Jump to content

Ко је Мирољуб Петровић?

Оцени ову тему

karadjordje

Препоручена порука

Па како брате да га кулирамо када он и даље проповеда у Цркви, продају се његове књиге и предавања?

Он је веома лукав - неће уопште да улази у сукоб све док му дозвољавају да врбује вернике, што му је главни циљ. Он има пар тема "лепљивих за уши" којима задобија поверење људи и онда само чека да "покварена црква" реагује, што ће протумачити "ето, рекао сам вам да ће нас прогонити због истине". Када се то догоди онда ће многи кренути за њим, а против Цркве. То се већ догађа, а ми и даље кулирамо.

А какви су му сулуди планови - прочитајте његову књигу "Основи Теократије" где он објашњава како је држава под "окупацијом" и да треба окупити "2-5% мушкараца" и чекати прилику. Па онда повежите са чињеницом да оснива политичку странку и удружује се са навијачким групама. Да не причамо да проповеда спровођење старозаветних казни, да отац сме да убије дете због преступа, ропство и свашта друго.

Направиће тај лудак велики неред. Можемо ми да га кулирамо, али ћемо бити одговорни једног дана.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па како брате да га кулирамо када он и даље проповеда у Цркви, продају се његове књиге и предавања?

Како проповеда у Цркви? У којој цркви? Немој да се шалиш! Па тај уопште није хришћанин!
Подели на овим сајтовима

Он је веома лукав - неће уопште да улази у сукоб све док му дозвољавају да врбује вернике, што му је главни циљ. Он има пар тема "лепљивих за уши" којима задобија поверење људи и онда само чека да "покварена црква" реагује, што ће протумачити "ето, рекао сам вам да ће нас прогонити због истине". Када се то догоди онда ће многи кренути за њим, а против Цркве. То се већ догађа, а ми и даље кулирамо.

А какви су му сулуди планови - прочитајте његову књигу "Основи Теократије" где он објашњава како је држава под "окупацијом" и да треба окупити "2-5% мушкараца" и чекати прилику. Па онда повежите са чињеницом да оснива политичку странку и удружује се са навијачким групама. Да не причамо да проповеда спровођење старозаветних казни, да отац сме да убије дете због преступа, ропство и свашта друго.

Направиће тај лудак велики неред. Можемо ми да га кулирамо, али ћемо бити одговорни једног дана.

0110_hahaha јеси брате у праву! Али требало би се борити против његових суманутих идеја на неки други начин.

Ја сам одгледао сва његова предавања и прочитао Основе Теократије као и статут његове странке...Класично секташко деловање и врбовање слабоверних и неупућених. То му је можда пошло за руком у Америци, тамо има свега и свачега, али уздам се у памет наше омладине да верују Цркви а не неком тамо велеученом геологу, природњаку, палентоологу, теологу, инжињеру....окупљеним у лику МП.

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Како проповеда у Цркви? У којој цркви? Немој да се шалиш! Па тај уопште није хришћанин!

Црква св. Марка, Ужице

Otac Milić Dragović i Miroljub Petrović - Crkva Svetog Apostola Marka 05.11.2009 (1/6)

Манастир Сланци

Има још пуно, а осим тога читав серијал његових предавања био је на радију Светигора и њиховом сајту све до недавно када су нека браћа једва успела да их убеде да то склоне.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Kako da ga kuliramo kada posle svega recenog juce ovde svestenik SPC o. Goran kaze treba da se "fokusiramo na njegove geoloske poglede". Kao da kazes zanemaricemo Hitlerove poglede na jevrejsko pitanje i fokusirati na njegove ekonomske uspehe.

Zasto oni koji su ga propagirali i proizveli, javno bez dodatnih ali, ne ograde od njega, pojasne nam vezu sa njim i mozda da se obrate Sinodu da preuzme neke korake protiv njega. On je inace pre manje od dva meseca bio u manastiru Slanci, a koliko se secam i izvnaredni O. Milic iz Uzica ga je imao u svojoj crkvi jer ga je preporucio jedan svestenik SPC kao "izvanrednu osobu, koja je malo unikatna ali sigurno pravoslavac." Uostalom hajde da nadjemo topike o Miroljubu od pre tri godine da vidimo sta je Alefshin tvrdio za njega.

Naprosto ne mogu da verujem da vas je ovaj debilni pacer uspeo prevariti, kada se na prvi pogled vidi da nije normalan.

Uz to o. Alefshin i dalje nastavlja sa vredjanjem sagovornika i svojim egoisticnim izjava "nemate pojma, ja sam to proucavao i znam vise od vas". Naravno istom ne pada napamet da se u svojim ogledima poziva samo na pravoslavne autore; jer mu pogledi istih ne odgovaraju ( recimo Tomas Hopko, Kreacionizam naziva Anderson bajkama) vec siri protestantsku literaturu.

Pominje izvesne autore i kaze  "ne osporavate njihove doktorske titule" ; namerno izbegavajuci da doda, da su isti postali doktori na raznoraznim protestanstkim ustanovama; da niko od njih nema doktorske titule iz geologije ili slicnih nauka ( narocito ne na ivy skolama ili velikim univerzitetima) i da naprosto NE POSTOJI ozbiljan geolog koji bi izvalio glupost da je zemlja stara 6000 godina. Ne postoji, zato sto zna da je to najveca glupost koja postoji. Umesto toga on se poziva na mormone, jehove i slicne likove koji Bibliju gledaju kao naucnu knjigu.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Црква св. Марка, Ужице

Otac Milić Dragović i Miroljub Petrović - Crkva Svetog Apostola Marka 05.11.2009 (1/6)

Манастир Сланци

Има још пуно, а осим тога читав серијал његових предавања био је на радију Светигора и њиховом сајту све до недавно када су нека браћа једва успела да их убеде да то склоне.

Prestigao si me za dva minuta  319.gif . Hajde da se posetimo ko ga je preporucio o Milicu?

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Мислим да није ред прозивати о.Горана! Овде је Мирољуб проблем, о.Горан је имао најбољу намеру! 319.gif

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Мислим да није ред прозивати о.Горана! Овде је Мирољуб проблем, о.Горан је имао најбољу намеру! 319.gif

Ма проблем је разобличавање пропале теорије. Него, главно питање је одакле појединим људима оволика инспирација за одбрану нечега што не заслужује никакву одбрану? Зна ли неко?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Наравно да нисам ја препоручивао. Него, стварно, али стварно ми нисте јасни. Шта вам је људи, те сте толико заљубљени у пропалу теорију? Најозбиљиније питам о чему је реч.

Подели на овим сајтовима

Не знам ко је, али мени уопште није смешно. Манастиру Сланци препоручили су га из "Центра за Антрополошке Студије" који се - о ироније! - наводно "бори против секти". Онда су нека браћа звала телефоном и покушавала да убеде братсво манастира да га не приме, али није вредело.

Не знам стварно шта да кажем. Сами смо себи највећи непријатељи.

Ма проблем је разобличавање пропале теорије. Него, главно питање је одакле попјединим људима оволика инспирација за одбрану нечега што не заслужује никакву одбрану? Зна ли неко?

Одакле теби толика инспирација да скрећеш тему са рушења Цркве Христове на споредну тему? У очима читалаца ти сада подржаваш Петровића јер критку упућену њему тумачиш као "одбрану ТЕ". Још једном доказујеш  да си превише острашћен по том питању.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ма проблем је разобличавање пропале теорије. Него, главно питање је одакле појединим људима оволика инспирација за одбрану нечега што не заслужује никакву одбрану? Зна ли неко?

Evo zasto napadamo o. Alefshina. Zato sto mu je i dalje ovaj jadnik bitniji od brace pravoslavaca. Zato sto mu i dalje ne pada napamet da se izvine za stvaranje ovog frankestajna. Zato sto i dalje misli da je nama stalo do TE a ustvari se branimo od protestantskih budalastina koje pokusava progurati iz svog neznanja.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...