића и почнимо да развијамо нешто `за`. Православље захтева од сваког верујућег одговорност, дакле не само бити `против` већ и субституисати то оним аутентичним, светоотачким, православним `за`.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Je li to što je Darwin bio potplaćeni mason,možda?

Он је био научник приличног талента, али и сам је био критичан наспрам теорије коју је осмислио. Међутим, овде поједини оркестрирано етикетирају све оне који су се усудили да нешто кажу против недодирљиве теорије да то стварно превазилази сваку меру доброг укуса. По њима је свако ко се дрзнуо да изнесе критички став према ТЕ аутоматски мрачњак, фанатик и сл.

Несхватљиво је просто да једну теорију која је пуна рупа, уз то и противну у сваком смислу хришћанству поједини бране са таквом острашћености и преданошћу да је то невероватно. А из порука им се види колико мало се разумеју у тематику, осим тандема И&А који су упућени, али у дубокој заблуди.

Али добро, велики је посао пред екипом, иначе врло талентованих људи, која ће носити Шестоднев тако да ће људи видети да аргументација нимало није ни слаба ни неозбиљна како би неки то пожелели. Али отом-потом.

Подели на овим сајтовима

Опет ти једну те исту причу причаш. Оркестрирано ширите своје заблуде вас неколико са просто невероватним недостатком критичког односа према једној изузетно, али изузетно комплексној теми.

Ви знате колико критичког односа имам или немам? Занимљиво...

Истина је једино да ви уопште непмате појма о чему говорите, а надобудни сте до бесконачности. И то мора отворено да Вам се каже, па макар сто пута носили мантију!

Подели на овим сајтовима

Ако стварно ишта знате о еволуцији (па макар је сматрали и за највећу лаж), одаберите један рад из области еволуције из неког признатог часописа и опишите га овде својим речима. Пошто стално позивате на критички однос, ево, искритикујте неки рад по Вашем избору. Да видимо колико сте стварно критични, а колико само млатите празну сламу као и сви креационисти.

Подели на овим сајтовима

Da li je neko demonizovan ili ne, ja ne znam, ali ga ipak ne osuđujem kao što ovde neki osuđuju tako ovlaš crkvena lica. I to na pravoslavnom forumu?!

Možemo imati različite stvavove, ali hej... elementarno poštovanje ipak bi bilo dobro da imamo. A to važi i za mene.

Подели на овим сајтовима

Da li je neko demonizovan ili ne, ja ne znam, ali ga ipak ne osuđujem kao što ovde neki osuđuju tako ovlaš crkvena lica. I to na pravoslavnom forumu?!

Možemo imati različite stvavove, ali hej... elementarno poštovanje ipak bi bilo dobro da imamo. A to važi i za mene.

Miroljub Petrovic kaze "Svaka ikona je sredstvo za prizivanje demona". I to je po tebi samo razliciti stav???????????????????????

Подели на овим сајтовима

A odakle ti izvlačiš takav tendeciozan i bezobrazan i zlonameran zaključak? Prizemlji se malo! I ti još kao moderiraš ovaj forum?

Mi koji učestvujemo u ovim diskusijama na forumu imamo različite stavove, što ne znači da je to alibi da se vređamo ili čak gore nipodaštavamo sveštenička lica. Alles klar?

I bez ozbira, ako me već povlačiš za jezik, nije lepo da govoriš da je ovaj ili onaj demonizovan. Nisi ti Bog da sudiš, right?

Подели на овим сајтовима

Miroljub Alefkreacia Petrovic

Модерација ће допустити овакве недотупавне квази-вицеве на рачун православног свештеника? На форуму чији је он један од оснивача и идејних твораца, а дотични вицкасти члан очигледно ужива у благодатима истог? Хвала модерацији.

Izvinjavam se sto sam te uvredio, a bas ti hvala sto si me nazvao tupavim. Mogao bin kao pravoslavni svestenik da razmislis kada pravoslavne vernike nazivas jereticima, saradnicima satane i slicnim izrazima kojima krasis sve koji ne veruju u tvoje kreacionisticke bajke.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Je li to što je Darwin bio potplaćeni mason,možda?

Он је био научник приличног талента, али и сам је био критичан наспрам теорије коју је осмислио. Међутим, овде поједини оркестрирано етикетирају све оне који су се усудили да нешто кажу против недодирљиве теорије да то стварно превазилази сваку меру доброг укуса. По њима је свако ко се дрзнуо да изнесе критички став према ТЕ аутоматски мрачњак, фанатик и сл.

Несхватљиво је просто да једну теорију која је пуна рупа, уз то и противну у сваком смислу хришћанству поједини бране са таквом острашћености и преданошћу да је то невероватно. А из порука им се види колико мало се разумеју у тематику, осим тандема И&А који су упућени, али у дубокој заблуди.

Али добро, велики је посао пред екипом, иначе врло талентованих људи, која ће носити Шестоднев тако да ће људи видети да аргументација нимало није ни слаба ни неозбиљна како би неки то пожелели. Али отом-потом.

Po milioniti put covek nazva milione pravoslavnih hriscana jereticima. Nazdravlje oce.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...