Ayla Написано Април 23, 2018 Пријави Подели Написано Април 23, 2018 Управо сада, Strahinja1 рече Управу сте Наташа и њој слични,стварно сам много религијски патријахалан,треба да верујем у мир,љубав и братство и јединство!За дом спремни!Живео Фрањо Туђман,Аркан и Бели Орлови су терористи,православље је пасе,сад само екуменизам и слогу међу браћом.Техно модерни хришћани,екуменисти,и паљевине са високим школама окачите вашу понос и образ о клин,зато што га немате!Извињавам се на изразима.Поздрав. Uvijek pomislim isto, kada pročitam ovako nešto... svako od nas nosi svoj teret, onako kako zna i umije, i nikad mi nije na um palo da pomenem nekome obraz, čast ili ponos, pogotovo ne da tvrdim da sagovornik to nema. Tom tvrdnjom više bih rekla o sebi, nego o sagovorniku. Ne poznaješ nas... ne znaš ni Natašu, sigurna sam, a da nas poznaješ, povukao bi tvrdnju koju si iznio. Zdrav nam bio. Natasa., Broken, Paradoksologija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 23, 2018 Пријави Подели Написано Април 23, 2018 Тетоважа...никада, а можда ни тада... Phoebe, Neša_ and Absalom је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Strahinja1 Написано Април 23, 2018 Пријави Подели Написано Април 23, 2018 пре 21 минута, Ayla рече Uvijek pomislim isto, kada pročitam ovako nešto... svako od nas nosi svoj teret, onako kako zna i umije, i nikad mi nije na um palo da pomenem nekome obraz, čast ili ponos, pogotovo ne da tvrdim da sagovornik to nema. Tom tvrdnjom više bih rekla o sebi, nego o sagovorniku. Ne poznaješ nas... ne znaš ni Natašu, sigurna sam, a da nas poznaješ, povukao bi tvrdnju koju si iznio. Zdrav nam bio. Папа планира да учење о томе да је Богородица Божанство и да озмеђу раја и пакла постоје светови ванземаљаца,то је отворен сатанизам и паганство,да не помињем симболизме у Ватикану,кролодилово око,вулкан,манифестација која је скоро била где су људи плесали око тотема и ватре,али наравно нико од вас то не зна и да види,не би га променило,тешко човек призна да не зна и да је погрешио. Shadow Winterborn, Natasa. and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 23, 2018 Пријави Подели Написано Април 23, 2018 1 hour ago, Strahinja1 рече Управу сте Наташа и њој слични,стварно сам много религијски патријахалан,треба да верујем у мир,љубав и братство и јединство!За дом спремни!Живео Фрањо Туђман,Аркан и Бели Орлови су терористи,православље је пасе,сад само екуменизам и слогу међу браћом.Техно модерни хришћани,екуменисти,и паљевине са високим школама окачите вашу понос и образ о клин,зато што га немате!Извињавам се на изразима.Поздрав. Ајд мало "повуци ручну" и престани да лупеташ. Војвода7, Lady Godiva, Natasa. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 23, 2018 Пријави Подели Написано Април 23, 2018 Управо сада, Strahinja1 рече Папа планира да учење о томе да је Богородица Божанство и да озмеђу раја и пакла постоје светови ванземаљаца,то је отворен сатанизам и паганство,да не помињем симболизме у Ватикану,кролодилово око,вулкан,манифестација која је скоро била где су људи плесали око тотема и ватре,али наравно нико од вас то не зна и да види,не би га променило,тешко човек призна да не зна и да је погрешио. Eto, ja ne znam ništa o tome, i priznajem, zaista sam neupućena. Toliko gluposti ima oko mene, a ja i dalje neupućena. Treba li da se stidim zbog toga? Moje nepoznavanje vezano za informacije koje navodiš me čine manje časnom, bez ponosa ili obraza? Ja se jednako čudim onima što plešu oko stolova, kao i ti tim insanima koji plešu oko totema... pa šta? Da im sudim? Neću, brate moj. Rekoh ti, svako nosi svoj teret i svako će platiti za njega. Pusti druge, i radi na sebi, jer svako od nas ima šta kod sebe ispraviti i dotjerati. Nema čistih. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 23, 2018 Пријави Подели Написано Април 23, 2018 пре 1 сат, Strahinja1 рече Папа планира да учење о томе да је Богородица Божанство и да озмеђу раја и пакла постоје светови ванземаљаца,то је отворен сатанизам и паганство,да не помињем симболизме у Ватикану,кролодилово око,вулкан,манифестација која је скоро била где су људи плесали око тотема и ватре,али наравно нико од вас то не зна и да види,не би га променило,тешко човек призна да не зна и да је погрешио. КО ВЕРУЈЕ У ВАН ЗЕМАЉЦЕ ГЛЕДА КРОЛОДИЛОВО ОКО И, ПЛЕШЕ САПАПОМ ОКО ТО ТЕМА И ВАТРЕ ГОРЕ ЋЕ КАО У ЛАВИ У ВУЛКАНУ!!!! Војвода7, Sanja Т., Avocado and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 1 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 23, 2018 Пријави Подели Написано Април 23, 2018 пре 17 минута, GeniusAtWork рече КО ВЕРУЈЕ У ВАН ЗЕМАЉЦЕ ГЛЕДА КРОЛОДИЛОВО ОКО И, ПЛЕШЕ САПАПОМ ОКО ТО ТЕМА И ВАТРЕ ГОРЕ ЋЕ КАО У ЛАВИ У ВУЛКАНУ!!!! Лави? Мислиш у магми? Опште је познато да се пакао налази у средишту Земље. Руси су чули крике кад су оно копали. drvce and Аурор је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 23, 2018 Пријави Подели Написано Април 23, 2018 пре 3 часа, Strahinja1 рече Папа планира да учење о томе да је Богородица Божанство и да озмеђу раја и пакла постоје светови ванземаљаца,то је отворен сатанизам и паганство,да не помињем симболизме у Ватикану,кролодилово око,вулкан,манифестација која је скоро била где су људи плесали око тотема и ватре,али наравно нико од вас то не зна и да види,не би га променило,тешко човек призна да не зна и да је погрешио. Ovo za plesanje oko vatre smo bili mi iz ulice uoči Lazareve subate. Ondak se preskače vatra da te ne sisaju veštice. Ondak imaš zaštitu. A onaj sto su kszali da je totem je komšija Miodrag sto se uvek napije rakije pa se izoblici. Sta to ima veze tako su radili Nasi stari sto su umreli. Paradoksologija and drvce је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 24, 2018 Пријави Подели Написано Април 24, 2018 Tetovaza, nikako! To je skrnavljenje tela sve bre pomodarstvo vam udarilo u mozak. Ima jedna kako se kaze tetovirka, iz Podgorice e, ta ta je najgora. Tako se predstavlja kao neko fino celjade, pa strpljivo, pa vako nako. Pa kaci slike po tijem fejabicima da ti pamet stane, samo da namami omladinu i nejac nasu da se povedu, da ih privuku te umetnicke slike jel. Dosadno djeci umesto da rade nesto oni dokoni po vasdan sese i u telefon zveraju. Pa bi nesto crtkali po sebi, nesto busili, ma budi Bog s nama. E ta zena cak i odrasle hvata u svoju podlu zamku, cuvajte je se. Ja sam jednom prosle godine htela da odem licno do nje, da joj sve to kazem u lice i smestila mi je neke madjije, zamislite kola nam se pokvarila tamo u krsu onom procurelo ulje iz hladnjaka odakle li, spala poluosovina na kolima sa sve decom u njima. Ko zna sta je htela da nam napakuje. Zamislite, cekala me je pretprosle godine od 6 ujutru na stanici tri sata, zaludna zena samo da me vidi kad prolazi voz, da mi valjda ubaci drogu u pice sta li. Ej nije je mrzelo! Čuvajte se, te takve fine su najgore. Pazite na decu svoju. Ko se tetovira kao mlad mozda i nece moci poroda da ima, kaznice ga Bog... Opasne su to stvari. Goku, Ayla , Војвода7 and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 24, 2018 Пријави Подели Написано Април 24, 2018 пре 17 часа, Strahinja1 рече окачите вашу понос и образ о клин,зато што га немате! Mali...o'ladi malo sa ovim, nisi ti pozvan da pričaš o ponosu i obrazu. Postoji svet i dalje od Balkana. Sedam milijardi ljudi različitih boja kože, verovanja, istorija, kultura...nisu svi beli evropski hrišćani, nisu čak ni svi "civilizovani". Boli onog Masaia i za tvoje srpstvo i za pravoslavlje i za naše slave i tradiciju, pa zamisli živi čovek svoj život. Ti nekome da pričaš o obrazu i ponosu i da je tehno pravoslavac...beži bre Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 24, 2018 Пријави Подели Написано Април 24, 2018 Управо сада, Јелена011 рече Tetovaza, nikako! To je skrnavljenje tela sve bre pomodarstvo vam udarilo u mozak. Ima jedna kako se kaze tetovirka, iz Podgorice e, ta ta je najgora. Tako se predstavlja kao neko fino celjade, pa strpljivo, pa vako nako. Pa kaci slike po tijem fejabicima da ti pamet stane, samo da namami omladinu i nejac nasu da se povedu, da ih privuku te umetnicke slike jel. Dosadno djeci umesto da rade nesto oni dokoni po vasdan sese i u telefon zveraju. Pa bi nesto crtkali po sebi, nesto busili, ma budi Bog s nama. E ta zena cak i odrasle hvata u svoju podlu zamku, cuvajte je se. Ja sam jednom prosle godine htela da odem licno do nje, da joj sve to kazem u lice i smestila mi je neke madjije, zamislite kola nam se pokvarila tamo u krsu onom procurelo ulje iz hladnjaka odakle li, spala poluosovina na kolima sa sve decom u njima. Ko zna sta je htela da nam napakuje. Zamislite, cekala me je pretprosle godine od 6 ujutru na stanici tri sata, zaludna zena samo da me vidi kad prolazi voz, da mi valjda ubaci drogu u pice sta li. Ej nije je mrzelo! Čuvajte se, te takve fine su najgore. Pazite na decu svoju. Ko se tetovira kao mlad mozda i nece moci poroda da ima, kaznice ga Bog... Opasne su to stvari. Volim Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Април 27, 2018 Пријави Подели Написано Април 27, 2018 Што се тиче тетоваже, што је и тема, нисам за. А оно што ми је било интересантно је да прочитам "десне" и "леве" коментаре који баш иду у крајности и потпуно маше суштину. Од слободе избора која је сама себи смисао до каменовања грешника. Мало да се шалта на средину не би било лоше...генерално. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Април 27, 2018 Пријави Подели Написано Април 27, 2018 1 hour ago, Вилер Текс рече Што се тиче тетоваже, што је и тема, нисам за. Али признај да овом не би могао да одолиш :) Paradoksologija and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 27, 2018 Пријави Подели Написано Април 27, 2018 пре 3 часа, Neša_ рече Hoćeš li svoju decu učiti da je tetoviranje protivno pravoslavlju? Jeste da si pitao nju, ali sad kad je tu-ja neću da učim dete/decu da je tetoviranje protivno pravoslavlju. Samo ću da dam do znanja da je to nešto trajno i da dobro razmisli da li želi konstantan podsetnik na sebi i da ne crta neke gluposti mode radi. Imena mu ne bih preporučila nikako, to je baš rizično. Takođe se nadam da neće da bude šaban i da dođe sa tetovažom ogromnog krsta, srpske zastave, Oče naš ili ne dao mu Bog-Ostroga ?. To bi me porazilo kao roditelja. Sve ostalo je slobodna volja. Ayla and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Април 27, 2018 Пријави Подели Написано Април 27, 2018 @Goku Ма ја би камион тетовиро, међеда, боцун вина и јање. Али што реалније да изгледа. И би тако умешао међу ове са урбаним и елитни тетоважама.Мало панка није на одмет... Ayla and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука